انتشار ویدئویی از حضور جبلی در پشت‌صحنه «پایتخت ۷» + فیلم برو کار می‌کن، نگو بازنشسته‌ام! پدر در پدر پهلوان‌زاده‌ایم گذر‌های هنری به وسعت شهر | گزارشی از بخش جدید جشنواره هنر‌های شهری بهار ۱۴۰۴ درنگی در کم‌وکیف برگردان‌های منثور منظومه فردوسی، به‌مناسبت انتشار «شاهنامه منثور»، اثر گیتی فلاح‌رستگار رقابت ۲۴ گروه در جشنواره ملی سرود رضوی مستند «جانان» اثر فیلم‌ساز مشهدی، روی آنتن شبکه دو + زمان پخش انتشار مجموعه داستان «شرّ درونش» قسمت ۱۲ مسابقه مافیا دن، در شبکه خانگی رکوردشکنی تقاضا برای بلیت مشهد، هم‌زمان با پخش قسمت پایانی «پایتخت» حضور دیزنی با «زوتوپیا۲»، «الیو» و «داستان اسباب‌بازی ۵» در جشنواره انسی رکوردشکنی نمایش آنلاین | «پایتخت ۷» در تلوبیون ۱.۸۵ میلیارد دقیقه تماشا شد خانه منسوب به «سعدی» در حال ویرانی مجری مراسم جوایز امی ۲۰۲۵ را بشناسید زمان پخش فصل دوم سریال بی‌باک: تولدی دوباره صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

هانس زیمر: حذف موسیقی «تلماسه» از اسکار یک قانون احمقانه بود

  • کد خبر: ۳۲۱۵۳۲
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۱
هانس زیمر: حذف موسیقی «تلماسه» از اسکار یک قانون احمقانه بود
آهنگساز برجسته سینما در واکنش به حذف موسیقی متن فیلم «تلماسه: بخش دوم» از رقابت اسکار، این تصمیم را ناشی از یک «قانون احمقانه» دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، هانس زیمر، آهنگساز مطرح سینما در مورد عدم امکان اضافه کردن یک جایزه اسکار دیگر به مجموعه افتخاراتش به خاطر فیلم «تلماسه: بخش دوم» صحبت کرده و اعلام کرد که دلیل این اتفاق صرفاً یک «قانون احمقانه» بوده است.

این آهنگساز آلمانی بیش از ۳۵ سال است که در ساخت موسیقی برای فیلم‌های هالیوود فعالیت می‌کند و حاصل تلاش‌هایش دو جایزه اسکار برای بهترین موسیقی متن بوده است. از میان ۱۲ نامزدی اسکار، زیمر تنها دو بار این جایزه را برنده شده است: یک بار در سال ۱۹۹۵ برای فیلم «شیرشاه» و بار دیگر در سال ۲۰۲۲ برای فیلم «تلماسه».

با اکران فیلم «تلماسه: بخش دوم» به کارگردانی دنی ویلنوو در مارس ۲۰۲۴، بسیاری از طرفداران انتظار داشتند که زیمر بتواند یک افتخار دیگر به کارنامه خود اضافه کند. با این حال، در اکتبر ۲۰۲۳، گزارش شد که موسیقی متن زیمر برای این فیلم به دلیل «تجاوز از حد مجاز استفاده از موسیقی از پیش موجود» توسط آکادمی اسکار، واجد شرایط لازم برای نامزدی نبوده است.

بر اساس قوانین آکادمی: «در مواردی مانند دنباله‌ها و فرنچایز‌ها (سری فیلم‌ها)، موسیقی متن نباید بیش از ۲۰ درصد از تم‌ها و موسیقی‌های استفاده‌شده در آثار قبلی فرنچایز را شامل شود.» از آنجا که موسیقی متن زیمر برای «تلماسه: بخش دوم» شامل عناصر و تم‌های کلیدی از موسیقی برنده اسکار فیلم «دون» (۲۰۲۱) بود، این اثر واجد شرایط لازم برای نامزدی اسکار تشخیص داده نشد.

به گزارش بیلبورد، اگرچه ویلنوو و تیم فیلم تلاش‌های خود را برای به رسمیت شناخته شدن کار زیمر ادامه دادند، اما در نهایت موسیقی متن این فیلم از فهرست نامزد‌های اسکار حذف شد. در نهایت، فیلم «تلماسه: بخش دوم» در مجموع پنج نامزدی اسکار دریافت کرد و در مراسم اسکار ۲۰۲۵، جایزه بهترین صداگذاری و بهترین جلوه‌های بصری را از آن خود کرد.

زیمر در یک مصاحبه جدید عنوان کرده است: «این موضوع واقعاً ناراحت‌کننده نیست، فقط یک قانون احمقانه است. چطور می‌تواند ناراحت‌کننده باشد؟ من به این دلیل رد شدم که از موسیقی فیلم اول در فیلم دوم استفاده کرده‌ام، اما این فیلم یک دنباله نیست. این فیلم تکمیل کننده یک داستان است. هر دو فیلم بخشی از یک داستان واحد هستند.»

او ادامه داد: «پس آیا من باید تمام تم‌های شخصیت‌ها را حذف می‌کردم و تم‌های جدیدی برای آنها می‌نوشتم و آنها را توسعه می‌دادم؟ این فقط یک قانون احمقانه است.»

اظهارات اخیر زیمر ادامه‌دهنده صحبت‌های او در اکتبر ۲۰۲۳ با نشریه ورایتی است که تأکید کرد که «تلماسه: بخش دوم» صرفاً ادامه داستانی است که در فیلم اول آغاز شده است.

او توضیح داد: «این فیلم «تلماسه: بخش دوم» نام دارد، نه «تلماسه ۲». داستان از همان لحظه‌ای که فیلم اول به پایان می‌رسد، ادامه می‌یابد. ما هنوز در همان داستان و با همان شخصیت‌ها هستیم و احمقانه و کاملاً غیرسینمایی است که به جای گسترش تم‌های موجود، تم‌های جدیدی برای شخصیت‌ها بنویسم.»

زیمر قصد دارد برای فیلم بعدی ویلنوو به این مجموعه نیز بازگردد. گفته می‌شود که فیلمبرداری «تلماسه: مسیحا» از اواسط سال ۲۰۲۵ آغاز خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->