غزه و فلسطین؛ محور گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان نوبل صلح در سایه سیاست | برنده نوبل صلح، یار نزدیک نتانیاهو از آب درآمد عضو شورای شهر کرمانشاه دستگیر شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات جلسه مشترک عراقچی و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس؛ از حقابه هیرمند تا واکنش قاطع به مسئله حاکمیت جزایر سه‌گانه نماینده پارلمان لبنان: اسرائیل به دنبال شروع یک جنگ جدید است ۲ عامل بازدارنده برای حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل به ایران ویدئو | منافقین چگونه از شیوه تخلیه اطلاعات تلفنی استفاده می‌کنند؟ هشدار استاندار خراسان رضوی درباره سرانه درمانی مشهد | سفر رئیس‌جمهور به استان به‌زودی انجام می‌شود پزشکیان: نباید هیچ تعللی در ترخیص پنل‌های خورشیدی از گمرک صورت گیرد یمن اسرائیل را تهدید کرد | می‌خواهید دوباره به پناهگاه‌ها بروید؟ مخالفت شاباک با آزادی ۱۰۰ اسیر فلسطینی سخنگوی دولت شنبه‌ها و دوشنبه‌ها با مردم از اقدامات دولت خواهد گفت هاشمی: رشد اقتصادی بدون استفاده از ظرفیت فناوری ممکن نیست مخالفت نماینده مردم کاشمر در مجلس با واگذاری نفت به بخش خصوصی شهادت ۲۰ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات مجدد اسرائیل به غزه (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دریادار بمانی: دیپلماسی دریایی و افزایش تعاملات ایران با جهان برای نیروی دریایی ارتش مهم است وزیر میراث فرهنگی: توسعه کشور از مسیر سرمایه‌گذاری و اعتماد ملی می‌گذرد معاون وزیر امور خارجه: دومین نشست دیپلماسی استانی، ۳۰ مهرماه به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴) انتقاد رئیس جمهور لبنان از حملات اسرائیل به جنوب لبنان پس از آتش‌بس غزه آیا رژیم صهیونیستی به آتش‌بس پایبند خواهد بود؟ کمیسیون امنیت ملی مجلس طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی را بررسی خواهد کرد یک هواپیمای سبک در استرالیا سقوط کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش ترامپ به حمایت ایران از توافق آتش بس با حماس نگاه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به ایران پس از تهدید اسرائیل تحول خواهد یافت؟
سرخط خبرها

معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد

  • کد خبر: ۳۲۸۴۵۸
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۵
معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد
معاون وزیر کشور از تصویب طرح دوفوریتی اعطای فوق‌العاده خاص به کارکنان شهرداری‌ها در صحن علنی مجلس خبر داد و آن را گامی در جهت ترمیم حقوق این کارکنان دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود نصرتی، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، اظهار داشت: طرح دوفوریتی اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه هفتم توسعه که به موضوع اعطای فوق‌العاده خاص به کارکنان شهرداری‌ها اختصاص دارد، در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.

وی گفت: این طرح نتیجه پیگیری‌های مداوم، مذاکرات کارشناسی و جلسات مستمر با نمایندگان محترم مجلس بود که نهایتاً با حمایت قاطع نمایندگان به تصویب رسید. رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور افزود: پیشنهاد اعطای فوق‌العاده خاص، با هدف بهبود وضعیت معیشتی و ترمیم حقوق و مزایای کارکنان شهرداری‌ها تدوین شد و پیش از طرح در صحن مجلس، در کمیسیون‌های تخصصی و فراکسیون مدیریت شهری و روستایی مورد بررسی و پشتیبانی قرار گرفته بود.

نصرتی تصریح کرد: سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با تکیه بر ظرفیت تعامل با نهاد قانون‌گذار و توجه به دغدغه‌های معیشتی نیرو‌های خدوم شهرداری‌ها، تلاش کرده است تا گام مؤثری در بهبود وضعیت معیشتی این قشر بردارد.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، وی اظهار امیدواری کرد که اجرای این مصوبه بتواند رضایت‌مندی بیشتری در میان کارکنان شهرداری‌ها ایجاد کرده و زمینه‌ساز ارتقای بهره‌وری و خدمات‌رسانی در حوزه مدیریت شهری و روستایی کشور شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->