سفر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به خراسان رضوی امروز (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) بمباران صنعا توسط جنگنده‌های آمریکایی اروپا به دنبال شرکای تجاری جدید در کشورهای عربی حمله یمن به فرودگاه بن‌گورین و پایگاه سودت میخا در سرزمین‌های اشغالی ادعای وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: غزه کوچک‌تر خواهد شد نتانیاهو خطاب به ماکرون: درس اخلاق به ما نده پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قدردانی کرد محسن اسماعیلی به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور منصوب شد ابوعبیده حمایت بی دریغ نیرو‌های مسلح یمن از فلسطین را مورد تمجید قرار داد شلیک ۲ موشک از یمن به سمت اراضی اشغالی (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) واشنگتن پست افشا کرد: حمله مرگبار تانک رژیم صهیونیستی به مهمان‌سرای سازمان ملل متحد در غزه واکنش حزب‌الله لبنان به بمباران بیمارستان المعمدانی وزیر دفاع آمریکا: مذاکرات با ایران ثمربخش بود الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی دیدار کرد حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به یمن (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ایران حادثه تروریستی سراوان و کشتار ۸ پاکستانی را محکوم کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ارتش صهیونیستی مدعی حمله به مرکز فرماندهی حماس در دیرالبلح شد قالیباف: قیمت اقلام اساسی بیش از میزان افزایش حقوق‌ها نباید افزایش پیدا کند هدف قرار دادن بیمارستان‌ها در غزه به یک شیوه تبدیل شده است آمریکا و عربستان با یکدیگر توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا می‌کنند مصر با ایران، عمان و آمریکا درباره مذاکرات مسقط رایزنی دیپلماتیک کرد دمشق به شروط آمریکا برای کاهش تحریم‌ها پاسخ داد حماس به ادعای ارتش اشغالگر درباره بیمارستان المعمدانی واکنش نشان داد قطر درخصوص فروپاشی سیستم بهداشتی در غزه هشدار داد بررسی دو فوریت طرح استفساریه ترمیم حقوق کارکنان شهرداری‌ها در دستور کار مجلس قرار گرفت (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) جلسه نهادهای اجتماعی - فرهنگی در دولت چهاردهم به ریاست معاون اول برگزار شد بقائی از رسانه‌ها خواست از انتشار اخبار غیردقیق یا گمانه‌زنی‌های بی‌مبنا خودداری کنند سرلشکر باقری: نیروهای مسلح با پشتوانه مردمی در آمادگی کامل به سر می‌برند
سرخط خبرها

بوروکراسی مانع اجرای طرح مثلث اقتصادی

  • کد خبر: ۳۲۲۸۹
  • ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۹
بوروکراسی مانع اجرای طرح مثلث اقتصادی
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی به استفاده نشدن بهینه از ظرفیت طرح توسعه مثلث اقتصادی انتقاد کرد و بوروکراسی اداری را مانع تحقق کامل این طرح در سبزوار دانست.
به گزارش شهرآرانیوز؛ علی اصغر عنابستانی در نشست طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی شهرستان سبزوار که به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد گفت: باید با رفع ساختار‌های پیچیده اداری ارتباط بین تولیدکنندگان با دستگاه‌های اجرای و معین‌های اقتصادی تسهیل شود.

وی ادامه داد: طرح مثلث توسعه اقتصادی، فرصت مناسبی برای توسعه خراسان رضوی فراهم کرده که باید به رونق اشتغال در مناطق روستایی منجر شود.

این نماینده مجلس گفت: امروز مناطق روستایی گرفتار مشکلات بسیار هستند و باید فکر جدی و اقدام سریع برای حل مشکلات مردم به‌ویژه در حوزه اشتغال انجام شود.

وی افزود: حمایت از سرمایه‌گذاران نباید فقط در شعار باشد بلکه باید در عمل انجام شود و در این راستا نباید منابع کشور به علت قوانین و روند طولانی صدور مجوز‌ها هدر رود.

عنابستانی با اشاره به مشکلات اقتصادی و محدودیت اعتبارات دولتی ادامه داد: یکی از راهکار‌های ایجاد اشتغال در مناطق روستایی استفاده از  ظرفیت صندوق‌های خرد اشتغال در این مناطق است.

نماینده دیگر مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: طرح مثلث توسعه اقتصادی در قالب معین‌های اقتصادی رغبت بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی را بیشتر کرده است.

بهروز محبی افزود: در سال جهش تولید نباید شاهد تعطیلی برخی واحد‌های صنعتی به علت مشکلات حقوقی و اداری بود.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات شهرستان سبزوار تعداد زیاد بیکاری جوانان تحصیل کرده است که یک علت آن آمایش نکردن رشته‌های تحصیلی و کسب مهارت‌های لازم است.

معین‌های اقتصادی سبزوار ۶۷۸ فرصت شغلی ایجاد کردند

فرماندار ویژه سبزوار نیز در این مراسم گفت: معین‌های اقتصادی این شهرستان با اجرای ۲۴ طرح طی یک سال گذشته تاکنون در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی ۶۷۸ فرصت شغلی ایجاد کرده‌اند.

احمد برادران افزود: این فرصت‌های شغلی توسط شرکت تعاون روستایی مهرنشانی، بانک صنعت و معدن و مؤسسه کارآفرینی دکتر زرقانی در رشته‌های تولید تابلو فرش، فرش دست‌باف، کشاورزی و گیاهان دارویی ایجاد شده است.

وی ادامه داد: توسعه روستا‌ها از اولویت طرح مثلث توسعه اقتصادی است و در این راستا تاکنون ۱۱۰ ستاد توسعه روستایی در سبزوار ایجاد و فعال شده است.

لازم به ذکر است، ۵۶ هزار و ۶۶ نفر در ۱۸۸ روستا و آبادی شهرستان سبزوار زندگی می‌کنند. شهرستان ۳۰۶ هزار نفری سبزوار در ۲۳۰ کیلومتر‌ی غرب مشهد قرار دارد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->