عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

آماده‌سازی ۶۰۰ هزارنفر شب ظرفیت اقامتی برای زائران نوروز | ۴۵۰ بازرس از ۱۴ دستگاه بر بازار شب عید مشهد نظارت می‌کنند

  • کد خبر: ۳۲۲۴۴۹
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۸
آماده‌سازی ۶۰۰ هزارنفر شب ظرفیت اقامتی برای زائران نوروز | ۴۵۰ بازرس از ۱۴ دستگاه بر بازار شب عید مشهد نظارت می‌کنند
فرماندار مشهد گفت: تا این لحظه بیش از ۳۹۰۷ موقعیت مکانی مختلف برای اسکان زائران تدارک دیده شده که ظرفیت مجموع آن‌ها به بیش از ۶۰۰ هزارنفر شب می‌رسد و در همه بخش‌ها اعم از محل پارک خودرو، سرویس بهداشتی و حمل‌ونقل زائران شرایط میزبانی از مهمانان نوروزی مشهد به‌طورکامل فراهم است.

به گزارش شهرآرانیوز، دوازدهمین و آخرین جلسه شورای اداری شهرستان مشهد در سال ۱۴۰۳ با دو دستورکار «جزئیات آمادگی فرماندهی انتظامی مشهد در روز‌های پایانی سال ۱۴۰۳ و نوروز ۱۴۰۴» و «آخرین وضعیت نهضت ملی مسکن در شهرستان مشهد»، عصر امروز (یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳)، با حضور سیدحسن حسینی معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد و جمعی از مدیران شهری و رؤسای دستگاه‌های اجرایی در اتاق جلسات فرمانداری مشهد برگزار شد.

تدارک ۳۹۰۷ موقعیت اسکان برای زائران نوروزی

فرماندار مشهد در این نشست با تأکید مجدد بر آماده‌باش همه امکانات و زیرساخت‌ها در پیک زیارتی نوروز اظهار کرد: تااین‌لحظه بیش از ۳۹۰۷ موقعیت مکانی مختلف برای اسکان زائران تدارک دیده شده که ظرفیت مجموع آن‌ها به بیش از ۶۰۰ هزارنفر شب می‌رسد. در حوزه خدمات شهری هم شهرداری مشهد اقدامات بسیار مطلوبی را به شکل گسترده انجام داده و در همه بخش‌ها اعم از محل پارک خودرو، سرویس بهداشتی، حمل‌ونقل زائران و به‌ویژه نظارت بر قیمت وسایل حمل‌ونقل عمومی شرایط به‌طورکامل فراهم شده است.

وی با اشاره به برپایی ایستگاه‌های استقبال از بهار در مبادی ورودی، کانکس‌ها و مراکز راهنمایی زائران در ۱۵ نقطه اطراف حرم مطهر رضوی افزود: شهرداری مشهد در ایام نوروز بیش از ۱۴.۵ میلیون بوته گل در معابر مختلف سطح شهر خواهد کاشت و به ازای هر شهید استان خراسان رضوی ۱۰ گل لاله در زیباسازی معابر استفاده خواهد شد که تعداد آن را درمجموع به بیش از ۱۸۰ هزار شاخه گل می‌رساند. مترو و اتوبوس نیز چند نوبت از روز‌های آتی در ایام نوروز از جمله شب‌های قدر به‌طوررایگان در خدمت زائران و مجاوران خواهد بود که این نیز یک اقدام مثبت و مؤثر است.

ذخیره‌سازی انبوه اقلام اساسی و دارو برای تأمین بازار مشهد

حسینی در حوزه نظارت و تنظیم بازار شب عید نیز گفت: به موازات برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم اقلام بهاره در نمایشگاه بین‌المللی مشهد، ۷ سکوی عرضه مستقیم میوه در سطح شهر، میوه شب عید را با ۳۰ درصد تخفیف به نسبت قیمت بازار در اختیار مردم می‌گذارند. نانوایی‌های اطراف حرم نیز به‌طورکامل با آرد دولتی پشتیبانی خواهند شد و بیش از ۴۵۰ بازرس از ۱۴ دستگاه اجرایی، نظارتی و امنیتی بر بازار، اصناف، هتل‌ها و تمام متغیران وابسته به زائران نظارت خواهند داشت.

وی ادامه داد: در حوزه‌های بهداشت و درمان نیز علاوه بر آماده‌باش کامل ۸۹ مرکز درمانی و همه داروخانه‌های سطح شهر، همه اقلام دارویی لازم شامل واکسن، سرم و انواع دارو‌های عمومی و تخصصی در مقادیر کلان ذخیره‌سازی شده و بیمارستان صحرایی آستان قدس رضوی هم در حال آماده‌باش قرار دارد. تیم‌های کنترل بهداشت محیط هم ناظر بر بازار خواهند بود و جمعیت هلال‌احمر استان نیز دو چادر امدادی در مبادی ورودی مشهدالرضا(ع) برپا خواهد کرد تا به همراه ۴۸ آمبولانس، ۲۸ دستگاه موتورلانس، ۳ دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۱۰۰ تیم امدادی، در خدمت مهمانان امام هشتم(ع) باشند.

فرماندار مشهد این را هم گفت که عملکرد همه مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان در ایام پیش‌رو زیرنظر است و هیچ‌کدام از رؤسای ادارات شهرستان در این روز‌ها حق مرخصی نداشته و هرگونه مرخصی مدیران بدون استثنا ممنوع است تا فرایند خدمت‌رسانی به زائران نوروزی مشهد با حضور میدانی مدیران به بهترین شکل ممکن انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->