مسابقات قوی‌ترین مردان خراسان رضوی برگزار شد (یکم آبان ۱۴۰۴) ۲ برد و یک مساوی با رستم آشورماتوف| تغییرات مثبت در خط دفاع استقلال آمار علیه موسی جنپو| احتمالا ۱۴ بازی بدون گل زده! شانس اندک اندونگ برای بازگشت به ترکیب اصلی استقلال صحبت‌های امیر علی اکبری پس از پیروزی در برابر جانسون آمریکایی+ فیلم(۱ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| پیروزی امیر علی اکبری مقابل حریف آمریکایی(۱ آبان ۱۴۰۴) میانگین سنی استقلال جوان شد محمد نوری مربی نفت آبادان شد هاشمیان: سبک کارم همین است و تغییر نمی‌کند اوسمار ویرا، سرمربی جدید پرسپولیس شد + سوابق و تیم ها غیبت دو هفته‌ای جنپو تراشتگن در آستانه جدایی از بارسلونا تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن | فرصت طلایی برای هاشمیان امید به افزایش سهمیه ایران در آسیا حمایت تمام‌قد محمد بنا از وحید هاشمیان + عکس صبا چناری، قهرمان موی‌تای جهان درگذشت + علت فوت نتیجه و ویدئو خلاصه بازی لیورپول و فرانکفورت (۱ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت باشکوه قرمز‌های آنفیلد از بحران
سرخط خبرها

پرونده مالیاتی پرسپولیس بالاخره «صفر» شد

  • کد خبر: ۳۲۶۱۱۳
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۱
پرونده مالیاتی پرسپولیس بالاخره «صفر» شد
بالاخره بدهی نجومی باشگاه پرسپولیس در بخش مالیاتی که بعد از تعیین تکلیف، قطعی شده بود، صفر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس نسبت به تعیین تکلیف، پرداخت و تسویه بدهی‌های قطعی شده مالیاتی خود از سال ۱۳۷۵ تاکنون اقدام کرد و پرونده این بخش از تعهدات مالی خود را که با توجه به رقم سنگین آن، لاینحل تلقی می‌شد و بار‌ها باعث خلل در امور باشگاه شده بود را پس از نزدیک به سه دهه برای همیشه بست.

باشگاه پرسپولیس چندی پیش نیز نسبت به تعیین تکلیف و بدهی خود به سازمان تامین اجتماعی که برای چند دهه انباشته شده بود، اقدام کرد.

این دو اقدام از جهت حل و فصل مشکلات مالی و اقتصادی باشگاه که از موانع پویایی آن در سال‌های آینده می‌شد و همچنین اخذ مجوز (حرفه‌ای‌سازی) از کنفدراسیون فوتبال آسیا حائز اهمیت ویژه و حیاتی بود.

معوقات مالیاتی پرسپولیس، همچنین مشکلاتی، چون بسته شدن حساب‌های بانکی، ممنوع الخروجی و توقیف اموال را برای برخی از مدیران سابق باشگاه به وجود آورده بود.

بر این اساس از چندی پیش، از سوی مدیرعامل، ماموریت ویژه‌ای به پیمان حدادی عضو هیات مدیره و معاون اقتصادی باشگاه و امیرهوشنگ پناهی، معاون اداری و مالی باشگاه برای پیگیری این موضوع محول شد و در نهایت، برای نخستین بار این مشکل پرسپولیس به صورت قطعی و با مدیریت رضا درویش حل و فصل شد.

قابل ذکر این که در ادوار و سال‌های گذشته نیز بار‌ها توافق‌هایی بین باشگاه پرسپولیس و سازمان امور مالیاتی شکل گرفت ولی در نهایت بنا به دلایل مختلف، مشکل لاینحل باقی مانده بود، اما این بار با پیگیری‌ها و تعیین تکلیفی که صورت گرفت، هر آن چه تعهدات مالیاتی که از سال ۱۳۷۵ تاکنون قطعی و تکلیف شد، پرداخت گردید.

در این خصوص همکاری و مساعدت ریاست سازمان امور مالیاتی، قابل تقدیر و تشکر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->