تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

جان باختگان تصادفات نوروزی از ۳۰۰ نفر عبور کرد (۴ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۳۵۳۲
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۴
جان باختگان تصادفات نوروزی از ۳۰۰ نفر عبور کرد (۴ فروردین ۱۴۰۴)
معاون بهداشت وزارت بهداشت و سخنگوی پویش ملی «نه به تصادف» از فوت بیش از ۳۰۰ نفر در تصادفات نوروزی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت و سخنگوی پویش ملی «نه به تصادف!»، از افزایش قابل توجه آمار جان‌باختگان حوادث رانندگی از تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۳ فروردین ۱۴۰۴، خبر داد و گفت: آماری که پلیس راهور اعلام می‌کند، صرفاً مربوط به فوتی‌هایی است که در صحنه حادثه رخ داده‌اند. با این حال، بخشی از آسیب‌دیدگان نیز متأسفانه پس از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست می‌دهند.

وی افزود: از تاریخ ۲۵ اسفند ماه ۱۴۰۳ تا ساعت ۱۲ شب سوم فروردین ۱۴۰۴، مجموعا تعداد ۲۴۲ نفر در محل وقوع تصادف جان باخته‌اند. اما با احتساب افرادی که پس از انتقال به مراکز درمانی فوت کرده‌اند، این آمار به ۳۰۱ نفر می‌رسد. هرچند این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۲۱ درصد کاهش یافته است، اما همچنان رقمی قابل توجه و نگران‌کننده محسوب می‌شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: علاوه بر جان‌باختگان، در همین بازه زمانی، مجموعاً ۷۵۶۱ نفر نیز دچار مصدومیت شده‌اند که متأسفانه بسیاری از آنان با آسیب‌های جدی از جمله قطع نخاع، قطع عضو و سایر مشکلات جبران‌ناپذیر مواجه شده‌اند.

وی گفت: اگر بخواهیم وخامت این وضعیت را به شیوه‌ای ملموس‌تر بیان کنیم، کافی است تصور کنیم که سه فروند هواپیمای فوکر ۱۰۰، هر یک با ظرفیت ۱۰۰ نفر، سقوط کرده باشند. بدون شک چنین رویدادی بازتاب گسترده‌ای در جامعه خواهد داشت، اما متأسفانه تعداد جان‌باختگان سوانح رانندگی ما معادل چنین فاجعه‌ای است و این امر ضرورت اتخاذ تدابیر پیشگیرانه را بیش از پیش آشکار می‌سازد.

رییسی همچنین بیان کرد: در این راستا، توصیه‌ای جدی به رانندگان گرامی، به‌ویژه افرادی که از بیماری‌های تنفسی نظیر آسم، آلرژی و حساسیت‌های فصلی رنج می‌برند، دارم. با توجه به اینکه این بیماری‌ها موجب بروز عطسه‌های ناگهانی، سرفه و در مواردی بسته شدن چشم‌ها می‌شوند، احتمال وقوع تصادفات در چنین شرایطی افزایش می‌یابد؛ لذا توصیه می‌شود افرادی که در وضعیت حاد این بیماری‌ها قرار دارند، تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند.

وی افزود: همچنین، از آنجا که بسیاری از دارو‌های ضدحساسیت خاصیت خواب‌آوری دارند، لازم است افراد مبتلا از مصرف این دارو‌ها پیش از رانندگی پرهیز کنند. در صورتی که رانندگی برای آنان امری اجتناب‌ناپذیر باشد، رعایت احتیاط‌های لازم امری ضروری خواهد بود. با امید به آنکه با رعایت اصول ایمنی، شاهد کاهش آمار حوادث جاده‌ای در کشور باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->