استقلال رسما به دنبال عابدزاده پین به سپاهان سنجاق شد باشگاه‌های عربستانی آماده پیشنهاد ۳۰۲ میلیون یورویی به وینیسیوس روزبه چشمی: هواداران همیشه پشت استقلال هستند پرسپولیس در ترکیه ماندگار شد سرقت ۲۰ جام و مدال از خانه میشل پلاتینی رئیس جدید فدراسیون کاراته مشخص شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مرگ دلخراش فلیکس باومگارتنر، رکوردار سقوط‌ آزاد دنیا + علت فوت و فیلم پارگی رباط پای آشورماتوف تکذیب شد هافبک خارجی جدید پرسپولیس، از فردا در اردوی ترکیه خط‌ونشان مدیرعامل تراکتور برای فدراسیون فوتبال هواداران استقلال علیه تاجرنیا، جویباری و بابایی شعار سردادند هاراگیری پرسپولیسی‌ها | پرسپولیس، تبرزنی برای شاخه سرخ کورتوا با رئال تا ۲۰۲۷ تمدید کرد پخش زنده بازی والیبال ایران و فرانسه (۲۸ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تله نیمار، پیش پای یامال هزینه بازسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به ۱.۳ میلیارد یورو رسید! واکنش رسمی باشگاه تراکتور به جذب مهرداد محمدی اشتباه رسانه‌ای آرسنال، خرید جدید این باشگاه را لو داد استقلال با اندونگ به توافق رسید؟
سرخط خبرها

تردید کارتال در مورد حفظ ستاره ازبک در پرسپولیس

  • کد خبر: ۳۲۳۸۷۸
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۶
تردید کارتال در مورد حفظ ستاره ازبک در پرسپولیس
مصدومیت‌های تمام نشدنی ارونوف کار دستش خواهد داد؟
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، از زمانی که اسماعیل کارتال هدایت پرسپولیس را برعهده گرفته اوستون ارونوف در دو بازی آن‌هم به صورت نصف‌ونیمه توانسته به میدان رود و مابقی مسابقات را به خاطر مصدومیت از دست داده است. این موضوع باعث شده که کارتال از پزشک پرسپولیس توضیح بخواهد و او هم اعلام کرده عضلات ارونوف طوری است که با استارت‌های مکرر و انفجاری دچار گرفتگی یا کشیدگی می‌شود.

در واقع پزشک پرسپولیس صراحتا به کارتال گفته است که ارونوف بازیکنی نیست که بشود روی او برای تمام فصل حساب کرد و او هر یک ماه یکبار با مصدومیت مواجه خواهد شد.

کارتال از اینکه مدیریت باشگاه پرسپولیس برای دو سال قرارداد ارونوف را تمدید کرده متعجب است و مدعی شده در این مورد کادر پزشکی تیمش نیز باید هشدار‌های لازم را به باشگاه می‌داد. به هر شکل اگر ارونوف تا پایان فصل همچنان با مصدومیت‌های جدید مواجه شود بعید نیست در تابستان در لیست فروش کارتال قرار بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->