توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ترامپ: اخبار خوبی از آتش‌بس در اوکراین به گوش می‌رسد

  • کد خبر: ۳۲۱۷۴۵
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۶
ترامپ: اخبار خوبی از آتش‌بس در اوکراین به گوش می‌رسد
رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه «اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین» دریافت کرده است گفت: «هیأتی برای دستیابی به آتش‌بس در اوکراین به روسیه اعزام کرده‌ایم.»

به گزارش شهرآرانیوز، «دونالد ترامپ» شامگاه چهارشنبه مجددا تأکید کرد که پس از موافقت اوکراین با آتش‌بس ۳۰ روزه، «اکنون توپ در زمین روسیه است.»

او با بیان اینکه «اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین» دریافت کرده است گفت: «هیأتی برای دستیابی به آتش‌بس در اوکراین به روسیه اعزام کرده‌ایم.»

پیش از این، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که کشورش مواضع خود را به طور مستقل در داخل و نه به قیمت توافقات و تلاش‌های طرف‌های خارجی شکل می‌دهد.

وزارت خارجه اوکراین روز سه‌شنبه اعلام کرد که هیات اوکراینی با نمایندگانی از آمریکا در جده عربستان دیدار کرده است.

به نوشته خبرگزاری ریانووستی، وزارت خارجه اوکراین ویدئو‌هایی از اعضای هیات این کشور شامل «آندری سیبیها» وزیر خارجه، «آندری یرماک» رئیس دفتر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین و «رستم امروف» وزیر دفاع این کشور که در این نشست با محوریت توافق مواد معدنی و پایان دادن به درگیری با روسیه شرکت کرده‌اند، منتشر کرد.

زاخارووا در مصاحبه‌ای با رادیو اسپوتنیک گفت: «اخبار اصلی برای ما از همین جا ارائه می‌شوند. مواضع روسیه در خارج از مرز‌های آن یا به قیمت تلاش‌های هیچ طرف دیگری شکل گرفته نمی‌شوند. مواضع روسیه در داخل خود روسیه شکل می‌گیرند.»

دفتر «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین بعد از نشست روز سه‌شنبه مقام‌های کی‌یف و واشنگتن در جده در بیانیه‌ای اعلام کرد کی‌یف آماده پذیرفتن طرح پیشنهادی ایالات متحده برای برقراری آتش‌بسی ۳۰ روزه با روسیه و امکان تمدید این آتش‌بس بر مبنای توافق متقابل است. همچنین طبق این طرح ایالات متحده فورا کمک‌ها به اوکراین را از سر گرفته و تعلیق تبادل اطلاعات با این کشور را لغو می‌کند.

رسانه آمریکایی «بلومبرگ» نیز به نقل از منابعی نوشت: «رئیس جمهور روسیه برای کسب بهترین شرایط برای روسیه در موافقت با آتش‌بس تعلل خواهد کرد، اما احتمال موافقت مسکو با این پیشنهاد بالا است.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->