راهیابی فیلم کوتاه «گوسفند» به سه جشنواره مورد تایید اسکار برنامه‌های آموزش هنر در سال ۱۴۰۴ بیوگرافی بازیگران تاجیکستانی سریال پایتخت ۷ + عکس | با دولت، شمشیر، لطافت و چمن بیشتر آشنا شوید فیلم کوتاه سامپو در راه یک جشنواره آمریکایی معرفی برندگان جوایز تئاتری اولیویه ۲۰۲۵ سریال لمندگان روی آنتن تلویزیون + زمان پخش سریال ناریا جای پایتخت ۷ را می‌گیرد + زمان پخش رقابت فیلم‌های «از یاد رفته» و «قوی طلایی» در روسیه راهیابی ۴ فیلم ایرانی به جشنواره آسیا- اقیانوسیه لس آنجلس ویدئو | پست عاشقانه غزل رجبیان، به مناسبت تولد مهران مدیری + عکس ورود به یک دنیای قضاوت شده | نگاهی به سریال رمضانی «مرهم»، ساخته محمدرضا آهنج مشهد؛ شهر اول کشور در فضاسازی هنری محله های شهرْ قصه می گویند مواجهه مسکوب با حماسه فردوسی | «شاهنامه در دو بازخوانی» پس از سال‌ها تجدیدچاپ شد آلبوم موسیقی در این شب‌ها منتشر شد ماجرای پخش غیرمجاز فیلم روایت ناتمام سیما
سرخط خبرها

ماجرای تمسخر ایلان ماسک و ترامپ توسط «مایک مایرز» کمدین مشهور

  • کد خبر: ۳۲۵۰۶۷
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷
ماجرای تمسخر ایلان ماسک و ترامپ توسط «مایک مایرز» کمدین مشهور
مایک مایرز کمدین مشهور در قسمت جدید برنامه محبوب «Saturday Night Live» ایلان ماسک و ترامپ را مسخره کرد که با واکنش‌های فراوانی در فضای مجازی روبرو شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در اپنینگ اسکچ جدید برنامه محبوب «Saturday Night Live»، مایک مایرز در قالب شخصیت ایلان ماسک ظاهر شد؛ میلیاردر جنجالی و مدیرعامل تسلا که حالا دستیار جدید ترامپ در روایت طنزآمیز برنامه است.مایرز با ترکیب طنز تند، هجو اجتماعی و شوخی‌های ساختارشکنانه، نسخه‌ای تخیلی از ماسک را به تصویر کشید که راه‌حلش برای مقابله با حملات اخیر به خودروهای تسلا، تولید خودرویی است که خودش خودش را خراب می‌کند.

قسمت جدید «SNL» با سورپرایزی عجیب آغاز شد، مایک مایرز، بازیگر و کمدین مشهور، در نقش ایلان ماسک به اجرای بخش ابتدایی برنامه پرداخت و در کنار شخصیت همیشگی دونالد ترامپ (با بازی جیمز آستین جانسون)، ترکیب عجیب و غریبی از هجو سیاسی، انتقاد اجتماعی و کمدی بی‌پروا را به نمایش گذاشت.

مایرز در نقش ماسک، به موج اخیر خرابکاری‌ها و حمله‌ها به خودروها و نمایندگی‌های تسلا اشاره کرد و گفت:«اخیراً، نمایندگی‌های ما هدف حملات زیادی قرار گرفتن. یهویی مردم از تسلا بدشون اومده. از خودم پرسیدم چرا، بعدش به خودم جواب دادم. چون منم.»

او ادامه داد که برای مقابله با این وضعیت، قصد دارد مدل جدیدی از خودرو را معرفی کند: تسلا مدل V، اولین خودروی تمام‌برقی تاریخ که قابلیت خودتخریبی دارد.

با لحنی اغراق‌آمیز و شوخ‌طبعانه اعلام کرد:«با امکاناتی مثل چراغ‌هایی که خودشون رو می‌شکنن، لاستیک‌هایی که خودشون رو پاره می‌کنن، و گرافیتی مجهز به هوش مصنوعی. می‌تونین طرح دلخواهتون رو انتخاب کنین؛ از نمادهای مختلف گرفته تا ترکیب‌های عجیب که البته بعضی‌هاشون قابل گفتن نیستن.»

در ادامه، جانسون در نقش ترامپ درباره سیاست‌های تعرفه‌ای دولتش صحبت می‌کرد و گفت: «ما باید به کشورهایی که دارن ازمون سوءاستفاده می‌کنن، پیغام بدیم. آفریقای جنوبی ۶۰٪ تعرفه می‌کشه رو چیزایی که براشون می‌فرستیم، ولی خودشون هیچ چیز خوبی نفرستادن.»

در همین لحظه مایرز وارد صحنه شد و فریاد زد: «پس من چی؟!» اشاره‌ای به این که ماسک اصالتاً اهل آفریقای جنوبی است.

طنز سیاسی اسکچ وقتی اوج گرفت که ترامپ تعرفه‌ها را با عنوان «tariffic idea» (بازی زبانی با واژه «terrific idea» به‌معنای ایده‌ی عالی) ستایش کرد و گفت:«تعرفه‌ها ستون فقرات برنامه خارق‌العاده اقتصادی من هستن. در واقع از برنامه بهترن، چون مجموعه‌ای از اعداده، مثل اونایی که تو مانیتورهای سریال “Severance” دیده می‌شه. کسی نمی‌دونه این اعداد چی‌ان، ولی من می‌دونم.»

و ادامه داد: «اینا یعنی قراره آمریکا رو دوباره ثروتمند کنیم، باشه؟ MAWA. ولی قبلش می‌ریم سراغ MAGDA: بازگرداندن رکود بزرگ برای آمریکا. از عالی هم بهتره. یه رکود شگفت‌انگیز و غیرقابل‌باور.»

اسکچ همچنین طعنه‌ای به حضور جنجالی مورگان والن، خواننده آمریکایی، در اپیزود قبلی SNL زد. در آن قسمت، والن به شکلی نامعمول صحنه را ترک کرد و بلافاصله بعد از آن، در اینستاگرام عکسی از جت شخصی‌اش منتشر کرد با کپشن: «ببرید منو به سرزمین خدا». جانسون در ادامه اسکچ گفت:«حتی به جزایری که هیچ انسانی توش زندگی نمی‌کنه هم تعرفه بستم. اسمش هست جزیره مک‌دونالد. عاشق اونجام. تصور کن: یه بیگ‌مک با دامن هاوایی! ببرید منو به سرزمین خدا، یادتونه؟»

قسمت این هفته برنامه با اجرای جک بلک به عنوان میزبان، و مایک مایرز در یکی از متفاوت‌ترین و بی‌پرواترین حضورهایش، استاندارد جدیدی از شوخی‌های تلخ و جسورانه در تلویزیون آمریکا را رقم زد؛ شوخی‌هایی که به‌راحتی مرز بین خنده و شوک را در هم می‌شکنند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->