افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد خیابان ثامن‌الائمه (ع) مشهد تعریض می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ پروژه در بوستان جهانشهر مشهد در حال اجراست آماده‌سازی فضای شهر مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت امام‌خمینی(ره) ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تخفیف ۵۰ درصدی تور‌های مشهدگردی از روز عید فطر

  • کد خبر: ۳۲۴۰۸۳
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷
تخفیف ۵۰ درصدی تور‌های مشهدگردی از روز عید فطر
معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی‌اجتماعی شهرداری مشهد گفت: تور‌های مشهدگردی از عید فطر تا ۱۵ فروردین با ۵۰ درصد تخفیف برپا می‌شود.

سیدجلیل بامشکی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به ایجاد فضایی شاد و پرنشاط برای شهروندان و زائران در عید فطر گفت: در این ایام، کاروانی از دوچرخه‌های گل‌آرایی‌شده در سطح شهر حرکت خواهد کرد که ضمن اهدای گل و شکلات به مردم، فضای نشاط‌آوری را ایجاد می‌کند.

بامشکی همچنین از هماهنگی پنج گروه هنری برای اجرای برنامه‌های متنوع خبر داد و افزود: در خانه‌های تاریخی و نقاط پرتردد شهر، برنامه‌های نقالی و پرده‌خوانی با محوریت داستان‌های امام‌رضا(ع) اجرا خواهد شد. این برنامه‌ها تا ۱۵ فروردین ادامه دارند، اما در ایام عید فطر پررنگ‌تر برگزار خواهند شد.

وی در ادامه تصریح کرد: تور‌های مشهدگردی نیز در این ایام با ۵۰ درصد تخفیف ارائه می‌شوند. این تور‌ها از عید فطر آغاز می‌شوند و تا ۱۵ فروردین ادامه خواهند داشت و علاقه‌مندان می‌توانند به‌صورت گروهی یا از طریق کانون‌های فرهنگی و تشکل‌های مردمی ثبت‌نام کنند.

بامشکی در بخش دیگری از سخنان خود از افزایش فعالیت پایگاه‌های راهنمای زائر در ایام تعطیلات عید فطر (۱۱ تا ۱۳ فروردین) خبر داد و گفت: ساعت فعالیت این پایگاه‌ها که در ماه رمضان تا ساعت ۲۲ بود، در ایام عید فطر تا ساعت ۲ بامداد افزایش خواهد یافت.

وی در پایان ضمن قدردانی از همکاری نهاد‌های مختلف در اجرای این برنامه‌ها اظهار کرد: با توجه به افزایش حضور زائران در اطراف حرم مطهر رضوی، برنامه‌های فرهنگی در این مناطق با گستردگی بیشتری برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->