اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد ناترازی انرژی، مانع توسعه گازرسانی در خراسان رضوی یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | موز ارزان شد قیمت طلا در مشهد با پایان‌یافتن نبرد اسرائیل و حماس کاهش یافت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | سکه ۲ میلیون تومان ارزان شد قیمت طلای جهانی پس از توافق آتش بس غزه (امروز ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی پس رفت شیوع آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در طیور ایران پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وام عجیب یک کارمند بانک با بازپرداخت بیش از نیم قرن + عکس قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو بلاتکلیف ماند گل تازه زعفران در خراسان رضوی امروز چقدر قیمت دارد؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴)‌
سرخط خبرها

اقساط وام یک میلیونی تومانی کرونا از ۲۰ تیر کسر می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۷۹۶
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۱
  • ۳
اقساط وام یک میلیونی تومانی کرونا از ۲۰ تیر کسر می‌شود
 اقساط وام یک میلیون تومانی کرونا همزمان با واریز یارانه نقدی این ماه (تیر)، از سرجمع یارانه نقدی خانوار‌های یارانه بگیر کسر خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از شیوع ویروس کرونا که آسیب‌های جدی به اقتصاد کشور وارد کرد و موجب شد بسیاری از مشاغل و کسب و کار‌ها یا تعطیل شوند و یا اینکه با کاهش فعالیت، مجبور به تعدیل نیرو شوند، دولت تصمیم گرفت در کنار حمایت از بنگاه‌ها و افراد بیکار شده، وام یک میلیون تومانی به حساب تمامی ۲۳ میلیون خانوار یارانه بگیر واریز کند.

 

در این راستا، اعلام شد افراد متقاضی با ارسال شماره ملی سرپرست خانوار به سرشماره ۶۳۶۹، درخواست خود را برای دریافت وام مذکور ثبت کنند تا از این طریق، وام به حسابشان واریز شود.

 

پس از چند بار تمدید مهلت ارسال شماره ملی و واریز وام طی روز‌های مختلف به حساب افراد، در نهایت تا ۱۸ اردیبهشت اعلام شد که در مجموع ۲۱ میلیون و ۵۱ هزار و ۳۹۳ خانوار معادل ۸۷ درصد از خانوار‌های یارانه‌بگیر تسهیلات مذکور را دریافت کرده اند و پرونده این تسهیلات به صورت رسمی بسته شد.

 

آغاز کسر اقساط از یارانه تیر

 

با تصمیم دولت در مجموع ۲۳ هزار میلیارد تومان وام به حساب یارانه بگیران نقدی واریز و مقرر شد اقساط تسهیلات یک میلیون تومانی از یارانه افراد کسر شود.

 

حسین میرزایی سخنگوی ستاد تسهیلات حمایتی کرونا در مورد زمان کسر اقساط وام کرونا، اظهار داشت: طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته، از یارانه این ماه (تیر)، اقساط تسهیلات یک میلیون تومانی از حساب یارانه بگیران مشمول کسر خواهد شد.

 

وی افزود: مقرر شده هر ماه مبلغ ۳۵ هزار و ۱۰۰ تومان از سرجمع یارانه هر خانوار کسر شود و مدت زمان بازپرداخت این تسهیلات نیز ۳۰ ماه در نظر گرفته شده است. البته برای جزئیات بیشتر در مورد کسر اقساط باید بانک‌ها پاسخگو باشند.

 

بر این اساس، اگر طبق گفته میرزایی اقساط وام از یارانه این ماه کسر شود، یعنی بیستم تیر ماه که زمان واریز یارانه ۴۵۵۰۰ تومانی است، برای خانوار‌های تک نفره مبلغ ۱۰ هزار و ۴۰۰ تومان، برای خانوار‌های دو نفره مبلغ ۵۵ هزار و ۹۰۰ تومان، برای خانوار‌های ۳ نفره مبلغ ۱۰۱ هزار و ۴۰۰ تومان، برای خانوار‌های ۴ نفره مبلغ ۱۴۶ هزار و ۹۰۰ تومان و برای خانوار‌های ۵ نفره مبلغ ۱۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان یارانه واریز خواهد شد.

 

ارسال مجدد پیامک به ۹۱۰ هزار خانوار

 

در ادامه سیاست‌های واریز وام کرونایی، روز هفتم تیرماه پیامکی به برخی از سرپرستان خانوار ارسال شد به این مضمون که اگر این افراد خواستار دریافت تسهیلات تکمیلی هستند تا ۵ روز آینده یعنی ۱۲ تیر ماه، درخواست خود را به شماره ۶۳۶۹ ارسال کنند.

 

با توجه به ابهاماتی که وجود داشت، ارسال این پیامک، موجب شد برخی از افراد و رسانه‌ها به اشتباه فکر کنند که دولت می‌خواهد مرحله دوم تسهیلات یک میلیونی کرونایی را آغاز کند.

 

اما وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تکذیب این موضوع در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که برای ۹۱۰ هزار خانوار متقاضی دریافت تسهیلات یک میلیون تومانی که در زمان ثبت نام (اردیبهشت ماه) برای دریافت این تسهیلات به هر شکل کدملی خود را بصورت اشتباه به سامانه پیامکی ۶۳۶۹ فرستاده اند این پیامک را ارسال کرده است و سرپرستان خانوار دریافت کننده پیامک این وزارتخانه، حداکثر تا ۵ روز از زمان دریافت پیامک مطابق با دستوری که در آن آورده شده نسبت به ارسال درخواست خود اقدام کنند.

 

میرزایی نیز در تکمیل این اطلاعیه به خبرنگار مهر گفته بود: برای کسانی که پیامک ارسال شده، حداکثر ۵ روز از زمان دریافت پیامک، مهلت تعیین شده است که کد ملی خود را با سیم کارتی که به نام سرپرست خانوار است، به سرشماره ۶۳۶۹ پیامک کنند.

 

وی افزود: برای خانوار‌های پنج نفره و بیشتر که پیش از این تسهیلات یک میلیون تومانی را دریافت کرده بودند نیز پیامک ارسال کردیم تا به این خانوار‌ها یک میلیون تومان مازاد بر تسهیلات قبلی، پرداخت شود.
منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۴
0
1
سلام مسعولین گرامی. چراوام دومیلیونی کرونابه ما نمی دهید من خیلی. قرض دارم توروخداکمکم.کنید
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
0
1
سلام مسعولین محترم تورو خدااین همه اذیتمون نکنید دیگه این وام بهمون بدید چرااین قدراذیتمون میکنید مگه میخواهیی ازجیبتون بدهید
علی سنجری
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۳
0
0
آقایان مسئول،من وام یک میلیون تومانی یارانه نگرفته ام،اما اقساطش را از من کم می کنند.چرا؟!!
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->