سردار نائینی: جنگ ۸ ساله و ۱۲ روزه، نبردهای نیابتی آمریکا با ایران بود امام جمعه بغداد در مشهد: بر عهدی که با شهید سید حسن نصرالله بسته‌ایم، پایبندیم حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن (۸ مهر ۱۴۰۴) خشمگینی رهبران عرب از تغییر طرح ترامپ برای صلح در غزه طرح ترامپ پیشنهاد یک توافق نیست، بلکه یک تهدید است واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره غزه مقاومت فلسطین: طرح ترامپ حمایت کامل از پروژه صهیونیست‌هاست قطر: طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم جزئیات عملیات ترکیبی موفق قسام علیه نظامیان صهیونیست تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران بازداشت شد ترامپ: تمام موشک‌های ایرانی را در پایگاه قطر سرنگون کردیم | سایت‌های هسته‌ای ایران نابود شدند + فیلم سفیر آفریقای جنوبی در پاریس به طرز عجیبی جان باخت القسام: تنها راه آزادی اسرای اسرائیلی، توافق تبادل است + فیلم تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر ضرورت ایجاد تشکیلات منسجم برای تقویت وحدت شیعی در منطقه چین به تعرفه‌های جدید ترامپ واکنش نشان داد پرواز هرگونه پهپاد غیرنظامی بدون پلاک، غیرقانونی است چین توان موشکی خود را گسترش می‌دهد ترامپ: حماس ۴ روز برای پاسخگویی به طرح غزه فرصت دارد وزیر جنگ آمریکا: برای تضمین صلح، باید برای جنگ آماده شویم پزشکیان: با روحیه ملی هیچ مانعی سد راه پیشرفت ایران نخواهد بود عظیمی راد: مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور دارای ایرادات اساسی است + فیلم دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: درخواست آتش‌بس از طرف مهاجم، به‌معنای شکست او است هشدار به جلیلی و روحانی | میز مناظره شما در زمینِ دشمن است!
سرخط خبرها

ترامپ مدعی شد: در حال گفت‌و‌گو‌ی مستقیم با ایران هستیم

  • کد خبر: ۳۲۵۳۹۴
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۲
ترامپ مدعی شد: در حال گفت‌و‌گو‌ی مستقیم با ایران هستیم
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا همزمان با دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در کاخ سفید ادعا کرد: ما در حال گفت‌و‌گو‌های مستقیم با ایران هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در کاخ سفید با تکرار ادعاها به خبرنگاران گفت: "ما در حال گفتگوهای مستقیم با ایران هستیم... همه موافق هستند که انجام یک توافق بر انجام امور بدیهی ارجحیت دارد و بدیهی است، امری نیست که من بخواهم از آن استفاده کنم. «ما وارد مرحله بسیار خطرناکی شده ایم.»

 ترامپ که در کنار بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل در کاخ سفید صحبت می‌کرد، گفت که یک نشست بسیار بزرگ روز شنبه برگزار خواهد شد.

 رئیس جمهوری آمریکا ابراز خوش‌بینی کرد که مذاکرات در متقاعد کردن ایران به دست کشیدن از برنامه هسته‌ای خود که تهران اصرار دارد برای اهداف صلح‌آمیز است، موفقیت‌آمیز باشد.

ترامپ گفت: "امیدوارم که این گفتگوها موفقیت آمیز باشد. از نظر من موفقیت این مذاکرات به نفع ایران خواهد بود. ما امیدواریم که این اتفاق رخ دهد."

رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه با نتانیاهو درباره ایران و مسائل تجاری میان آمریکا و اسرائیل گفتگوی خوبی داشته است، صریح کرد: «ما می‌خواهیم اسرائیل در هر توافقی درباره ایران مشارکت داشته باشد، اما در عین حال به‌دنبال جلوگیری از هرگونه تنش و درگیری هستیم».

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->