شهردار مشهد خبر داد: بهره برداری از ایستگاه بسیج خط ۳ مترو مشهد در دهه فجر رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس
سرخط خبرها

معاون گردشگری شهرداری مشهد: برنامه‌های دهه کرامت با محوریت هویت و فرهنگ رضوی پیش‌بینی شده است

  • کد خبر: ۳۲۸۸۰۴
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴
  • ۱
معاون گردشگری شهرداری مشهد: برنامه‌های دهه کرامت با محوریت هویت و فرهنگ رضوی پیش‌بینی شده است
معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: تلاش ما این است که در کنار برگزاری جشن‌های دهه کرامت به موضوعات هویتی و فرهنگ رضوی نیز توجه کافی داشته باشیم و این موضوعات را در محتوای مراسم و برنامه‌ها بگنجانیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجلیل بامشکی در خصوص ویژه‌برنامه‌های سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد به‌مناسبت دهه کرامت ۱۴۰۴، اظهار کرد: جشنواره کرامت را در ۲۰ بوستان محوری سطح شهر برگزار می‌کنیم.

وی افزود: این جشنواره شامل جشن‌ها و محافل پارکی است. همچنین، در کنار این جشن‌ها، گذر بازی‌های محلی و نمایشگاه صنایع دستی مادر را خواهیم داشت.

معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد بیان کرد: در برخی از بوستان‌ها که ظرفیت آن وجود داشته باشد، نمایشگاه تصویری از تصاویر حرم مطهر و شهر مشهد نیز برپا می‌شود. تلاش ما این است که در کنار برگزاری این جشن‌ها به موضوعات هویتی و فرهنگ رضوی نیز توجه کافی داشته باشیم و این موضوعات را در محتوای مراسم و برنامه‌ها بگنجانیم.

بامشکی عنوان کرد: جشنواره کرامت، برنامه‌های ویژه‌ای هم برای دانش‌آموزان دارد که شامل تور و بازدید از بوستان موضوعی زیارت، برگزاری مراسم جشن، مسابقه و بازی‌های تعاملی جذاب است. این برنامه‌ها هر روز به جز روز‌های تعطیل، در بوستان موضوعی زیارت و بوستان وحدت برگزار می‌شود. مدارس می‌توانند از هم‌اکنون برای شرکت در این برنامه‌ها ثبت‌نام کنند.

معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد اظهار کرد: نمایشگاه مفهومی زیارت نیز در بوستان زیارت فعال است و تشکل‌ها، مساجد و گروه‌ها می‌توانند به صورت دسته‌جمعی از آن بازدید کنند.

وی گفت: در ایام دهه کرامت، تور‌های مشهدگردی را به صورت ویژه و به‌خصوص تور مسیر ولایت (قدمگاه امام رضا (ع) در کوه سنگی و ده سرخ) برگزار می‌کنیم. شهروندان عزیز می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام با شماره تلفن ۳۱-۳۵ تماس بگیرند. این تور از قدمگاه امام رضا (ع) در کوه سرخ و کوه سنگی تا حرم مطهر ادامه دارد.

بامشکی اضافه کرد: همچنین تور حرم‌شناسی را نیز در این ایام برگزار خواهیم کرد که مجاوران و زائران می‌توانند برای شرکت در آن ثبت‌نام کنند. زیارت دوره‌ای هم برای مساجد منتخب پیش‌بینی شده است که علاوه بر زیارت حرم مطهر، زیارت مقابر امامزادگان، یاسر و ناصر (ع)، یحیی بن زید (ع) و خواجه مراد را نیز شامل می‌شود.

وی افزود: ظرفیت برای خدمت‌رسانی در این زیارت‌ها، روزانه پنج دستگاه خودرو است که با محوریت مساجد در ایام دهه کرامت در نظر گرفته شده است. برای استفاده از این ظرفیت باید از قبل ثبت‌نام انجام شود. این قرار زیارت ثابت بوده و با محوریت مساجد، روزانه حدود ۲۰ نفر را خدمت‌رسانی می‌کند.

معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: برای هر منطقه اتوبوس‌هایی برای قرار زیارت در نظر گرفته شده است. در ۱۲ منطقه به جز منطقه ثامن این ظرفیت ایجاد شده است و شهروندان می‌توانند از آن استفاده کنند.

وی از برگزاری جشن‌های امام رضایی (ع) در ایام دهه کرامت خبر داد و افزود: همچنین مسابقات شاهنامه‌خوانی نیز در سطح مناطق برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
0
0
برنامه مذهبی تون هیچ ربطی به فرهنگ ایران وایرانی نداره.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->