ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی

  • کد خبر: ۳۲۴۵۴۱
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱
تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی
مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای طرح نوروزی ۱۴۰۴ تاکنون ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها تأمین شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی‌اصغر اسماعیل‌زاده، اظهار کرد: از ۲۵ اسفند ماه سال گذشته تاکنون پاسخگویی به ۲۱۳۱ مورد کمبود دارویی اعلام شده به سامانه ۱۹۰ را به همراه موارد حضوری اعلام شده داشته‌ایم.

وی تصریح کرد: در طی این مدت ۷۶۰ مورد تعطیلی و انجام اقدام قانونی در مورد ۲۵ داروخانه متخلف در مشهد و در شهرستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد را داشته‌ایم، ضمن اینکه به پرونده متخلفان ۱۳ هزار آمپول قاچاق کشف شده هم که از افراد متفرقه بودند رسیدگی شد.

مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از ابتدای طرح نوروزی امسال تاکنون ۵ مورد بازرسی از شرکت‌های پخش دارو داشته‌ایم، خاطرنشان کرد: در طی این مدت دارو‌های موردنیاز داروخانه‌ها به سرعت در اختیار آنها قرار می‌گرفت تا که بتوانند به‌خوبی پاسخگوی زائران و مجاوران امام رضا (ع) ۱۹۰ باشند و تمام تلاش ما در طول ۲۰ روز اخیر این بود که تمامی دارو‌های موردنیاز بیماران به میزان کافی در داروخانه‌ها موجود باشد.

دکتر اسماعیل‌زاده گفت: در طی این مدت ۱۸ مورد هماهنگی برنامه توزیع دارو‌های خاص و کمیاب، برنامه‌ریزی و توزیع محلول همودیالیز شرکت داروسازی ثامن برای ۲۰ دانشگاه علوم پزشکی در ۵ استان کشور، پیگیری تأمین دارو‌های خاص در داروخانه‌های سرپایی مثل آلبومین، ivig، آمینواسید و دینترالیپید و هماهنگی و تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها را داشتیم.

وی افزود: ما در این ایام بازرسی از شرکت‌های پخش دارو را به‌طور مستمر داریم تا که دارو‌های موردنیاز بیماران به سرعت در اختیار داروخانه‌ها قرار بگیرد.

مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در این ایام به منظور راهنمایی مردم عزیز و مراکز درمانی و در راستای تأمین دارو‌های کمیاب کارشناسان حوزه دارو همه روزه در اداره تدارک و توزیع دارو به صورت حضوری و تلفنی از طریق سامانه ۱۹۰ آماده پاسخگویی به زائران و مجاوران امام رضا (ع) هستند تا که بتوانند داروی موردنیاز خود را از نزدیکترین داروخانه به محل اسکانشان تهیه نمایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->