گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد ادامه رشد ورود سرمایه‌گذاران جدید به بازار سرمایه تولید وانت‌بار جدید در خراسان رضوی تأییدیه استاندارد گرفت سهم ۴۷ درصدی بیمه‌های تکمیلی از بازار | جیب مردم، قربانی هزینه‌های درمان تالارهای عروسی در حال ورشکست شدن هستند تأمین سوخت ژنراتور‌های تولید برق صنایع با ۳۰ برابر قیمت رشد قیمت طلا به کانال بالاتر در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ترامپ چگونه منجر به ریزش ارزش دلار شد؟

  • کد خبر: ۳۲۸۰۳۰
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۹
ترامپ چگونه منجر به ریزش ارزش دلار شد؟
پس از حمله مجدد رئیس‌جمهوری آمریکا به رئیس بانک مرکزی این کشور، ارزش دلار آمریکا به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر سقوط کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ در پیامی در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشیال ادعا کرد که اگر جروم پاول بلافاصله نرخ بهره را کاهش ندهد، اقتصاد آمریکا با رکود مواجه خواهد شد.

ترامپ پیش از این نیز خواستار کاهش نرخ‌ها شده بود و پیشنهاد کرده بود که پاول باید اخراج شود.

به گزارش فکت ست، شاخص دلار آمریکا یا ICE که این ارز را در برابر چندین ارز خارجی دیگر مقایسه می‌کند، در روز دوشنبه به ۹۷.۹۲ واحد سقوط کرد که پایین‌ترین سطح برای این شاخص از مارس ۲۰۲۲ است.

ارزش دلار از زمان آغاز به کار ترامپ در ژانویه به طور قابل توجهی کاهش یافته است و به نظر می‌رسد تهدید‌های او مبنی بر اعمال تعرفه‌های گسترده بر کاهش ارزش دلار تاثیر داشته است.

بازار‌های جهانی مجدداً به جدیدترین دشمنی ترامپ با فدرال رزرو یا بانک مرکزی آمریکا واکنش نشان دادند و میانگین شاخص صنعتی داوجونز ۱۲۲۱ واحد یا ۳.۱ درصد کاهش یافت. شاخص اس‌اند پی ۵۰۰ نیز ۳.۳ درصد و نزدک کامپوزیت ۳.۶ درصد کاهش یافتند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با استناد به گزارش‌هایی مبنی بر تصمیم بانک مرکزی اروپا برای کاهش نرخ‌های بهره، از او خواست تا فورا نرخ‌های بهره آمریکا را کاهش دهد.

ترامپ گفت: انتظار می‌رود بانک مرکزی اروپا برای هفتمین بار نرخ بهره را کاهش دهد، اما جروم پاول از فدرال رزرو که همیشه دیر و اشتباه عمل می‌کند، به تازگی گزارشی منتشر کرد که یک «آشفتگی» کامل دیگر و معمولی بود!

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد که قدرت برکناری پاول را دارد و گفت: «اگر من بخواهم او را اخراج کنم، خیلی سریع از بانک مرکزی خارج خواهد شد».

این در حالی است که کوین هاست مشاور ارشد اقتصادی کاخ سفید در کتاب خود در سال ۲۰۲۱ نوشته است که تهدید ترامپ در سال ۲۰۱۸ مبنی بر اخراج پاول «شهرت هیات مدیره فدرال رزرو به عنوان یک مدیر عینی و مستقل عرضه پول آمریکا را تخریب خواهد کرد». او هشدار داده بود که «اعتبار دلار به خطر می‌افتاد» و «بازار سهام ممکن بود سقوط کند.»

پس از هشدار پاول در روز چهارشنبه مبنی بر اینکه اثرات تعرفه‌های ترامپ «بسیار نامشخص است»، ارزش سهام آمریکا کاهش یافت.

ترامپ در سال ۲۰۱۸ پاول را منصوب کرد و جو بایدن رئیس جمهوری پیشین آمریکا، او را مجدداً برای یک دوره چهار ساله دیگر ابقا کرد.

برای ترامپ و هر رئیس‌جمهوری دیگر آمریکا موانع قانونی وجود دارد تا یک مقام فدرال رزرو را برکنار کند. این امر مستلزم امری است که بانک مرکزی آمریکا از آن به عنوان «بیان علت» یاد می‌کند.

در نهایت، دیوان عالی آمریکا می‌تواند در مورد اینکه چه شرایطی اخراج رئیس بانک مرکزی را فراهم می‌کند، حرف آخر را بزند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->