گفت‌وگوی رئیس جمهور پزشکیان با رئیس جمهور ترکمنستان شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی روسای جمهور ایران و تاجیکستان به مناسبت عید قربان شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه ۴ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست‌کردن آمریکاست روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلنسکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با امیر قطر| تأکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم
سرخط خبرها

ابراز ناامیدی قطر از روند کُند مذاکرات درباره غزه

  • کد خبر: ۳۲۷۷۴۹
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۴
ابراز ناامیدی قطر از روند کُند مذاکرات درباره غزه
وزیر مشاور دولت قطر در امور خارجه با اشاره به نگرانی دوحه از سرعت آهسته روند مذاکرات میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی، بر پایبندی کشور خود به احیای توافق غزه با وجود مشکلات تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «محمد الخلیفی» وزیر مشاور دولت قطر در امور خارجه امروز یکشنبه در گفت‌و‌گو با «خبرگزاری فرانسه» با اشاره به نگرانی دوحه از سرعت آهسته روند مذاکرات میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی، بر پایبندی کشور خود به احیای توافق غزه با وجود مشکلات تاکید کرد.

وزیر مشاور دولت قطر در امور خارجه تاکید کرد: قطر از سرعت آهسته روند مذاکرات و اینکه جان افراد در معرض خطر قرار دارد، ناامید شده است.

الخلیفی افزود: از ابتدای مشارکت (میانجی‌گری برای پایان جنگ) این نوع انتقادات و نظرات منفی را دریافت می‌کنیم.

وی گفت: انتقادی که مدام از خود نتانیاهو می‌شنویم بی‌اساس است و اغلب فقط سر و صدا است.

الخلیفی در خصوص ادعای نتانیاهو در مصاحبه با شبکه تلویزیونی مسیحی Daystar در سفر اخیرش به واشنگتن مبنی بر تحریک آمریکا ستیزی و ضد صهیونیسم توسط قطر در دانشگاه‌های آمریکا، گفت: هر کاری که کشورش انجام می‌دهد شفاف است و ادعا‌های نتانیاهو در خصوص همکاری‌های آموزشی قطر بار‌ها تکرار شده است.

نتانیاهو شنبه مدعی شد که هرگز قبل از «نابودی» کامل توانمندی‌های نظامی و غیرنظامی حماس، جنگ نسل‌کشی در حق ملت فلسطین در غزه را که از ۱۹ ماه قبل ادامه دارد، متوقف نخواهد کرد.

اعتراضات ساکنان اراضی اشغالی به جنگ غزه افزایش زیادی داشته و نظامیان ذخیره و بازنشسته و افراد غیرنظامی با امضای طومار‌های متعددی توقف جنگ غزه و بازگرداندن اسرای صهیونیست را خواستار شدند.

معترضان و اپوزیسیون رژیم صهیونیستی تاکید دارند که تداوم جنگ غزه در راستای منافع امنیتی این رژیم نبوده و تنها برای منافع شخصی و سیاسی نتانیاهو و کابینه‌اش است.

نتانیاهو در این رابطه ادعا کرد: اسرائیل برای رسیدن به پیروزی هیچ گزینه‌ای به جز ادامه دادن به جنگ غزه ندارد و تل‌آویو در حال عبور از مرحله سرنوشت‌سازی است.

اوایل ماه مارس مرحله اول توافق آتش‌بس و تبادل اسرا میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی به پایان رسید، این توافق از ۱۹ ژانویه با میانجیگری مصر و قطر و نظارت آمریکا حاصل شده بود و حماس به تمامی تعهدات خود پایبند بود، اما نتانیاهو از آغاز مذاکرات مربوط به مرحله دوم این توافق امتناع کرده و ۱۸ مارس تحت فشار‌های چهره‌های افراطی کابینه خود حملات علیه غزه را ازسرگرفت.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ با حمایت آمریکا جنگ نسل‌کشی را در حق فلسطینی‌های ساکن نوار غزه آغاز کرد که در نتیجه آن حدود ۱۶۸ هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، شهید و یا زخمی شده و بیش از ۱۱ هزار تن دیگر از آنها مفقود شدند.

الخلیفی درباره تلاش‌ها در سوریه نیز گفت که قطر درباره ادامه تحریم‌ها علیه دمشق پس از برکناری بشار اسد در آمریکا بحث و رایزنی خواهد کرد. همچنین با شرکای منطقه‌ای افزایش حقوق بخش عمومی در این کشور و کمک مالی قطر برای تامین گاز به سوریه را بررسی خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->