زمان و محل دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد ویدئو | نتیجه دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا از زبان سیدعباس عراقچی عراقچی: جلسات فنی در سطح کارشناسان در عمان برگزار می‌شود + فیلم آتش‌بس ۲ روزه با اوکراین از سوی پوتین اعلام شد وزیر خارجه ایتالیا: رم پایتخت صلح و گفت‌و‌گو می‌شود مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ۶ نظامی اسرائیلی در غزه زخمی و کشته شدند (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد وزارت خارجه از رسانه‌ها خواست به اخبار نادرست ضریب ندهند تکذیب ادعای حضور هیئت‌های ایرانی و آمریکایی در یک اتاق مشترک سلطان عمان برای دیدار با پوتین به کرملین می‌رود ویدئو | حضور سیاستمدار ایتالیایی در محل دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا با تی‌شرت و شلوارک! روایت شهرآرانیوز از حواشی نشست خبری استاندار خراسان رضوی | از ماجرای واکنش جنجالی «علی دایی» تا بازی مهم ایران و کره‌شمالی + فیلم آغاز دور دوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم به میزبانی عمان (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) آنتونیو تاجانی پس از دیدار با عراقچی با گروسی دیدار خواهد کرد وزیران امور خارجه ایران و عمان در رم با هم دیدار کردند (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: نباید اقتصاد را شرطی کنیم که اگر FATF تصویب شود چه خواهد شد عراقچی در دیدار با همتای ایتالیایی خود: تنها مانع تحقق خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای، رژیم صهیونیستی است شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه چیست؟ وزیران امور خارجه ایران و ایتالیا رایزنی کردند رئیس جمهور مصوبه انتخاب رئیس جهاددانشگاهی را ابلاغ کرد عراقچی در گفت‌وگو با یک رسانه روس: روابط تهران و مسکو هیچ‌گاه تا این حد نزدیک نبوده است تحلیل گاردین از مذاکرات | دولت ترامپ دانش و صبر لازم در حل مناقشات را ندارد نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان | طحان نظیف: شورای نگهبان ایراداتی نسبت به cft داشته است شمخانی ۹ اصل تیم ایرانی مذاکرات را بیان کرد رئیس پلیس راهور فراجا: قوانین ترافیکی باید اصلاح و بازنگری شود
سرخط خبرها

پزشکیان: به دنبال ایجاد بهترین فضا‌های آموزشی هستیم

  • کد خبر: ۳۲۱۷۲۹
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۴
پزشکیان: به دنبال ایجاد بهترین فضا‌های آموزشی هستیم
رئیس جمهور در جلسه شورای معاونین و مدیران ارشد وزارت آموزش و پرورش گفت: تحقق اهداف دولت در طرح ملی توسعه عدالت آموزشی نیازمند تغییر نگاه و رویکرد مدیران است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز چهارشنبه به وزارت آموزش و پرورش رفت و ضمن حضور در جلسه شورای معاونین و مدیران ارشد این وزارتخانه، با گزارش علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در جریان آخرین اقدامات صورت گرفته در اجرای طرح ملی توسعه عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت آموزش قرار گرفت.

