حدود ۱۷ هزارنفر از مردم مشهد، امدادگر هلال‌احمر هستند| مشهد، میزبان بزرگترین بیمارستان امدادی کشور آخرین وضعیت جاده‌های خراسان رضوی | مه‌آلودگی و بارش باران در برخی محورها (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) تاریخ واریز حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بانک رفاه کارگران و سایر بانک‌ها + جدول درباره ضرورت توجه به قوانین موتورسواری | مانور مرگ روی دوچرخ! آموزش بی کیفیت؛ دانش آموز کم سواد میزان پرداختی دهک‌ها برای بیمه سلامت اعلام شد ۴۱ بیمار جدید مبتلا به هموفیلی در خراسان رضوی شناسایی شدند (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) برنامه‌های ویژه هفته معلم در سراسر کشور اعلام شد بازدید از محوطه‌های تاریخی و موزه‌ها جمعه (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) رایگان شد ایران در آستانه سالخوردگی زودرس اعضای بدن ۱۶۵ بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۸۲۶ فرد نیازمند به عضو پیوند شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| قوه قضائیه: حکم اعدام تتلو صادر شده است | هنوز قطعیت آن اعلام نشده است توقیف خودرو‌های متخلف در پارکینگ‌های شخصی دستمزد مقطوع مبنای کسر حق بیمه مشاغل صنوف در سال ۱۴۰۴ اعلام شد معاون آموزش ابتدایی: در اجرای طرح «حامی»، هیچ هزینه‌ای نباید از خانواده‌ها دریافت شود سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم پرونده چای دبش در حال اجرا است | ایران به هیچ قدرتی باج نمی‌دهد + فیلم افزایش ۲۹ درصدی اختلالات خلقی در روز‌های آلوده هشدار به بیماران قلبی | مراقب گرمای شب‌ها باشید رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری: امیدواریم در اردیبهشت‌ماه شاهد افزایش حقوق و صدور احکام جدید برای بازنشستگان باشیم آدم ربایی اتباع بیگانه غیرمجاز در مشهد پیش‌بینی بارش برف و باران بهاری در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر طی امروز و فردا (۲۷ و ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) احکام جدید حقوق بازنشستگان کشوری به همراه متناسب‌سازی صادر می‌شود آغاز سفر‌های کیش برای بازنشستگان کشوری از اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با خواص بی‌نظیر کرفس آشنا شوید جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول افزایش حقوق به همراه متناسب‌سازی اگر دیسک کمر دارید، این کارها را هرگز انجام ندهید نمک‌های ممنوعه را بشناسید گردوخاک، ۸۲ نفر را در شوش راهی بیمارستان کرد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) مدارس کدام استان‌ها فردا (چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ در هوای آلوده چه غذاهایی باید مصرف کنیم؟ آماده‌باش مدیریت بحران خراسان رضوی درپی رگبار باران و طوفان در سطح استان | تاکنون حادثه جدی گزارش نشده است (۲۶ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی، فردا (۲۶ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۶۵۷۷
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۷
آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی، فردا (۲۶ فروردین ۱۴۰۴)
ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی استعدادهای درخشان و نمونه دولتی۱۴۰۵-۱۴۰۴ که از روز شنبه ۱۶ فروردین‌ماه شروع شده بود، فردا سه شنبه (۲۶ فروردین) به پایان می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این فاصله زمانی، ثبت‌نام شدگان نیز می‌توانند اطلاعات هویتی یا اولویت‌های خود در انتخاب مدرسه و رشته را ویرایش کنند.پ

بعد از این مهلت، به هیچ عنوان امکان ثبت‌نام یا تغییر در اطلاعات یا اولویت‌های انتخابی وجود ندارد.

موضوع مهمی که باید مورد توجه متقاضیان ثبت نام و شرکت در آزمون‌های پایه هفتم و دهم سمپاد و دهم نمونه دولتی قرارگیرد، انتخاب مدارس مورد نظر برای پایه هفتم و همچنین علاقه مندی و ملاحظاتی است که در ورود و ادامه تحصیل در هریک از مدارس و رشته تحصیلی برای پایه دهم مدارس سمپاد جود دارد، لذا اکیداً توصیه می‌شد که دانش آموزان و اولیاء در انتخاب اولویت‌ها دقت کنند تا در مراحل بعد با مشکل مواجه نشوند.

انتخاب اولویت در دوره اول سمپاد حداکثر سه اولویت برای مدرسه، اما در دوره دوم سمپاد حداکثر چهار اولویت رشته مدرسه است و در مورد آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی پایه دهم، صرفا با انتخاب یک مدرسه رشته انجام می‌شود.

از تمامی داوطلبان و خانواده‌های آنان خواسته شده، دفترچه راهنمای ثبت‌نام را با دقت مطالعه کنند و در فرصت باقیمانده (تا سه شنبه ۲۶ فروردین ماه) نسبت به ثبت نام یا ویرایش ثبت‌نام خود اقدام و از تکمیل فرایند ثبت نام و دریافت شماره رهگیری مطمئن شوند.

اگر به اشتباه همه رشته‌های تحصیلی مدارس استعداد‌های درخشان را انتخاب و سپس مدارس نمونه دولتی را اولویت قرار دهند، احتمال دارد امکان تحصیل در رشته مورد علاقه فراهم نشود؛ بنابراین ضرورت دارد بر اساس علاقمندی دانش آموز انتخاب صورت گیرد.

اولیا و دانش‌آموزان از مراحل و اتمام فرآیند ثبت نام اطمینان حاصل کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->