مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟

  • کد خبر: ۳۲۴۲۱۳
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۸
استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
علی خطیر که به تازگی از باشگاه نساجی جدا شده است، از مدت‌ها قبل در تلاش بوده دوباره به عنوان مدیرعامل به باشگاه استقلال بازگردد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، علی خطیر، مدیرعامل باشگاه نساجی، بعد از شکست اخیر با نساجی مقابل استقلال خوزستان از سمت خود استعفا کرد و مالکان باشگاه نساجی با کناره‌گیری او موافقت کردند.

خطیر درحالی از نساجی جدا شده که از مدت‌ها قبل به دنبال بازگشت به مدیریت باشگاه استقلال بود. او حتی قبل از اینکه جویباری به عنوان مدیرعامل این باشگاه منصوب شود، تلاش‌هایی در این راستا داشت تا شاید دوباره مدیرعامل باشگاه استقلال شود، اما تلاش او به سرانجام نرسید.

حالا با توجه به کناره‌گیری او از باشگاه نساجی و در شرایطی که استقلال وضعیت مدیریتی مطلوبی ندارد و هواداران این باشگاه به شدت از عملکرد جویباری و دیگراعضای هیئت‌مدیره باشگاه استقلال (تاجرنیا، بابایی و...) ناراضی هستند، این پرسش به وجود می‌آید که آیا خطیر بار دیگر تلاش خود برای بازگشت به استقلال را کلید خواهد زد یا خیر؟!

به هرحال خطیر علاقه زیادی به مدیرعاملی در باشگاه استقلال دارد و چنانچه جویباری نتواند مدیریت مطلوبی از خود به جا بگذارد، برکناری‌اش قطعی خواهد شد و آن‌گاه خطیر می‌تواند یک گزینه جدی باشد.

لازم به ذکر است که علی خطیر در انتخابات فدراسیون فوتبال به عنوان یکی از اعضای هیئت‌رئیسه انتخاب شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->