دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم
سرخط خبرها

آکسیوس: ترامپ در حال بررسی پیشنهاد ایران است

  • کد خبر: ۳۲۴۴۶۳
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۴
آکسیوس: ترامپ در حال بررسی پیشنهاد ایران است
مقام‌های آمریکایی به پایگاه آکسیوس گفته‌اند که دونالد ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران برای مذاکرات هسته‌ای است.

به گزارش شهرآرانیوز، دو مقام آمریکایی به پایگاه آکسیوس گفته‌اند کاخ سفید در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران برای مذاکرات هسته‌ای غیرمستقیم است. 

دولت آمریکا به ریاست دونالد ترامپ در هفته‌های گذشته بار‌ها تلاش کرده به زبان تهدید نظامی علیه ایران روی بیاورد، حال آنکه بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران از جمله در خود آمریکا به او درباره صدور تهدید‌هایی که امکان عملی کردن آنها وجود ندارد هشدار داده‌اند. 

پایگاه آکسیوس نوشته جمهوری اسلامی ایران اواخر هفته گذشته پاسخ رسمی خود را به نامه سه هفته پیش دونالد ترامپ ارسال کرد. در حالی که ترامپ خواستار مذاکرات مستقیم هسته‌ای شده بود ایران تنها با مذاکرات مستقیم با وساطت عمان موافقت کرده است. 

یک مقام آمریکایی گفت که دولت ترامپ معتقد است مذاکرات مستقیم شانس موفقیت بیشتری دارد، اما پیشنهاد ایران را رد نکرده و با نقش میانجی‌گری عمان، که پیش‌تر نیز چنین نقشی داشته، مخالفتی ندارد.

پایگاه آکسیوس همچنین از اختلافات داخلی در کاخ سفید درباره مذاکره با ایران خبر داده و نوشته در دولت ترامپ گروهی وجود دارند که توافق با ایران را امکان‌پذیر می‌دانند در حالی که یک گروه دیگر مذاکره را اتلاف وقت می‌دانند. 

هر دو مقام آمریکایی به این رسانه گفته‌اند که هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده و رایزنی‌ها کماکان ادامه دارد. یکی از این مقام‌ها گفت: «بعد از تبادل نامه‌ها در حال بررسی گام‌های بعدی هستیم تا گفت‌و‌گو‌ها و اعتمادسازی با ایرانی‌ها را شروع کنیم.»

این رسانه آمریکایی نوشته روز دوشنبه رهبر ایران به تهدید‌های نظامی ترامپ پاسخ داد و گفت که به حمله آمریکا به ایران اعتقادی ندارد، اما اگر چنین اتفاقی بیفتد، ایران «پاسخ سنگین و قاطعی» خواهد داد.

یک مقام آمریکایی گفت که ترامپ نمی‌خواهد وارد جنگ با ایران شود، اما به تجهیزات نظامی برای ایجاد بازدارندگی در مذاکرات نیاز دارد و آماده است در صورت شکست مذاکرات و تشدید اوضاع به سرعت، اقدام کند.

به نوشته آکسیوس ایران همچنین از طریق سفارت سوئیس (به دلیل نبود روابط دیپلماتیک با آمریکا) اعتراض رسمی خود را اعلام و تهدید کرد که به هر تهدیدی «فوراً و قاطعانه» پاسخ می‌دهد.

ایران اعلام کرده که حاضر به مذاکره درباره موضوعات غیرهسته‌ای، مانند برنامه موشکی خود، که تیم ترامپ آن را شرط مذاکرات می‌داند، نیست.

منبع: تسنیم 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->