سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش
سرخط خبرها

قطعنامه راهپیمایی روز قدس ۱۴۰۴ در تهران توسط دختر شهید رئیسی قرائت شد | نتانیاهو، قصاب غزه، باید محاکمه شود

  • کد خبر: ۳۲۳۹۵۱
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳
قطعنامه راهپیمایی روز قدس ۱۴۰۴ در تهران توسط دختر شهید رئیسی قرائت شد | نتانیاهو، قصاب غزه، باید محاکمه شود
راهپیمایان روز جهانی قدس در تهران در قطعنامه‌ای تأکید کردند: خواهان اقدام فوری جامعه‌ی بین‌الملل در توقف این جنایات ضدبشری و محاکمه‌ی سران رژیم صهیونیستی به‌ویژه قصاب غزه، بنیامین نتانیاهو، در دادگاه‌های کیفری بین‌المللی هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حانیه‌سادات رئیسی، دختر شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور فقید، پیش از خطبه‌های نمازجمعه پایتخت در روز جهانی قدس، قطعنامه‌ی راهپیمایی این روز جهانی را قرائت کرد.

متن قطعنامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

روز جهانی قدس ابتکار بدیع و طراحی راهبردی معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (قدس‌الله‌نفس‌الزکیه) علیه رژیم فاشیستی صهیونیزم و نظام سلطه‌ی جهانی بود که در صدد اشغال و تغییر تاریخ فلسطین با اتکا به حمایت‌های پیدا و پنهان آمریکا و حامیان غربی و پیاده‌سازی سیاست‌های توسعه‌طلبانه، کوچ اجباری، نسل‌کشی و تغییر بافت جمعیتی سرزمین‌های اشغالی برآمده‌اند.

راهپیمایی روز جهانی قدس ترجمان حقیقت «یوم‌القدس یوم‌النصر» و «میدان بازتولید قدرت مردمی و سرمایه اجتماعی» و «نقطه همگرایی» در مبارزه جهانی علیه صهیونیسم و «افشای سازوکار‌های نظام سلطه» و «نقد نظم استکباری» است که با ابزار و «نظام رسانه‌ای ایدئولوژیک»، درصدد معکوس‌سازی واقعیت‌های تاریخی است.

از این‌رو، ما شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی، به تبعیت از آموزه‌های حضرت امام خمینی (قدس‌الله‌نفس‌الزکیه) و با لبیک به ندای ولی امر مسلمین جهان، حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و با بانگ رسای توحیدی «الله‌اکبر» و «خامنه‌ای رهبر» و با شعار «علی العهد یا قدس» بر عهد تاریخی و آرمانی خود در دفاع از ملت مظلوم فلسطین و آرمان قدس شریف تأکید می‌ورزیم و نابودی «باندتبهکار» و «پایگاه پیش‌ران استعمار نوین» را به‌مثابه یک ضرورت تاریخی، دینی و انسانی، فریاد می‌زنیم:

۱- ما شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی، فلسطین را مسئله اول جهان اسلام و نقطه‌ی ثقل تقابل تاریخی میان «گفتمان مقاومت اسلامی» و پروژه‌های سلطه‌جویانه‌ی نظام سرمایه‌داری جهانی می‌دانیم و ضمن محکومیت قاطع «کودک‌کشی»، «نسل‌کشی»، «کوچ اجباری»، «آپارتاید»، «نابودی زیرساخت‌های حیاتی» و «سیاست‌های مهندسی جمعیتی» حمایت قاطع خود را از آرمان آزادی فلسطین اعلام و خواهان اقدام فوری جامعه‌ی بین‌الملل در توقف این جنایات ضدبشری و محاکمه‌ی سران رژیم صهیونیستی بویژه قصاب غزه، بنیامین نتانیاهو در دادگاه‌های کیفری بین‌المللی و آزادسازی ارسال کمک‌های بشردوستانه و بازسازی غزه به عنوان ضرورت انسانی هستیم.

