گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

شرایط پرداخت و تسویه بدهی مؤدیان به شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ اعلام شد

  • کد خبر: ۳۲۶۸۵۳
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۸
شرایط پرداخت و تسویه بدهی مؤدیان به شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
شرایط پرداخت و تسویه بدهی مؤدیان به شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ از سوی سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد اعلام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد گفت: لایحه شرایط پرداخت و تسویه بدهی مؤدیان حقیقی و حقوقی به شهرداری برای اجرا در سال ۱۴۰۴ که پیش‌تر به تصویب شورای محترم اسلامی شهر رسیده بود، با تایید در هیئت تطبیق مصوبات شهرستان مشهد، اجرایی شد.

سیدحسین احمدزاده در توضیح شرایط جدید سال ۱۴۰۴ عنوان کرد: بر اساس مصوبه جدید، تخفیف‌ها افزایش یافته و شرایط تقسیط تا حدی تسهیل شده است. در این راستا تخفیف پرداخت نقد نسبت به سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است و در فصل بهار، ۲۷ درصد خواهد بود. این میزان برای فصل تابستان، پاییز و زمستان به ترتیب ۲۴، ۱۹ و ۱۶ درصد در نظر گرفته شده است.

وی افزود: همچنین مؤدیانی که تا ۳۱ شهریورماه، بدهی خود را به‌صورت یکجا و صددرصد نقد پرداخت نمایند، عوارض ایشان با اعمال ۵ درصد تخفیف بیشتر (۳۲ درصد در فصل بهار و ۲۹ درصد در فصل تابستان)، محاسبه خواهد شد.

سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد از دیگر مساعدت‌های پیش‌بینی‌شده در این مصوبه را میزان حداقل پرداخت نقدی بدهی در هنگام تقسیط به ویژه در سه‌ماهه اول سال دانست و گفت: این میزان تا ۳۱ خردادماه، برای تقسیط یک‌ساله، ۱۰ درصد و برای تقسیط دو و سه ساله به ترتیب ۱۶ و ۲۲ درصد خواهد بود. حداقل پرداخت نقد در سه‌ماهه دوم سال، در تمامی موارد ۵ درصد افزایش خواهد یافت (۱۵ و ۲۱ و ۲۷ درصد).

احمدزاده تاکید کرد: حداقل پرداخت نقدی بدهی در حوزه‌های کم‌برخوردارتر شهر، صرفا همان ۱۰ درصد برای تقسیط تا ۳۶ ماه اعمال می‌شود. در ضمن حداکثر مدت تقسیط همه عناوین بدهی، تا ۳۶ ماه ممکن است.

وی در تشریح سایر تمهیدات و مساعدت‌های این مصوبه گفت: تا ۳۱ خردادماه درصورت تقاضای مؤدی مبنی بر تسویه یکجای بدهی در قالب یک فقره چک یک‌ساله با اضافه‌نمودن نرخ مصوب شورای پول و اعتبار به مبلغ عوارض امکان‌پذیر بوده، همچنین تقسیط تا ۶ ماه بدون افزایش سالانه ناشی از تقسیط عوارض و تا ۱۲، ۲۴ و ۳۶ ماه به ترتیب با اعمال ۵۰%، ۷۰% و ۱۰۰% از نرخ مصوب شورای پول و اعتبار، انجام می‌شود.

سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد افزود: در خصوص تقسیط‌های بیش از ۶ ماه تا حداکثر ۱۲ ماه، با افزایش ۱۰ درصدی حداقل پرداخت نقد، میزان افزایش سالانه ناشی از تقسیط اعمال نخواهد شد.

احمدزاده در خصوص تضامین تقسیط نیز عنوان کرد: تقسیط بدهی تا دو برابر نصاب معاملات متوسط با یک ضامن و برای بدهی از دو برابر تا چهار برابر نصاب معاملات متوسط با دو ضامن مقدور است و تقسیط بدهی بیش از چهار برابر سقف نصاب معاملات متوسط، با ترهین سند یا ارائه ضمانت‌نامه بانکی ممکن خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->