پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشتند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا
سرخط خبرها

چگونه به کودکان بیاموزیم که غذای سالم بخورند

  • کد خبر: ۳۲۴۰۷۴
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰
چگونه به کودکان بیاموزیم که غذای سالم بخورند
وادار کردن کودکان به اتمام غذا می‌تواند باعث شود که آنها سیگنال‌های طبیعی گرسنگی و سیری بدن خود را نادیده بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، برای نسل‌ها، والدین دلسوز از مجموعه‌ای از قوانین غذایی استفاده کرده‌اند، از جمله "قبل از ترک میز، بشقاب خود را تمیز کن" تا فرزندان خود را به داشتن رژیم غذایی متعادل ترغیب کنند.

دکتر میشل آرتورز، پزشک خانواده در Kaiser Permanente، می‌گوید: "والدین من هم این را به من می‌گفتند. اما وقتی به رابطه کلی با غذا نگاه می‌کنیم، بهتر است در این باور‌ها تجدید نظر کنیم. "

وادار کردن کودکان به اتمام غذا می‌تواند باعث شود که آنها سیگنال‌های طبیعی گرسنگی و سیری بدن خود را نادیده بگیرند. آرتورز توضیح می‌دهد: "در طول زمان، این رفتار می‌تواند منجر به پرخوری، اضطراب غذایی و حتی برخی اختلالات خوردن شود. مهم است که کودکان یاد بگیرند زمانی که احساس سیری می‌کنند، دست از غذا خوردن بکشند، نه زمانی که بیش از حد سیر شده‌اند. "

چرا قوانین سخت‌گیرانه درباره غذا مشکل‌ساز هستند؟

وقتی والدین اصرار می‌کنند که کودک غذای خود را تمام کند، این کار می‌تواند باعث ایجاد یک رابطه ناسالم با غذا شود. آرتورز می‌گوید: "در چنین شرایطی، کودک کنترل کمی روی وضعیت دارد و ممکن است احساس اجبار کند. "

در عوض، هدف باید این باشد که کودکان را در تصمیم‌گیری‌های غذایی توانمند کنیم. آرتورز توضیح می‌دهد: "وقتی کودکان در انتخاب غذا‌های خود نقش داشته باشند، بهتر متوجه می‌شوند که غذا صرفاً برای طعم آن نیست، بلکه برای تأمین انرژی و تغذیه بدن نیز اهمیت دارد. "

همچنین، کودکی که به اجبار سبزیجات می‌خورد، ممکن است در بزرگسالی از آنها دوری کند. این مسئله به عادتی تبدیل می‌شود که تغییر آن دشوار است.

به جای تحمیل قوانین سخت‌گیرانه، والدین می‌توانند از روش‌های جذاب و آموزشی برای بهبود رابطه فرزندانشان با غذا استفاده کنند. یکی از این روش‌ها، مشارکت دادن آنها در خرید مواد غذایی است.

آرتورز پیشنهاد می‌کند: "در هنگام خرید، می‌توانیم یک بازی ساده انجام دهیم. مثلاً بپرسیم: من به دنبال غذایی هستم که قرمز، شیرین و دارای دانه‌های ریز باشد و سرشار از ویتامین‌های مفید. چه چیزی می‌تواند باشد؟ " (پاسخ: توت‌فرنگی.)

روش دیگر این است که کودکان را تشویق کنیم تا تأثیر غذا‌های مختلف را بر بدن خود درک کنند. به عنوان مثال، اگر فرزند شما می‌گوید: "می‌خواهم قوی‌تر شوم"، می‌توان از او پرسید: "کدام یک از غذا‌های روی بشقاب تو می‌تواند به این هدف کمک کند؟ "

راهکار‌هایی برای تغذیه سالم در خانواده

طبق توصیه‌های آکادمی تغذیه و رژیم غذایی، در معرض قرار دادن کودکان با انواع غذا‌های سالم یکی از بهترین راه‌ها برای بهبود رژیم غذایی آنهاست. آرتورز تأکید می‌کند: "مهم است که کودکان با انواع سبزیجات، میوه‌ها، غلات کامل و منابع پروتئین آشنا شوند. "

همچنین، والدین باید صبور باشند. ممکن است کودک قبل از پذیرش یک غذای جدید، نیاز به چندین بار تجربه آن داشته باشد. آرتورز می‌گوید: "گاهی لازم است که یک غذا را تا ۳۰ بار به کودک معرفی کنیم تا بالاخره آن را بپذیرد. "

در نهایت، ایجاد یک فضای مثبت و آزاد در هنگام غذا خوردن، می‌تواند به کودکان کمک کند تا یک رابطه سالم و متعادل با غذا برقرار کنند. به جای فشار آوردن، بهتر است غذا را به یک تجربه لذت‌بخش تبدیل کنیم که به کودکان اجازه می‌دهد در مورد تغذیه خود تصمیم‌گیری کنند و از آن لذت ببرند.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->