در دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف چه گذشت؟ چه روز‌هایی در اردیبهشت ۱۴۰۴ قمر در عقرب است؟ خیری که محبت می‌آورد | مانند پیامبران خیرخواه یکدیگر باشیم تولیت آستان قدس رضوی: پیام رهبر معظم انقلاب به همایش یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم باید عملیاتی شود ارائه بیش از ۷ میلیون خدمت به مردم به‌مناسبت گرامیداشت شهدای خدمت راه اندازی «تریبون ابراهیم» به مناسبت بزرگداشت آیت الله شهید رئیسی هشدار کرونایی به جانبازان و ایثارگران آمادگی استان کردستان برای میزبانی از زائران اربعین از ابتدای مردادماه ۱۴۰۴ معرفی ۳۲ مسجد از ۱۴ استان برای ثبت جهانی تولد «کانون فرهنگی آیات» از دل یک خانه | روایت یک بانوی جوان مشهدی از وقف آپارتمان خود برای خدمت به اهل بیت (ع) چله خدمت، پویشی مردمی در امتداد راه رئیس‌جمهور شهید تمامی دستگاه‌ها ملزم به ترویج فرهنگ وقف هستند لزوم تحول در سبک زندگی روحانیت | ساده‌زیستی باید احیا شود مادر شهیدان خوراکیان درگذشت بازخوانی آثار هنری با صیانت از گنجینه رضوی | گفت‌و‌گو با نویسنده و کارگردان مشهدی برنامه تلویزیونی «نقش نفس» طرح «زیارت دلنشین» و خادمی متفاوت برای زائران خاص وزیر فرهنگ: دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن راه‌اندازی می‌شود ۴۵۴ مراسم عقد در میلاد امام رضا(ع) در حرم مطهر رضوی به ثبت رسید مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت آیت‌الله بهجت(ره) برگزار می‌شود یازدهمین کنگره ادبیات پایداری و مقاومت برگزار می‌شود
سرخط خبرها

در آستانه روز جهانی قدس، همایش «حی علی القدس» در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۳۲۳۸۹۵
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۱
در آستانه روز جهانی قدس، همایش «حی علی القدس» در مشهد برگزار شد
در آستانه فرارسیدن روز قدس، همایش «حی علی‌القدس» در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، امروز (۷ فروردین ۱۴۰۴) در آستانه فرارسیدن آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز قدس، همایش «حی علی‌القدس» در رواق دارالهدایه حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد.

در این همایش که با حضور جمعی از زائران غیرایرانی حرم مطهر رضوی از بیش از ۲۰ کشور برگزار شد، در خصوص اهمیت روز قدس و حمایت قاطع امت اسلامی از مردم مظلوم فلسطین، آرمان آزادی قدس شریف و جبهه مقاومت، بحث و تبادل‌نظر شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «سیدابوالفضل طباطبایی‌اشکذری»، نماینده سابق رهبر معظم انقلاب اسلامی در کشور سوریه و مدیر موسسه علمی‌فرهنگی «جبل الصبر»، نکاتی را درباره ضرورت اهتمام جوامع اسلامی به موضوع فلسطین و حمایت حداکثری مسلمانان از مردم مظلوم و ستم‌دیده فلسطین و آرمان آزادی قدس شریف بیان کرد.

وی گفت: باید اهل زمین با توکل بر خدا برای آزادی قدس تلاش کنند تا امداد الهی نیز شامل حال آن‌ها بشود. همچنان که در زمان رسول‌خدا(ص) و در بدر و احد نیز اتفاق افتاد.

حجت‌الاسلام طباطبایی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تعیین روز قدس از سوی امام‌خمینی(ره) برنامه‌ای همگام با اهداف انقلاب اسلامی بود. روز قدس و حمایت از قدس و ملت فلسطین یک تاکتیک نیست، بلکه یک استراتژی و یک هدف است.

در پایان این مراسم نیز شرکت‌کنندگان، طوماری را امضا کردند که در آن ضمن اشاره به وصیت امیرالمومنین(ع) که فرمودند «کونا للظالم خصما و و للمظلوم عونا»، آمده بود: در جوار امام ثامن(ع) همانند همه شهدای راه قدس همچون حاج‌قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار، فواد شکر، سیدهاشم صفی‌الدین و سید شهدای مقاومت شهید سیدحسن نصرالله، راه آن‌ها را در مسیر دفاع از مردم مظلوم فلسطین و مقابله همه‌جانبه با رژیم اشغالگر قدس ادامه خواهیم داد.

در آستانه روز جهانی قدس، همایش «حی علی القدس» در مشهد برگزار شد

حجت‌الاسلام «سیدمحمد ذوالفقاری»، مدیر زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی، در حاشیه این مراسم و در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با تاکید بر اینکه روز جهانی قدس به عنوان یک ابتکار از سوی امام‌خمینی(ره) برای زنده‌نگه‌داشتن مسئله فلسطین و آزادی قدس مطرح شد، خاطرنشان کرد: ظلم و اشغالگری رژیم اشغالگر قدس به پایان نرسیده و برگزاری چنین‌همایش‌هایی به عنوان اعلام همبستگی با مردم مظلوم فلسطین است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->