وی در این جلسه که مدیران کل نوسازی، بیش از ۷۵۰ نفر از روسای مناطق و ۱۳ هزار مدیر مدرسه نیز به صورت ویدئو کنفرانس و یا از طریق پیام‌رسان شاد در آن حضور داشتند، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و قدردانی از اقدامات صورت گرفته در راستای محرومیت‌زدایی از فضا‌های آموزشی و ارتقای کیفیت آموزش، تحقق کامل اهداف دولت در این طرح بزرگ ملی را نیازمند تغییر نگاه و رویکرد مدیران، عدم تعلل در انجام امور به بهانه کمبود منابع و اعتبارات و عزم و اراده جدی در بهره‌گیری از ظرفیت روابط بین‌بخشی و مشارکت مردمی عنوان کرد و گفت‌: انتظار من از شما مدیران آموزش و پرورش در گام اول عدم پذیرش وضع موجود وتغییر رویکرد‌های مدیریتی است، هیچ یک از شما مدیران نباید بپذیرید که استان، شهر و منطقه خود فضای آموزشی و تفریحی برای دانش‌آموزان نداشته باشد و وقتی این شرایط را نپذیرفتید قطعا برای تغییر آن راه پیدا خواهد کرد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه چرا برخی کشور‌ها که بلحاظ فرهنگ، تاریخ و منابع و امکانات از ما عقب‌تر بودند، اما امروز در برخی حوزه‌ها از جمله در بخش آموزش از ما جلو افتاده‌اند تصریح کرد‌: ما بنا داریم در این طرح بهترین فضا‌های آموزشی را ایجاد و در آن بهترین آموزش‌ها را به فرزندانمان بدهیم و با عزم شما مدیران، مشارکت خیرین عزیز و مردم در این مسیر موفق خواهیم شد.

پزشکیان در ادامه تمسک به سیره و اخلاق نبوی، پرهیز از اختلاف و رفتار‌های سلبی را موجب نزدیک شدن دل‌ها به یکدیگر و ایجاد زمینه و انگیزه برای مردم در نقش‌آفرینی برای حل مشکلات کشور دانست و تصریح کرد‌: باید به این باور برسیم که با زور و رفتار‌های خشک و سلبی نه تنها نمی‌توان در جامعه تغییر ایجاد کرد بلکه اسباب ایجاد تنفر و دشمنی خواهد شد.

وی در ادامه ضمن قدردانی از مشارکت بسیار خوب خیرین مدرسه‌ساز در کمک به دولت برای اجرای طرح ملی توسعه عدالت آموزشی، از مدیران آموزش و پرورش خواست بگونه‌ای مردم را در اجرای این طرح مشارکت دهند که آنها به صورت واقعی احساس کنند که در ارتقای کیفیت آموزش فرزندان خود شریک و در اداره امور کشور با دولت سهیم‌اند.

رئیس‌جمهور در ادامه فراهم‌سازی بستری برای برچیده شدن بی‌عدالتی‌ها در آموزش را یکی از مهمترین دغدغه‌های خود و دولت وفاق ملی عنوان کرد و تصریح کرد: دغدغه‌مندی انسان را وادار می‌کند که به میدان بیاید و اگر به خدای متعال ایمان واقعی داشته باشیم و جز او به کسی دل نبندیم قطعا مشمول عنایت و کمکش نیز خواهیم شد.

پزشکیان در این جلسه از مدیران مناطق فاقد فضای آموزشی مناسب خواست در اسرع وقت نسبت به تشکیل تیم‌های هماهنگی متشکل از مردم محلی و نمایندگان دستگاه‌های مختلف و تعیین وظایف هر یک در احداث فضای آموزشی اقدام کنند و در ادامه افزود: قطعا سال آینده گلایه و مطالبه‌ای مبنی بر کمبود فضای آموزشی را از شما نخواهم پذیرفت و در سفر‌های استانی نیز از نتیجه اقدامات صورت گرفته بازدید خواهم کرد. همچنین وزیر آموزش و پرورش نیز موظف است شاخصی برای ارزیابی عملکرد‌ها در این طرح تعیین کند تا مدیران پرتلاش‌تر و فعال‌تر مورد تشویق قرار گیرند.

وی همچنین بر بهره‌گیری از فرصت ماه مبارک رمضان و لیالی قدر برای ایجاد تحول و ارتقای روحیه خدمتگزاری به مردم تاکید کرد و گفت‌: امیدوارم نتیجه مجموعه این تلاش‌ها و زحمات تربیت دانش‌آموزانی خلاق، توانمند، نقاد، با انگیزه و پایبند به سرزمین و کشورشان باشد که به جای رقابت برای مهاجرت، در ماندن و تلاش برای حل مشکلات مردم و کشورشان با هم رقابت کنند.

منبع: تسنیم 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->