به گزارش شهرآرانیوز، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با بیان این مطلب افزود: کارشناسان دامپزشکی مستقر در واحدهای تولیدی از ورود ۴۶ تن گوشت حاصل از دامهای غیرقابل مصرف جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن آن اقدام کردند.
دکتر محمد رشتی باف با بیان اینکه نظارت بهداشتی بر تولید، نگهداری و عرضه ۱۱ هزار و ۸۲۰ تن گوشت قرمز را داریم اظهار کرد: دام کشتار شده در کشتارگاههای استان را طی مدت یادشده، بیش از ۲۴۲ هزار راس است که گوشت حاصل تمامی کشتارگاههای استان تحت نظارت کامل بهداشتی قرار دارد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی گفت: با توجه به اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز و معتبر سطح شهر تهیه شوند؛ گفت: در صورت خرید محصولات بسته بندی، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء و کد پروانه تولید درج شده باشد و از خرید فرآوردههای خام دامی از افراد دوره گرد به شدت پرهیز شود.
وی افزود: شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهردامپزشکی و نشانه گذاری لاشه که به صورت بر چسبهای سفید رنگ روی دو دست و دو ران لاشه دام با ذبح بهداشتی و شرعی نصب شده دقت کنند.
رشتی باف ادامه داد: در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای ۳۷۲۵۰۰۲۵ و ۳۷۲۵۰۰۳۵ (شبکه دامپزشکی مشهد)، ۱۵۱۲ (پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در تماس باشند.