عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

تاکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت تدوین برش استانی برنامه هفتم توسعه تا پایان فروردین ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۲۸۷۰
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۵
تاکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت تدوین برش استانی برنامه هفتم توسعه تا پایان فروردین ۱۴۰۴
استاندار خراسان رضوی در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بر ضرورت تدوین برش استانی برنامه هفتم توسعه تا پایان فروردین تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان ضمن تشریح برنامه‌های استان برای سال آینده، بر تدوین برش استانی برنامه هفتم توسعه تا پایان فروردین ۱۴۰۴ تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی دقیق برای استان اظهار کرد: «تا پایان فروردین باید برش استانی برنامه هفتم توسعه تدوین شده و در جلسه شورای اداری استان به‌طور مفصل ارائه شود. این برنامه باید عملکردی، اجرایی و صادرات‌محور باشد تا بتوانیم مسیر توسعه استان را بر اساس اهداف تعیین‌شده ترسیم کنیم.»

استاندار خراسان رضوی افزود: «دستگاه‌های اجرایی باید در این بازه زمانی، نظرات، پیشنهادات و اصلاحات موردنیاز را با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نهایی کنند تا در نیمه اول فروردین برنامه مشخصی برای توسعه استان داشته باشیم.»

مظفری بر لزوم تسریع در اجرای پروژه‌های اقتصادی استان تأکید کرد و گفت: «برخی از پروژه‌های مهم استان نیازمند حمایت و پیگیری اجرایی هستند و نباید اجرای آنها را به تأخیر انداخت.»

وی به شناسایی پروژه‌های معطل اشاره کرد و افزود: باید اراده کنیم تا مشکلات این پروژه‌ها را حل کنیم و از طریق این پروژه‌ها به دنبال ایجاد فرصت‌های جدید برای استان باشیم.

مظفری افزود: «رویداد مشهد اینوکس برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان خراسان رضوی از ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشت در مشهد برگزار خواهد شد. دستگاه‌های اجرایی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان را در این رویداد به‌خوبی معرفی کرده و شرایط لازم را برای جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی فراهم کنند.»

وی با اشاره به نقش مهم منطقه ویژه اقتصادی خراسان رضوی در توسعه اقتصادی استان تصریح کرد: «باید هرچه سریع‌تر امکانات لازم را در این منطقه فراهم کنیم. در غیر این صورت، فرصت‌های سرمایه‌گذاری موجود از بین خواهد رفت.»

استاندار خراسان رضوی از برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان در سال آینده خبر داد و اظهار داشت: «خراسان رضوی با وجود فاصله از مناطق جنگی، یکی از استان‌هایی بوده که بیشترین نقش را در دفاع مقدس ایفا کرده است.»

وی تأکید کرد: «این کنگره باید در سطحی گسترده و متفاوت برگزار شود و علاوه بر بزرگداشت یاد و خاطره شهدا، بستری برای توسعه استان نیز فراهم کند.»

مظفری با اشاره به حجم بالای مسافران نوروزی در مشهد و استان خراسان رضوی، از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست تا در این ایام آماده‌باش کامل باشند و افزود: «هرگونه برنامه خروج مدیران از استان باید با هماهنگی استانداری انجام شود تا در مواقع ضروری، امکان دسترسی به آنها وجود داشته باشد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->