انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها

رشد ۱۰درصدی شکایات قصور پزشکی

  • کد خبر: ۳۲۲۱۱۹
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹
رشد ۱۰درصدی شکایات قصور پزشکی
رئیس سازمان نظام پزشکی با اشاره به رشد ۱۰درصدی آمار شکایات بابت قصور پزشکی در سال جاری گفت: بیشترین شکایات مربوط به اعمال زیبایی در حوزه دندانپزشکی و پزشکی بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رئیس‌زاده، اظهار کرد: توقع داریم در نظام سلامت به جایی برسیم که بیمار به‌جز رنج بیماری دغدغه دیگری نداشته باشد. انتظار داریم که خانواده بیماران دغدغه دسترسی به درمانگر، تخت، دارو و تجهیزات پزشکی و هزینه‌های بیماری را نداشته باشند. افزایش کیفیت آموزش و بهبود اقتصاد سلامت از راهکار‌هایی است که برای رسیدن به این هدف باید اتخاذ شود.

وی درباره آمار قصور پزشکی نیز گفت: قصور پزشکی دو وجه دارد؛ یکی قصور ناشی از خطا‌های شناخته‌شده پزشکی است که باید تلاش کنیم این امر را با افزایش نظارت بر مراکز درمانی کاهش دهیم، اما به‌دلیل ماهیت کار پزشکی نمی‌توان این آمار را به صفر رساند، بحث دیگر رعایت اخلاق پزشکی است و عدم رعایت اخلاق پزشکی به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.

وی افزود: سالانه ۱۶ هزار پرونده شکایت از جامعه پزشکی در سازمان نظام پزشکی واصل می‌شود که امسال با رشد ۱۰ درصدی در این حوزه مواجه بودیم که بیشتر آنها در حوزه زیبایی بوده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی با بیان این‌که نظارت‌ها به‌ویژه در فضای مجازی ضعیف است و باید افزایش یابد، ادامه داد: ۵۰ درصد پرونده‌های شکایت بابت قصور منجر به صدور کیفرخواست می‌شود و در حدود ۸۰ درصد آنها رأی به‌نفع بیمار صادر می‌شود.

رئیس‌زاده اعلام کرد: بیشترین شکایات در سال ۱۴۰۳ در حوزه دندانپزشکی و عمدتاً اعمال زیبایی دندانپزشکی بوده است، در رتبه دوم از پزشکان عمومی بیشترین شکایت شده است که دو دلیل دارد یکی اینکه پزشکان عمومی عمدتاً مسئولین فنی مراکز درمانی هستند که از آنها شکایت می‌شود و علت دیگر اعمال زیبایی است که توسط آنها انجام می‌شود. رتبه‌های بعدی شکایات مربوط به جراحان، سپس زنان و زایمان و ارتوپدی است.

وی خاطرنشان کرد: کمترین پرونده‌هایی که به ما ارجاع می‌شود مربوط به دریافت‌های نامتعارف از سوی پزشکان است، زیرا بیمارانی که این هزینه‌های زیرمیزی را پرداخت می‌کنند عمدتاً شکایت نمی‌کنند و از سوی دیگر احراز بر این مراودات مالی نیز سخت است، البته نظارت‌های نظام پزشکی پسینی است و نظارت‌های پیش از وقوع این جرم، به‌عهده نظارت بر امور درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی است.

سامانه جست‌وجوی اعضای نظام پزشکی در سایت سازمان نظام پزشکی وجود دارد که مردم با مراجعه به آن می‌توانند پزشکان را از غیرپزشکان تشخیص دهند. یکی از دلایل اصلی مداخلات درمانی ضعف قانون بود که دولت جریمه مداخلات غیرمجاز را تشدید کرده و به ۵۸ تا ۵۸۰ میلیون افزایش داده است و مراکزی که به‌شکل غیرمجاز مداخله کنند اموالشان به‌نفع دولت مصادره می‌شود.
یک لایحه نیز در دستور کار است که این مداخلات غیرمجاز را کاهش دهد. یک مشکلی که وجود دارد این است که این تخلف حبس‌زدایی شده است و به جریمه نقدی تقلیل یافته که باعث افزایش این مداخلات افراد فاقد صلاحیت در امور درمانی شده است.

به‌گفته رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی، بیش از ۵۰۰۰ سایت غیرمجاز مداخله‌گر در حوزه سلامت با همکاری پلیس فتا مسدود شده است، اما این سایت‌ها رشد قارچ‌گونه دارند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->