ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز

  • کد خبر: ۳۲۴۴۵۲
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۲
برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز
سازمان اورژانس کشور اعلام کرد که در طرح نوروزی ۱۴۰۴، ۷۲۸ هزار و ۶۹۸ تماس با این سازمان برقرار شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان اورژانس کشور در قالب طرح سلامت نوروزی، با فعالسازی هزار و۴۲۰ پایگاه شهری، هزار و۹۳۳ پایگاه جاده‌ای، ۵۳ پایگاه هوایی، ۲ پایگاه دریایی و ۳۵۰ ایستگاه سلامت به مسافران نوروزی خدمترسانی کرد.

همچنین سازمان اورژانس کشور با استفاده از ۳هزار و ۹۵۴ آمبولانس سبک، ۶۸ اتوبوس آمبولانس، ۴۴۶ موتورلانس، ۵ شناور دریایی، ۵۲ بالگرد و ۵ خودروی ارتباطات در این طرح نوروزی شرکت کرد.

علاوه بر این، در طرح نوروزی ۱۴۰۴، ۲۴هزار و ۶۴۱ تکنیسین فوریت‌های پزشکی در حالت آماده باش کامل قرار دارند.

مهم‌ترین اقدامات سازمان اورژانس کشور از ابتدای تعطیلات نوروزی

از ابتدای طرح نوروزی تا چهارشنبه ۱۳ فروردین ماه ۱۴۰۴، ۷۲۸ هزاو ۶۹۸ تماس با سامانه ۱۱۵ در سراسر کشور برقرار شده است که در پی این تماس ها، ۲۳۵ هزارو ۴۵۲ مورد ماموریت به ثبت رسیده است.

۱۹۳ هزارو ۲۶۱ مورد این ماموریت ها، معادل ۸۲ درصد، مربوط به حوادث غیرترافیکی و ۴۲هزارو ۱۹۱ ماموریت، معادل ۱۸ درصد، مربوط به حوادث ترافیکی بود.

در این بازه زمانی، ۳۸ هزار و ۹۱۱ مصدوم سوانح ترافیکی با آمبولانس به بیمارستان‌های سراسر کشور منتقل شدند. همچنین ۱۹۱ بیمار بدحال طی ۱۸۸ ماموریت، با امدادهوایی به بیمارستان منتقل شدند. علاوه بر این در مناطق دریایی نیز، ۵۱ مصدوم توسط آمبولانس دریایی به مراکز درمانی منتقل شدند.

در این طرح نوروزی، ۱۵۷ نفر توسط تکنیسین‌های اورژانس، با انجام عملیات سی. پی. آر به زندگی بازگشتند. همچنین هزار و ۲۸۰ نفر نیز در قالب طرح‌های ویژه سکته مغزی و قلبی به مراکز درمانی انتقال یافتند.

در این مدت زمان، ۹ هزار و ۳۳۷ نفر به ایستگاه‌های سلامت جاده‌ای سازمان اورژانس کشور مراجعه کردند که ۷۰۴ نفر از آنها به بیمارستان منتقل شدند. همچنین در این طرح، به ۴ هزارو ۹۹۲ نفر از اتباع سایر کشور‌ها نیز امدادرسانی شد.

گفتنی است طرح نوروزی تا پایان روز ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->