پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۲۸۳۹۳
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۲
وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی
مدیر کل امور مالیاتی خراسان رضوی گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از یک هزار و ۷۰۸ میلیارد ریال عوارض برای حذف و جبران خسارت ناشی از آلاینده‌ها از صنایع این استان وصول گردیده است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

شاکررضا مریدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اعلام این خبر، اظهار کرد: از مبلغ فوق افزون بر ۸۲۵ میلیارد و ۸۶۶ میلیون ریال به شهرداری‌ها و بالغ بر ۸۸۲ میلیارد و ۶۴۴ میلیون ریال به فرمانداری‌ها و دهیاری‌ها و افزون بر ۳۹ میلیارد ریال به اداره کل عشایر استان که درگیر آلایندگی هستند، اختصاص داده شده است.

وی با با بیان اینکه عوارض آلایندگی از موءلفه‌های مالیات سبز است، اظهار کرد: این مبالغ علاوه بر تسهیم عوارض ارزش افزوده شهرستان‌ها براساس جمعیت، جهت توسعه زیرساخت‌های شهری، بهسازی معابر، توسعه فضا‌های سبز و بهبود فرآیند خدمات رسانی به شهر‌ها و روستا‌هایی که در معرض آلاینده‌های ناشی از صنایع و معادن قرار دارند، هزینه می‌شود.

مریدی با اشاره به موضوع ماده ۲۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده مبنی بر عوارض واحد‌های آلاینده تصریح کرد: واحد‌های تولیدی، صنعتی، معدنی و خدماتی آلاینده که به تشخیص سازمان حفاظت محیط زیست، حدود مجاز و استاندارد‌های زیست محیطی را رعایت نکرده و در مهلت زمانی که توسط سازمان مزبور برای آنها تعیین شده است، نسبت به رفع آلایندگی خود اقدام ننموده‌اند، مشمول عوارض سبز می‌باشند.

وی تاکید کرد: عدم تسلیم اظهارنامه در مهلت‌های مقرر برای واحد‌هایی که ملزم به تسلیم اظهارنامه می‌باشند، موجب تعلق جریمه غیرقابل بخشودگی به میزان ۱۰ درصد عوارض موضوع این ماده می‎شود. همچنین واحد‌های آلاینده مورد نظر در صورت تأخیر در پرداخت عوارض سبز، مشمول جریمه موضوع ماده ۳۷ این قانون نیز هستند.

مدیر کل امور مالیاتی خراسان رضوی افزود: این حکم در مورد کلیه واحد‌های آلاینده، اعم از واحد‌های معاف و غیرمعاف، صادراتی و واحد‌های مستقر در مناطق آزاد تجاری- صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی جاری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->