مقامات سعودی یک روحانی شیعه را بازداشت کردند ظریف: یک جنایتکار جنگی صلاحیت نامزد کردن کسی برای جایزه صلح نوبل را ندارد ۵ شهید و زخمی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شمال لبنان انگلیس خواستار تسریع روند دیپلماسی در حل و فصل برنامه هسته‌ای ایران شد حمله یمن به یک کشتی دیگر در دریای سرخ (۱۷ تیر ۱۴۰۴) قتل عام ۸۰۶۹ نفر در سوریه پس از سقوط بشار اسد عراقچی راهی عربستان می‌شود حمله ارتش یمن به یک کشتی در دریای سرخ ۳ کشته برجای گذاشت (۱۷ تیر ۱۴۰۴) زد و خورد در پارلمان ارمنستان حین برگزاری یک نشست فوق‌العاده+ فیلم وزیر اطلاعات: ترامپ یاوه‌گو است توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا پزشکیان در مراسم گرامیداشت فرماندهان شهید قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء حضور یافت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از پارلمان کناره گیری کرد وبینار «تجاوز رژیم اسرائیل به ایران: چشم انداز بعدی» | آنچه آمریکا علیه ایران انجام داد، نقض آشکار حقوق ما بود نخست وزیر عراق با رئیس سرویس اطلاعات ترکیه درباره همکاری امنیتی و اطلاعاتی دیدار کرد معاون اول رئیس جمهور: در جنگ ۱۲ روزه معترضین و منتقدین هم صدای واحد «ایران» سر دادند میدل ایست آی از دریافت سامانه‌های پدافند موشکی زمین به هوا توسط ایران از چین خبر داد فرمانداری ملارد در رابطه با شنیده‌شدن صدای انفجار در ساعات آینده هشدار داد قطر: مذاکرات غیرمستقیم غزه ادامه دارد دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در انتظار بررسی وزارت امور خارجه کشورمان تحلیلگر انگلیسی: ضربات ایران به اسرائیل بی‌نظیر بود معاون وزیر خارجه روسیه: برای بدترین‌ها آماده می‌شویم پ. ک. ک روز جمعه (۲۰ تیر ۱۴۰۴) خلع سلاح می‌شود کدخدایی: ایران از ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده می‌کند آلمان سفیر چین را احضار کرد فارین‌پالسی: ایران جان تازه‌ای گرفته است توصیه یک جنایتکار جنگی برای اعطای جایزه صلح نوبل به «ترامپ»!
سرخط خبرها

عراقچی: عمان از روز شنبه میزبان گفت‌وگوی غیرمستقیم ایران و آمریکا خواهد بود

  • کد خبر: ۳۲۵۴۰۲
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۶
عراقچی: عمان از روز شنبه میزبان گفت‌وگوی غیرمستقیم ایران و آمریکا خواهد بود
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران گفت: گفت وگوی غیر مستقیم ایران و آمریکا روز شنبه (۲۳ فروردین) در عمان آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در شبکه ایکس نوشت: ایران و ایالات متحده، روز شنبه در عمان برای گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم در سطح مقامات عالی ملاقات خواهند کرد. این یک فرصت و نیز یک آزمون است. توپ در زمین آمریکاست.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا شامگاه دوشنبه در کاخ سفید مدعی شد: درحال گفت‌وگوی مستقیم با ایران هستیم. شنبه دیدار مهمی خواهیم داشت و همگی می‌دانیم که رسیدن به توافقی تازه، بهتر خواهد بود.

رئیس جمهور آمریکا، در پاسخ به سوالی درباره ادعای خود درباره «مذاکرات مستقیم با ایران» و سطوح این مذاکرات، ادعا کرد: «سطح این مذاکرات بسیار بالا است. روز شنبه دیدار مهمی خواهیم داشت و این مذاکرات مستقیم است. شاید به توافق برسیم. این توافق برای ایران بسیار خوب خواهد بود. دیدار روز شنبه احتمالا در بالاترین سطوح ممکن خواهد بود.»

مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا روز شنبه در عمان آغاز خواهد شد.

عراقچی: عمان از روز شنبه میزبان گفت‌وگوی غیرمستقیم ایران و آمریکا خواهد بود

«استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه با عراقچی دیدار خواهد کرد

در همین راستا «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه با یکدیگر به‌صورت غیرمستقیم گفت‌و‌گو خواهند کرد.

سیدعباس عراقچی در پیامی به خبرنگار تسنیم، این خبر را تأیید کرد.

منبع: ایسنا و تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->