ناصر قفلی نیکوکار مدرسه‌ساز مشهدی درگذشت (۳ خرداد ۱۴۰۴) ۲۷ هزار مترمربع برای کودکان نخبه و بی‌سرپرست | بهره‌برداری از فاز نخست بزرگترین پروژه استعدادیابی کودکان بد‌سرپرست کشور در مشهد وقتی خنده به قیمت تخریب هویت زن تمام می‌شود | تحلیلی بر بازنمایی زنانه در «جوکر» اسامی معرفی‌شدگان به مرحله مصاحبه آزمون دکتری اعلام شد (۳ خرداد ۱۴۰۴) زلزله ۳.۷ ریشتری شهرستان نهبندان را لرزاند (۳ خرداد ۱۴۰۴) چند توصیه برای نجات از گرمازدگی درباره زردی نوزادان و راه‌های درمان آن | تولد با یک چالش زردرنگ معاون قوه‌قضائیه: تحریف نام خلیج‌فارس اقدامی خصمانه و تحقیرآمیز است امتحانات هماهنگ کشوری نهمی‌ها از فردا (۴ خرداد ۱۴۰۴) آغاز خواهد شد آغاز اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات ساکن در پایتخت از امروز (۳ خرداد ۱۴۰۴) یادی از مرحوم «احمد اقتداری»، پدر مطالعات خلیج فارس | میراث‌دار آب و خاک بازخوانی حکایت تلخ فروش دختران خراسانی در دوره قاجار، به بهانه انتشار سندی تازه‌یاب | چرا ما را به دشمن می‌فروشید؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳ خرداد ۱۴۰۴) | رگبار پراکنده باران در برخی نقاط استان زمین‌لرزه‌ای ۴ ریشتری خوزستان را لرزاند (۳ خرداد ۱۴۰۴) آتش سوزی در خیابان قرنی تهران + فیلم و جزئیات (۳ خرداد ۱۴۰۴) هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر انتقال بیماری تب‌ خونریزی‌دهنده رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی: ایران در اجلاس ایفلا ۲۰۲۵ و اجلاس کتابخانه‌های جاده ابریشم شرکت می‌کند هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی با ترفند «وام فوری» مصدومیت ۶ دانش‌آموز در پی تصادف سرویس مدرسه در کرج (۳ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات ساخت مدارس مشارکتی در طرح نهضت ملی مسکن پروژه‌های نیمه تمام مدرسه‌سازی باید تا اول مهر ۱۴۰۴ تمام شوند درخواست کمک یک دزد از پلیس مشهد! ثبت‌نام کلاس اولی‌ها آغاز شد (۳ خرداد ۱۴۰۴) انحراف اتوبوس حامل دانش‌آموزان در محور قزوین | وقوع حادثه برای ۲۰ نفر (۳ خرداد ۱۴۰۴) بیمار مرگ مغزی نیشابوری نجات‌بخش جان ۴ نفر شد (۳ خرداد ۱۴۰۴) هشدار درباره وجود سم بوتولیسم در کنسرو‌جات انجام ۲ هزار پیوند قرنیه توسط بانک چشم مشهد، از آغاز فعالیت تاکنون (۳ خرداد ۱۴۰۴) کمک ۱۷ هزار میلیاردی مراکز نیکوکاری به نیازمندان در سال گذشته زمان دقیق واریز معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مشخص شد بهره‌مندی صنایع دخانی از عادی‌انگاری مصرف دخانیات توسط سلبریتی‌ها
سرخط خبرها

جزئیاتی از افزایش حقوق و تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۵۵۶۳
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۱
جزئیاتی از افزایش حقوق و تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی جزئیات افزایش حقوق و تسهیلات بازنشستگان را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی سالاری در پایان جلسه هم‌اندیشی با اعضای هیئت مدیره کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری بگیران تأمین اجتماعی کشور، با اشاره به برگزاری جلسات کارشناسی متعدد و طولانی‌مدت مدیران سازمان و اعضای کانون، گفت: به‌منظور تصمیم‌گیری درباره میزان افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴، طی دو روز گذشته جلسات هم اندیشی و کارشناسی با کانون عالی بازنشستگان برگزار و مباحث مختلفی درباره افزایش حقوق بازنشستگان و همچنین خدمات دیگری که سازمان تأمین اجتماعی به این جامعه ارائه می‌کند، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت تصمیم‌گیری شد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: تصمیمات اخذ شده در این جلسات پس از تأیید و تصویب هیئت مدیره و هیئت امنای سازمان تأمین اجتماعی، به هیئت وزیران ارسال خواهد شد و پس از تصویب هیئت وزیران، اجرایی و احکام آن صادر خواهد شد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه در این جلسات مقرر شد افزایش حقوق پایه بازنشستگان طبق مصوبه شورای عالی کار انجام شود، افزود: بر اساس تصمیمات گرفته‌شده، بن معیشت بازنشستگان با ۵۰ درصد افزایش، به ۶۰۰ هزار تومان می‌رسد. همچنین حق عائله‌مندی نیز با ۵۰ درصد افزایش به دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان خواهد رسید. حق اولاد نیز با ۱۰۰ درصد افزایش، یک میلیون و ۷۱۹ هزار تومان (به‌ازای هر فرزند) خواهد شد.

سالاری همچنین از افزایش ۶۷ درصدی تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی و افزایش آن از ۳۰ میلیون به ۵۰ میلیون تومان خبر داد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تاکید بر تداوم متناسب‌سازی و اعمال ۳۰ درصد افزایش (علاوه بر ۴۰ درصد سال گذشته) تصریح کرد: در سال جاری نیز متناسب‌سازی ادامه دارد و اجرا می‌شود.

وی افزود: معوقات متناسب‌سازی مربوط به هفت‌ماهه اول سال ۱۴۰۳ پس از کسر علی‌الحساب پرداخت شده در سه ماهه اول سال گذشته، طی روز‌های ۲۳ و ۲۴ فروردین‌ماه پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تقدیر از حمایت‌های صورت‌گرفته از جامعه بازنشستگان تأمین اجتماعی، تصریح کرد: از ریاست محترم جمهور و حمایت همیشگی ایشان از سازمان تأمین اجتماعی و به ویژه جامعه کارگری و بازنشستگان و همچنین از جناب آقای میدری، وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی که مدیریت مؤثر ایشان در جلسه شورای عالی کار منجر به اتخاذ تصمیمات مطلوبی شد و به ما کمک کرد تا امروز نیز تصمیمات بهتری بگیریم و همچنین از ریاست سازمان برنامه و بودجه و کلیه مسئولیتی که همواره از جامعه بازنشستگان تأمین اجتماعی حمایت کرده‌اند، قدردانی می‌کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->