حمله هوایی ارتش صهیونیستی به محل اسکان آوارگان در شهر غزه انتقاد نماینده مجلس به کمیسیون ماده ۵ استانداری خراسان رضوی؛ مصوبه ساخت و ساز در ارتفاعات مشهد تخلف است بمباران یک منطقه صهیونیست نشین توسط جنگنده اسرائیلی ! کاخ سفید اذعان کرد: ترامپ خواهان مذاکره با ایران است استعفای معاون وزير كشور از سمتش پذیرش استعفای ظریف از سوی پزشکیان دولت آمریکا نزدیک به ۳۰ سفارتخانه و کنسولگری خود را تعطیل می‌کند جانشین ظریف مشخص شد| محسن اسماعیلی معاون راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور شد عارف: به هیچ رابطه خاصی با هیچ کشوری دل نبسته‌ایم نتانیاهو به شمال نوار غزه سفر کرد اظهارات متناقض ویتکاف درباره برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران رژیم صهیونیستی به مکان حضور اسیر اسرائیلی-آمریکایی حمله کرد ترامپ و سلطان عمان درباره مذاکرات هسته‌ای گفت‌و‌گو کردند ورود کمیسیون اصل ۹۰  مجلس شورای اسلامی به موضوع  توزیع اینترنتی دارو وزیر کشور: انتخابات شورا‌ها به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود بازدید معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی از انجمن دفاتر خدماتی اتباع خارجی رژیم صهیونیستی مدعی ترور فرمانده عملیات ویژه حزب الله در جنوب لبنان شد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) وال استریت ژورنال: آمریکا مقابل ایران در مذاکرات عمان ظرف ۴۵ دقیقه عقب‌نشینی کرد پزشکیان: مدیریت ناترازی‌ها هوشمند و دقیق خواهد بود مشاور عراقچی به خبرسازی گروهک منافقین درباره غریب‌آبادی واکنش نشان داد اکونومیست: ترامپ با توافقی مشابه برجام مشکلی ندارد پرواز بمب‌افکن‌های آمریکا در آسمان کره و هشدار به پیونگ‌یانگ سخنگوی کرملین: آمریکا و روسیه برخلاف اروپا برای صلح در اوکراین تلاش می‌کنند عراقچی و فیدان درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا رایزنی کردند معاون ترامپ: از اروپا ناامید شدیم واکنش سخنگوی کرملین به گمانه‌زنی‌ها درباره پیشنهاد آمریکا مبنی بر انتقال ذخایر اورانیوم ایران به روسیه وزیر دفاع آمریکا: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف ۲۰ دقیقه غرق کند گاردین از مخالفت ایران با انتقال ذخایر اورانیوم خود به کشور سوم خبر داد
سرخط خبرها

تشدید اقدامات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در مسجدالاقصی

  • کد خبر: ۳۲۲۵۴۶
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷
تشدید اقدامات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در مسجدالاقصی
فلسطینیان با حضور گسترده در مسجدالاقصی در شهر اشغالی قدس همانند سپری محکم در برابر اشغالگرانی عمل می‌کنند که این مکان مقدس را به محاصره همه جانبه درآورده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، «فاطمه خضر» فعال زن فلسطینی ساکن قدس اشغالی از تشدید اقدامات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در مسجدالاقصی خبر داد.

وی گفت: اشغالگران مانع از ورود نمازگزاران به مسجدالاقصی شده و زنان و جوانان را در وردوی‌ها مورد ضرب و شتم قرار می‌دهد و به شهرک نشینان صهیونیست اجازه برگزاری مراسم موسوم به «تلمودی» را در داخل مسجد الاقصی می‌دهند و این امر در سایه حمایت قوی پلیس رژیم اسرائیل از شهرک نشینان است.

این فعال زن فلسطینی افزود: مسجدالاقصی در حصار نیرو‌های اشغالگر قدس است؛ به گونه‌ای که به میدان جنگ تبدیل شده است. دوربین‌ها هر حرکتی را داخل مسجد الاقصی و محوطه اطراف آن رصد می‌کنند. حتی پخش کردن خرما و کمک‌ها به روزه داران با ممانعت اشغالگران رو‌به‌رو می‌شود و هرکه غذا وارد مسجدالاقصی کند، بازداشت می‌شود.

خضر تاکید کرد: اشغالگران شهر قدس را به پادگان تبدیل کرده‌اند؛ به طوری که خیابان‌ها پر از نیرو‌های پلیس رژیم صهیونیستی است. جرایم سنگینی علیه ساکنان قدس اعمال می‌شود. علاوه بر آن، فعالان فلسطینی از مسجد الاقصی و شهر قدس اخراج می‌شوند که آخرین آنها، اخراج «زینت بربر» به علت در دست داشتن نقشه فلسطین بود.

وی گفت: ساکنان قدس با همه این شرایط سخت پایداری می‌کنند. مصائب و ایستادگی ساکنان نوار غزه، ساکنان قدس اشغالی را ثابت قدم‌تر می‌کند.

از سوی دیگر، «ماجد ابوقطیش» از مسئولان ارشد جنبش حماس خواستار تداوم حضور در مسجدالاقصی طی روز‌های باقیمانده از ماه مبارک رمضان با وجود ممانعت اشغالگران برای اعتکاف در این مسجد مبارک شد.

وی افزود: سیاست‌های اشغالگران و اقدامات نظامی آنها در شهر قدس هرگز خللی در حرکت نمازگزاران فلسطینی به سمت مسجدالاقصی نخواهد شد. صحنه‌های باشکوه حضور نمازگزاران به مثابه پیامی چالشی به اشغالگران و حمایت از مقدسات و سرزمین فلسطین است.

این عضو ارشد جنبش حماس تاکید کرد: ملت بزرگوار ما در قدس، اراضی اشغالی و کرانه باختری باید تا می‌توانند در مسجدالاقصی حضوری گسترده داشته باشند و محدودیت‌های اشغالگران و موانع نظامی آن خللی در عزم آنها ایجاد نکند.

ابوقطیش از فلسطینیان مدافع مسجدالاقصی به مثابه سپری محکم در این مسجد در سایه طرح‌های اشغالگران برای یهودی سازی این مکان مقدس و طمع ورزی‌های روز افزون شهرک نشینان صهیونیست نام برد.

از شروع ماه مبارک رمضان با وجود محدودیت‌های شدید اشغالگران در شهر قدس و بخش قدیمی آن، ده‌ها هزار نمازگزار در مسجدالاقصی به عبادت می‌پردازند. در دومین جمعه ماه رمضان حدود ۱۳۰ هزار نمازگزار در مسجدالاقصی نماز اقامه کردند که آماری بالا از زمان شروع ماه رمضان به شمار می‌رود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->