شیخ نعیم قاسم: ایران از عملیات طوفان الاقصی اطلاع نداشت | حزب الله گزینه ای به نام تسلیم و سازش نمی‌شناسد عراقچی «ترامپ» را به چالش کشید: آیا آمریکا می تواند صلح هم برقرار کند؟ ترکیه برای کریدور رقیب ایران دندان تیز کرد هشدار FATF درباره کوتاهی کشورها در مقابله با تأمین مالی تروریسم دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با ولیعهد، وزیر خارجه و وزیر دفاع عربستان (۱۷ تیر ۱۴۰۴) ناگفته‌های سرلشکر رضایی از جنگ ۱۲ روزه: ۸۰ پهپاد صهیونیست‌ها را زدیم و لاشه ۳۲ پهپادشان در اختیارمان است هشدار صریح گروه هکری حنظله: عقب نمی‌نشینیم، افشا می‌کنیم اطلاعیه سپاه پاسداران درباره هلاکت و دستگیری ۶ تروریست در چابهار (۱۷تیر۱۴۰۴) ترامپ: هدف بریکس ضربه به دلار است؛ تعرفه‌ها پس از ماه اوت تمدید نمی‌شود مکرون: در غزه باید آتش بس بی قید و شرط برقرار شود ویتکاف ادعا کرد: دستیابی به توافق آتش‌بس حماس و اسرائیل تا پایان هفته گزارش رسانه عبری از بازسازی دفتر نتانیاهو بعد از حملات موشکی ایران ترامپ: از پوتین خشمگین هستم تکرار یاوه‌گویی‌های ترامپ درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای تهران تگزاس رها شده در سیل؛ آمریکا برای اسرائیل زیرساخت نظامی می‌سازد! یمنی‌ها لحظه‌به‌لحظهٔ حمله تا غرق‌کردن کشتیِ مرتبط با صهیونیست‌ها را منتشر کردند+ فیلم مقامات سعودی یک روحانی شیعه را بازداشت کردند ظریف: یک جنایتکار جنگی صلاحیت نامزد کردن کسی برای جایزه صلح نوبل را ندارد ۵ شهید و زخمی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شمال لبنان انگلیس خواستار تسریع روند دیپلماسی در حل و فصل برنامه هسته‌ای ایران شد حمله یمن به یک کشتی دیگر در دریای سرخ (۱۷ تیر ۱۴۰۴) قتل عام ۸۰۶۹ نفر در سوریه پس از سقوط بشار اسد عراقچی راهی عربستان می‌شود حمله ارتش یمن به یک کشتی در دریای سرخ ۳ کشته برجای گذاشت (۱۷ تیر ۱۴۰۴) زد و خورد در پارلمان ارمنستان حین برگزاری یک نشست فوق‌العاده+ فیلم وزیر اطلاعات: ترامپ یاوه‌گو است توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا
سرخط خبرها

تأکید رئیس جمهور بر لزوم تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی

  • کد خبر: ۳۲۶۶۲۵
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۷
تأکید رئیس جمهور بر لزوم تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی
رئیس جمهور با تأکید بر لزوم تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی، گفت: تسهیلات اشتغال‌آفرینی باید هدفمند پرداخت شود و مشخص باشد در چه زمینه‌ای هزینه می‌شود. همچنین کارآفرینانی که در روستا‌ها فعالیت می‌کنند باید در اولویت دریافت تسهیلات قرار گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هشتاد و ششمین جلسه شورای‌عالی اشتغال، صبح امروز دوشنبه به ریاست دکتر مسعود پزشکیان، برگزار شد. دکتر پزشکیان در این نشست بر برنامه اصولی دولت چهاردهم برای حمایت از کارآفرینان و توسعه طرح‌های اشتغال‌زایی تأکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره اهمیت ایجاد اشتغال، اظهار داشت: دولت چهاردهم مصمم است، بستر‌های لازم برای کارآفرینی و اشتغال را فراهم کند و با تمام توان از کارآفرینان و افرادی که به دنبال راه‌اندازی کسب‌وکار‌های جدید هستند، حمایت می‌کند.

در ادامه جلسه، پزشکیان اشتغال را محور رونق تولید ملی و حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و تصریح کرد: ایجاد اشتغال موجب افزایش تولید، تولید ثروت و برطرف شدن کسری بودجه خواهد شد. تحقق این هدف در گرو اراده جدی دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها است و با وجود اراده، مسیر ایجاد اشتغال نیز هموار خواهد شد.

رئیس جمهور با تأکید بر لزوم تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی، خاطرنشان کرد: هر چه تنوع مشاغل بیشتر باشد، امکان حضور افراد بیشتری در بازار کار فراهم می‌شود.

پزشکیان در خصوص نحوه پرداخت تسهیلات به کارآفرینان، تأکید کرد: تسهیلات باید هدفمند پرداخت شود و مشخص باشد در چه زمینه‌ای هزینه می‌شود. نظام بانکی و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط، باید با نظارت دقیق، ضمن حمایت از کارآفرینان، امنیت خاطر و سرمایه‌گذاری آنان را تأمین کرده و تفاوت میان افراد فعال و غیرفعال را مشخص نمایند.

رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت حمایت ویژه از مشاغل روستایی، اظهار داشت: کارآفرینانی که در روستا‌ها فعالیت می‌کنند باید در اولویت دریافت تسهیلات قرار گیرند.

در ادامه جلسه، پزشکیان بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق در حوزه تولید و بازار داخلی تاکید و بیان کرد: کم و کیف تولید داخلی، تامین نیاز‌های بازار داخلی و ظرفیت‌های صادراتی باید در قالب یک برنامه‌ریزی جامع تنظیم شوند.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: متاسفانه در حال حاضر تصویر روشنی از نیاز‌های داخلی و ظرفیت‌های تولیدی و صادراتی وجود ندارد و باید با برنامه‌ریزی منسجم، تولید داخلی به سمت بازار‌های هدف هدایت شود.

در بخش دیگری از این جلسه، پزشکیان بر اهمیت استفاده دستگاه‌های تسهیلگر اشتغال، از ظرفیت‌های رسانه‌ای، برای همراه کردن بانک‌های عامل در تخصیص منابع به کارآفرینان تأکید کرد.

در این جلسه، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه مدیران این وزارتخانه گزارشی درباره وضعیت اشتغال کشور و تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی ارائه کردند. همچنین ۱۰ مصوبه در حوزه اشتغال‌زایی به تصویب اعضای شورا رسید.

هشتاد و ششمین جلسه شورای‌عالی اشتغال با حضور وزرای علوم، تحقیقات و فناوری، راه و شهرسازی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ورزش و جوانان، نیرو، سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی و معاونان امور زنان و خانواده، علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه روستایی رئیس جمهور برگزار شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->