همسر شهید رئیسی: خانواده‌ها در باتلاق فانتزی گرفتار شده‌اند | مبحث خانواده و معنویت به یک مطالبه جدی در مجامع بین المللی بدل شود تیراندازی به سمت مردم در تویسرکان یک کشته و ۷ مصدوم برجای گذاشت + فیلم(۷ خرداد ۱۴۰۴) محل تولد تعیین کننده عمر است «برخورد نامناسب» ۸۰ درصد شکایات حوزه سلامت را شامل می‌شود راز جنایت مسلحانه در سیاهی شب فاش شد | کمین مشترک پلیس مشهد و ایوانکی برای شکار قاتل فراری انتخاب همسر براساس ویژگی های مزاجی | وقتی ازدواج به مزاجتان خوش‌ می‌آید زلزله ۳.۳ ریشتری قدمگاه خراسان رضوی را لرزاند (۷ خرداد ۱۴۰۴) تشرف بیش از ۷۵ هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی تاکنون (۷ خرداد ۱۴۰۴) سازمان پزشکی قانونی: سالانه ۱۰۰ هزار پرونده روان‌پزشکی توسط قوه قضائیه بررسی می‌شود پیش‌بینی احداث هزار خوابگاه متأهلی در سال ۱۴۰۴ کاهش ۳ درصدی ازدواج در سال ۱۴۰۳ محدودیت‌های ترافیکی استان مازندران در تعطیلات نیمه خرداد اعلام شد آخرین وضعیت سندرم حاد تنفسی خاورمیانه در عربستان (۷ خرداد ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در کشور در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۷ خرداد ۱۴۰۴) توقف صدور روادید عربستان برای زائران ایرانی (۷ خرداد ۱۴۰۴) هشدار پلیس فتا درخصوص سوء استفاده از نام شرکت‌های «آمازون» و «علی‌بابا» در فضای مجازی رکوردداری ایران در کشفیات مواد مخدر در منطقه نرخ بلیت‌های هواپیما چگونه اصلاح خواهد شد؟ سرهنگ راستی: میزان جرائم خشن از ابتدای سال ۱۴۰۴، با کاهش ۴۰ درصدی همراه بوده است شهریه کودکستان‌ها در سال تحصیلی ۱۴۰۵ـ۱۴۰۴، تا شهریور اعلام می‌شود روند افزایشی ابتلا به کرونا در مشهد و خراسان‌رضوی | نتیجه ۸.۵ درصد آزمایشات مثبت است تصادف اتوبوس تهران - شاهرود با ۲۶ مصدوم و یک کشته (۷ خرداد ۱۴۰۴) حریق ۴۷ هزار هکتار از جنگل‌ها و مراتع کشور در سال ۱۴۰۳ آغاز پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فولاد (۷ خرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی هتل‌های ویژه سالمندان در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهاشنبه، ۷ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش سرعت وزش باد، پدیده غالب جوی ۵۰ درصد صنعت گردشگری در دست فعالان غیرمجاز افزایش زباله‌های ماهواره‌ای چه پیامدهایی برای محیط زیست دارد؟ جزئیات و مهلت ثبت‌نام سرویس مدارس اعلام شد (خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راه‌های مقابله با آلرژی‌های فصلی| تزریق آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود

  • کد خبر: ۳۲۶۵۳۰
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۸
راه‌های مقابله با آلرژی‌های فصلی| تزریق آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود
یک فوق‌تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی گفت: اگر فردی علائم مرتبط با آلرژی بینی دارد، باید شناسایی و درمان شود. بسیاری از افراد آمپول‌ها یا دارو‌های تزریقی حاوی کورتیکواستروئید دریافت می‌کنند که به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

دکتر نسرین مؤذن در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص آلرژی‌های فصلی اظهار کرد: آلرژی فصلی معمولا در فصل بهار شدت می‌گیرد، اما گاهی اوقات ممکن است که علائم در فصل‌های دیگر مانند تابستان، پاییز یا حتی زمستان نیز بسته به آلرژنی که فرد به آن حساسیت دارد، بروز کند.

وی افزود: علائم آلرژی فصلی شامل عطسه، خارش چشم یا بینی و گرفتگی بینی بوده و گاهی اوقات همراه با آب‌ریزش بینی است که این امر می‌تواند عوارض مختلفی را برای فرد ایجاد کند و موجب اختلال خواب برای فرد شود. همچنین می‌تواند در فرد اختلال تمرکز و اضطراب ایجاد کند که اگر درمان نشود، در طولانی‌مدت تبدیل به آسم خواهد شد.

این فوق‌تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی ادامه داد: این حساسیت گاهی اوقات با مسائل دیگر مانند عفونت گوش یا حتی کاهش شنوایی و همچنین سینوزیت و مشکلات دهان و دندان همراه می‌شود؛ بنابراین این موضوع بسیار مهم است که افراد علائم را بشناسند و اگر علائم مشکوک به آلرژی‌های فصلی بینی را داشتند، حتماً به پزشک مراجعه و درمان درست و استاندارد را دریافت کنند.

مؤذن با بیان اینکه معمولاً آلرژی فصلی با آلرژی‌های غذایی همراه نیست، عنوان کرد: آلرژی‌های غذایی کمتر از ۵ درصد با آلرژی‌های تنفسی همراه است، اما برخی غذا‌ها مانند خربزه، گوجه، بادمجون یا غذا‌هایی که نگهدارنده یا رنگ مصنوعی دارند، می‌توانند باعث تشدید آلرژی‌های فصلی شوند.

این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: ارتباط زیادی بین غذا و آلرژی‌های تنفسی وجود ندارد و بیشتر گرده‌های موجود در هوا هستند که آلرژی بینی را تشدید می‌کنند. گرده‌های درختان، چمن، علف یا آلرژن‌های داخل منزل مانند سوسک و هیره که در گردوغبار منزل هستند یا حیوانات خانگی موجب تشدید آلرژی بینی می‌شوند.

وی بیان کرد: اگر فردی علائم مرتبط با آلرژی بینی دارد، علائم آن باید شناسایی و درمان شود. در بسیاری از موارد دارو‌های ضدالتهابی برای بینی استفاده می‌شود که موضعی است. بسیاری از افراد آمپول‌ها یا دارو‌های تزریقی حاوی کورتیکواستروئید دریافت می‌کنند که هر ماه باید تزریق شود؛ این دارو‌ها عوارض کورتون را ایجاد می‌کند که به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. ما برای آلرژی‌های تنفسی دارو‌های موضعی ضدالتهاب را توصیه می‌کنیم تا التهاب بینی کمتر شود.

این فوق‌تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی گفت: افراد باید با برخی فاکتور‌های محیطی مانند تماس با دود سیگار، قلیان یا هر نوع دود دیگری کمتر مواجه شوند. گاهی اوقات ممکن است با تست‌های مخصوص آلرژی، آلرژن مشخص شود که اگر آلرژن قابل‌حذف‌کردن باشد، اقدام خواهد شد؛ به عنوان مثال فردی به گربه حساسیت دارد که پس از انجام تست، مشخص و در نهایت آلرژن حذف می‌شود.

مؤذن خاطرنشان کرد: گاهی اوقات فرد به گرده‌های درختان حساسیت دارد که علائم آن با دارو‌های ضدالتهاب کنترل می‌شود. اگر فرد بخواهد در فضا‌های بیرون رفت‌وآمد کند، توصیه می‌شود در ساعت‌ها و زمان‌هایی از روز که این آلرژن‌ها حداکثر هستند، فعالیت داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->