۵۲ زائر ایرانی در عربستان بستری شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) اعمال مخصوص شب و روز عرفه پنج شب با امام(ره) | واکاوی ابعاد مغفول‌مانده یک رهبر تاریخ‌ساز در برنامه «رواق امام» ازدحام زائران کربلا در مرز مهران در آستانه روز عرفه + فیلم ۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار حرم امام‌رضا(ع)، میزبان نمایشگاه «از نهضت تا رحلت» به‌مناسبت سالگرد ارتحال امام(ره) اعلام جزئیات اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع)، جمعه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مراسم دعای پرفیض عرفه ویژه ناشنوایان و کم‌شنوایان در حرم امام‌رضا(ع)، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ارتباط با خانواده شهدا، قدرت مضاعفِ همه حرکت‌های نظام است تشریح ابعاد حج از دیدگاه امام خمینی(ره) از گستراندن سفره‌های اطعام غدیر در مساجد مشهد تا نهج‌البلاغه‌خوانی در دهه ولایت ۱۴۰۴ آیین تکریم خانواده شهدای کانون مساجد کشور با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) در سوگِ آفتاب آغاز پویش جمع‌آوری تجهیزات پزشکی و دارو برای زائران اربعین ۱۴۰۴ توصیه‌های بهداشتی و ایمنی به زائران در آستانه عزیمت به مشاعر مقدسه
سرخط خبرها

سردار یوسفعلی‌زاده: شهیدان با خدا معامله کردند و سرافرازانه در تاریخ جاودانه شدند

  • کد خبر: ۳۲۱۷۴۰
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۷
سردار یوسفعلی‌زاده: شهیدان با خدا معامله کردند و سرافرازانه در تاریخ جاودانه شدند
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی گفت: شهیدان شاهد و حاضر و ناظر بر ما هستند. بهترین معامله را با خدا داشتند و سرافرازانه در تاریخ جاودانه شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ‌دوم پاسدار حسینعلی یوسفعلی‌زاده عصر امروز (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) در نخستین یادواره شهدای کارمند حوزه مقاومت بسیج ادارات کل شهید رجایی مشهد، با اشاره به نقش‌آفرینی بسیج در عرصه دفاع مقدس گفت: در دفاع مقدس پرده از چهره تزویر دشمنان برداشتیم و شناختن مرد از نامرد آسان شد. در آن دوران، برخی از این کشور رفتند تا آسیبی به آن‌ها نرسد، اما غافل از اینکه از این عرصه معنوی به لجن‌زار مادیت و قتل و غارت انسانیت فرار می‌کنند. در مقابل، برخی هم داوطلبانه به میدان شتافتند.

وی افزود: پیوستن به خطوط جبهه و درک آن فضا و حضور در دانشگاه جنگ، توفیق الهی بود که نصیب افرادی شد که به دعوت امام و رهبر خود لبیک گفتند.

سردار یوسفعلی‌زاده خاطرنشان کرد: در طول تاریخ انقلاب و با گذشت بیش از ۴۶ سال از پیروزی انقلاب، این انقلاب هیچگاه بی‌یار و یاور نبوده و با پشتیبانی ایثارگرانه امت، پرچم دین و عزت برافراشته باقی مانده است. به کوری چشم دشمنان، وارد چهل‌وهفتمین سال انقلاب اسلامی شده‌ایم و چنانچه صبر و ایستادگی ادامه داشته باشد، انقلاب را به انقلاب جهانی ولی‌عصر(عج) متصل خواهیم کرد.

وی در ادامه گفت: شهیدان، شاهد و حاضر و ناظر هستند و بهترین معامله را با خدا داشتند و سرافرازانه در تاریخ جاودانه شدند. ما کرامت‌های بسیاری از این شهدا داشته‌ایم؛ در دوران حیات مادی، گل سرسبد جامعه و در دوران حیات معنوی پناهگاه و حامی مردم بوده و هستند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی در ادامه به بیان جملاتی از رهبر انقلاب اسلامی پیرامون قدر و منزلت شهدا پرداخت و گفت: استقلال و عزت کشور را شهدا حفظ کرده‌اند. دفاع مقدس حق حیات به گردن کشور دارد. دفاع مقدس، ملت ایران را عزیز کرد و عظمت دفاع مقدس باید تبیین شود. باید از مکتب شهیدان سرمشق بگیریم.

وی در بخش پایانی سخنان خود، به بیان درس‌هایی از سیره شهدا که در جامعه امروز برای ما ضروری است پرداخت و افزود: کشور ما همیشه به وحدت و انسجام نیاز داشته و دارد و امروز هم نیاز به وحدت مبرم تلقی می‌شود. شهیدان در مسیر حفظ وحدت و انسجام جامعه حرکت کرده‌اند. از سوی دیگر، شهیدان همواره در میدان‌های اولویت‌دار کشور حاضر شده‌اند و این باید مدنظر ما نیز باشد؛ به‌خصوص در میدان‌های جهاد اقتصادی و جهاد فرهنگی و جهاد تبیین که به این حضور نیاز فراوان داریم.

سردار یوسفعلی‌زاده خاطرنشان کرد: شناخت دشمن و ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی‌های دشمن نیز مشقی است که شهیدان در مسیر آن، جان بر سر پیمان گذاشتند. شهیدان مرد میدان مبارزه بودند و یک قدم پا را پس‌نکشیدند و این موضوع در کنار بسیاری موضوعات دیگر، ازجمله درس‌هایی است که از شهیدان می‌گیریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->