وزیر پیشنهادی اقتصاد توسط معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به مجلس معرفی می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: انقلاب اسلامی ایران بر مبنای ایده‌های امام‌رضا(ع) شکل گرفت واکنش امام‌جمعه موقت تهران به ادعاهای جعلی درباره نام خلیج‌فارس لغو سفر وزیر دفاع آمریکا به سرزمین‌های اشغالی انگلیس ۱۰۰ نفتکش روس موسوم به «ناوگان سایه» را تحریم کرد ترامپ خواستار برقراری آتش‌بس ۳۰ روزه در جنگ اوکراین شد آیت‌الله جوادی آملی به نجف اشرف سفر کرد+ جزئیات تداوم درگیری‌های مرزی بین هند و پاکستان (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی شنبه به عربستان و قطر سفر خواهد کرد دو نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: خادمی امام رضا علیه‌السلام افتخار من است عراقچی وارد مشهد شد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی: امیدواریم در سال آینده جشن اتمام مشکلات زیرساختی مدارس را داشته باشیم امامی‌راد: زبان‌ها در شأن مقام معلم قاصر است مترو تهران فردا (جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است کاردینال آمریکایی «رابرت فرانسیس پرِووست» پاپ جدید کیست؟ + جزئیات ویدئو | انتشار تصاویر پایگاه زیرزمینی پهپادی نیروی دریایی سپاه برای اولین بار معاون وزیر کشور: از ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ تا پایان تابستان، پنجشنبه‌ها در سراسر کشور تعطیل است دود سفید در واتیکان | پاپ جدید انتخاب شد + عکس و فیلم رایزنی تلفنی عراقچی با همتای پاکستانی‌اش پس از گفت‌و‌گو با مقام‌های هند افزایش ۳۰ درصدی حقوق رزیدنت‌ها و استقبال کم دانشجویان پزشکی از برخی تخصص‌ها عراقچی با مشاور امنیت ملی هند دیدار کرد افزایش ساعت کار مترو تهران هم‌زمان با تغییر ساعت کاری از شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) سران چین و روسیه برای ایفای نقش فعال درباره موضوع هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کردند ۲ تفاهم‌نامه اجرایی بین وزرای خارجه ایران و هند تبادل شد ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی و شناورسازی ساعت کار والدین شاغل اعلام شد سرلشکر باقری: تجهیزات وزارت دفاع متناسب با نبردهای روز دنیاست
سرخط خبرها

حمله دوباره آمریکا به استان الحدیده یمن (۲۷ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۲۶۹۷
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۷
حمله دوباره آمریکا به استان الحدیده یمن (۲۷ اسفند ۱۴۰۳)
منابع خبری یمنی اعلام کردند که غرب این کشور بار دیگر هدف حمله آمریکای متجاوز قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از شبکه المسیره، در این حمله منطقه العرج در شهرستان باجل در استان الحدیده در غرب یمن هدف قرار گرفته است.

هنوز از خسارات احتمالی جانی و مالی این حمله گزارشی ارایه نشده است.

پیشتر ۲۵ اسفند نیز جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های آمریکا و انگلیس مناطقی از شهر‌های صنعاء و صعده یمن را هدف حملات خود قرار دادند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده این حمله مناطق مسکونی و زیرساخت‌های غیرنظامی یمن را تخریب و برق بخش‌های گسترده‌ای از این شهر‌ها را قطع کرده است. تا لحظه تنظیم این گزارش، رسانه‌ها تعداد شهدا و مجروحان در شهر‌های صنعاء و صعده را به ترتیب ۲۴ غیرنظامی شهید و ۲۳ مجروح و در منطقه قُحزه در شمال یمن، ۱۰ شهید و ۱۹ مجروح گزارش کرده‌اند که بیشتر آنها زن و کودک هستند.

ایالات متحده آمریکا مدعی است که این حملات به منظور مقابله با حملات ارتش یمن و انصارالله به کشتی‌های آمریکایی و غربی از دریای سرخ است، اما انصارالله تاکید دارد که هرگونه حمله به کشتی‌ها در پاسخ به حملات نیرو‌های آمریکایی بوده و ارتش یمن از تمامیت ارضی این کشور دفاع کرده است.

پایگاه‌های نظامی ایالات متحده آمریکا در عراق و سوریه از ۱۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۲۵ مهرماه ۱۴۰۲) در پی جنگ بی امان اسرائیل علیه مردم غزه و به تلافی این حملات و برای پایان دادن به آن، هدف حملات پهپادی، راکتی و موشکی قرار گرفتند.

گروه‌های مقاومت اسلامی در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) از جمله در عراق و سوریه و نیز نیرو‌های یمنی به دنبال اقدام رژیم اسرائیل در تلافی عملیات طوفان الاقصی و بمباران نوار غزه و حمایت واشنگتن از این حملات، به ایالات متحده هشدار داده بودند که پایگاه‌های آمریکا در منطقه را مورد هدف قرار خواهند داد.

دولت «جو بایدن» در سال ۲۰۲۱ و با هدف تسهیل در مذاکرات صلح یمن، نام جنبش انصارالله را از فهرست تروریستی واشنگتن خارج کرده بود. اما در پی گسترش جنگ غزه و دفاع نیرو‌های مقاومت در برابر اسرائیل، سال ۲۰۲۴، دستور داد تا «حوثی‌ها» به‌عنوان یک نهاد ویژه تروریستی جهانی (SDGT) شناسایی شوند ولی از ثبت مجدد آنها به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی (FTO) خودداری کرد.

دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دوباره این گروه رو به فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی خارجی بازگرداند و وزیر خارجه آمریکا ۱۴ اسفند ماه ۱۴۰۳ اعلام کرد: وزارت امور خارجه یکی از نخستین وعده‌های رئیس‌جمهور ترامپ هنگام به عهده گرفتن سمت خود را تحقق می‌بخشد و خوشحالم که اعلام کنم وزارت امور خارجه، انصارالله را که به عنوان حوثی‌ها شناخته می‌شود، به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی معرفی کرده است.

مارکو روبیو وزیر خارجه ترامپ مدعی شد: همانطور که رئیس‌جمهور ترامپ در دستور اجرایی شماره ۱۴۱۷۵ بیان کرده است، «فعالیت‌های حوثی‌ها تهدیدی برای امنیت غیرنظامیان و پرسنل آمریکایی در خاورمیانه، ایمنی نزدیک‌ترین شرکای منطقه‌ای ما، و ثبات تجارت دریایی جهانی به شمار می‌رود.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->