تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر میراث فرهنگی: ۴۵ میلیون نفر از مردم به سفر رفتند

  • کد خبر: ۳۲۳۸۴۳
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲
وزیر میراث فرهنگی: ۴۵ میلیون نفر از مردم به سفر رفتند
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: بر اساس گزارش‌های رسیده حدود ۴۵ میلیون نفر از مردم به سفر رفتند و این پیام ملت ایران در خصوص زنده و با نشاط بودن آنها است.

به گزارش شهرآرانیوز، «محمدرضا صالحی امیری» وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در نشست استانداران سراسر کشور در وزارت کشور گفت: در ایام نوروز ۲۷ دستگاه با مدیریت استانداران در حال خدمتگزاری به مردم هستند و خوشبختانه با همت دولت و همراهی مردم شاهد تحرک جدی در سراسر کشور هستیم لذا مردم هم قدر رمضان و هم قدر نوروز را می‌دانند.

وی افزود: بر اساس گزارش‌های رسیده حدود ۴۵ میلیون نفر از مردم به سفر رفتند و این پیام ملت ایران در خصوص زنده و با نشاط بودن آنها است که البته نیازمند بسترسازی توسط مدیران، استانداران در شهر‌های مختلف است.

صالحی امیری بیان کرد: ۱.۲ میلیون نفر در سراسر کشور در حوزه‌های ۲۷ گانه در حال خدمتگزاری به مردم هستند و این وظیفه دستگاه‌ها را سنگین‌تر می‌کند. در عین حال باید شرایطی فراهم کنیم افراد تهی دست دچار مشکل نشوند.

وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی خاطرنشان کرد: تمرکزمان به افزایش اعتماد مردم است و نوروز یکی از این کانون‌ها برای افزایش نشاط و امید میان مردم می‌باشد.

صالحی امیری با تشکر از مقام معظم رهبری در خصوص تعیین شعار سال اظهار کرد: مقام معظم رهبری ست به نقطه‌ای مهم گذاشتند. به نظر دولت مهم‌ترین و واجب‌ترین کار خود را سرمایه‌گذاری می‌داند که از جمله در بخش گردشگری باید صورت بگیرد، زیرا بدون سرمایه‌گذاری امکان توسعه گردشگری وجود ندارد.

وی ادامه داد: همه ظرفیت‌ها را بسیج کردیم. شورای سرمایه‌گذاری زیرساخت گردشگری را توسعه خواهیم داد و بعد در این خصوص لازم است اختیارات لازم را برای این شورا به استانداران تنفیذ کنیم.

صالح امیری گفت: ۲۴ میلیون و ۷۷۲ هزار و ۸۸۱ نفر سفر در هفته اول داشتیم که استان‌های مازندران گیلان تهران خراسان رضوی و اصفهان پر ترددترین استان‌ها برای سفر‌های نوروزی بوده است.

وی با بیان اینکه استانداران لازم است در خدمترسانی تلاش بیشتری انجام دهند، تاکید کرد: در سال جدید انشاالله سیاست قطعی ما توسعه زیرساخت‌های گردشگری برای افزایش یک و نیم میلیون گردشگر است تا طبق برنامه ۵ ساله هفتم به هدف گذاری ۱۵ میلیون گردشگر دست یابیم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->