۲- ما مردم بصیر ایران اسلامی، در پرتو آموزه‌های اسلامی و با الهام از دکترین استکبارستیزی انقلاب اسلامی، حمایت‌های بی‌قید و شرط نظام سلطه، به‌ویژه تجهیز ماشین جنگی رژیم جعلی صهیونیستی توسط ایالات متحده آمریکا و برخی دولت‌های اروپایی، تأمین چتر امنیتی برای استمرار جنایات این رژیم در ساختار‌های معیوب حقوق بین‌الملل را نه نشانه قدرت، بلکه نمودی از بحران مشروعیت و زوال تدریجی هیمنه جبهه استکبار می‌دانیم و با ادراک ژرف از معادلات مقاومت و مختصات جنگ اراده‌ها، به وجدان‌های بیدار و ملت‌های تحت ستم اعلام می‌داریم که هیچ سلاح پیشرفته‌ای توان ایستادگی در برابر قدرت ایمان، عزم انقلابی و پایداری راهبردی جبهه مقاومت را ندارد و سقوط محتوم رژیم اشغالگر، نه یک احتمال، بلکه ضرورتی تاریخی در روند تحولات آینده‌ی منطقه و جهان است.

۳- ما مردم روزه‌دار ایران اسلامی، عملیات پیروزمندانه‌ی طوفان الاقصی و متعاقب آن «وعده‌ی صادق یک و دو» را مهم‌ترین عامل تغییر توازن قدرت و تثبیت مقاومت به‌عنوان بازیگر کلیدی در معادلات جغرافیای سیاسی منطقه دانسته و با گرامیداشت یاد شهیدان آیت‌الله رئیسی و امیر عبداللهیان معتقدیم امتزاج خون شهید القدس، حاج‌قاسم سلیمانی، زعیم مقاومت، سید حسن نصرالله و شیخ هاشم صفی‌الدین با خون پاک شهیدان مهندس‌ابومهدی، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و محمد ضیف تجلی عینی وحدت الساحات است و معتقدیم خون‌های مطهر این شهیدان، مرز‌های تصنعی را درنوردیده و جبهه‌ی متحد مقاومت را در برابر صهیونیسم جهانی استوارتر ساخته و تشییع کم‌نظیر آنان را گواه «زنده بودن مقاومت» و «استمرار قدرت اجتماعی» آن می‌دانیم.

۴- ما مردم آگاه حاضر در این راهپیمایی، هم‌صدا با ملت‌های آزاده جهان، «افول پروژه‌ی مشروعیت‌بخشی به رژیم صهیونیستی در افکار عمومی بین‌المللی»، «گسترش جنبش‌های ضدآپارتاید»، «تعمیق کارزار تحریم» روابط علیه صهیونیسم را شاخصی از روند فروپاشی اداری، سیاسی، ساختاری و اجتماعی این رژیم اشغالگر دانسته و با هشدار به برخی دولت‌های منطقه که در پی عادی‌سازی و مشروعیت‌بخشی به این رژیم جعلی هستند، تأکید می‌کنیم که تجربه‌ی کشور اوکراین نشان داد، ایالات متحده و شرکای غربی آن، پس از بهره‌برداری و سوءاستفاده، هم‌پیمانان خود را به سرنوشت محتوم رها خواهند کرد.

۵- ما مردم همیشه در صحنه‌ی ایران، ضمن محکومیت سکوت تأسف‌بار دولت‌های اسلامی در قبال نسل‌کشی مردم مسلمان غزه و تجاوز نظامی و حملات وحشیانه و بی‌رحمانه آمریکا و انگلیس به یمن، بر لزوم اقدام عملی در پایان دادن به این جنایات ظالمانه تأکید می‌کنیم و معتقدیم، مقاومت ملت‌های تحت ستم، به‌رغم تمامی فشارها، مسیر تاریخی خود را خواهد پیمود و معادلات قدرت در منطقه را دگرگون خواهد ساخت، آینده از آن جبهه مقاومت است. انشاالله

۶- ما مردم شجاع ایران اسلامی، سخنان خام و تهدید‌های پوشالی دولتمردان آمریکایی را ناشی از خطای محاسباتی آنان در شناخت ملت ایران دانسته و اعلام می‌داریم در مواجهه‌ی با ایران هرگز با تهدید به جایی نخواهند رسید و هر اقدام عملی و حرکت غلط آمریکا و رژیم کثیف صهیونیستی با پاسخ قاطع و کوبنده مواجه خواهد شد.

والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته

جمعه هشتم فروردین‌ماه ۱۴۰۴ هجری شمسی

مصادف با بیست و هفتم رمضان المبارک ۱۴۴۶ هجری قمری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->