وزیر جنگ اسبق اسرائیل: باید غزه را اشغال کنیم اعلام جدایی سرکنسول سوریه در دبی از دولت الجولانی حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا ترامپ به زلنسکی: یا شروط روسیه را بپذیر یا اوکراین نابود می‌شود نقض آتش بس در غزه با شهادت ۴۴ فلسطینی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) درگیری رؤسای جمهور آمریکا و کلمبیا بالا گرفت واکنش بقائی به شکنجه شهروند سوئدی توسط نظامیان اسرائیلی نتانیاهو دستور جلوگیری از ورود کمک‌ها به غزه را داد ۲ نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) ترامپ: حذف تعرفه‌ها امنیت ملی آمریکا را به ‌خطرمی‌اندازد هیئت حماس برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس غزه به مصر می‌رود چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به حماس | ویتکاف: توافق فرونپاشد سردار رادان: خانواده‌های شهدا نماد ماندگاری فرهنگ ایثار و مقاومت هستند هماهنگی اسرائیل با آمریکا برای حمله به غزه حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب + فیلم ترامپ: حمله به تاسیسات اتمی ایران زمینه توافق صلح در غزه را فراهم کرد واکنش حماس به حملات اسرائیل به نوار غزه کنفرانس بین‌المللی بازسازی نوار غزه برگزار می‌شود گزارش عراقچی از اقدامات دستگاه دیپلماسی در خصوص مقابله با تحریم‌ها پزشکیان: هیچ موضوعی نباید بر معیشت مردم تقدم و ترجیح یابد آغاز حملات گسترده و سنگین اسرائیل به نوار غزه + فیلم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو برای بررسی اوضاع غزه جلسه امنیتی برگزار می‌کند افزایش ۳۴ درصدی بودجه دفاعی ترکیه | آنکارا به دنبال چیست؟ ثبت جنایتی جدید از رژیم صهیونیستی| سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی به دست جنایتکاران اسرائیلی حماس توسط وزیر جنگ اسرائیل تهدید شد اظهارات توهین آمیز ترامپ علیه رئیس جمهور کلمبیا شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۸۰ فلسطینی پس از آتش‌بس غزه (۲۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر دفاع پاکستان: ما آغازگر جنگ با هند نخواهیم بود

  • کد خبر: ۳۲۸۹۵۲
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۶
وزیر دفاع پاکستان: ما آغازگر جنگ با هند نخواهیم بود
به گفته وزیر دفاع پاکستان ارتش این کشور هیچ برنامه‌ای برای شروع درگیری مسلحانه با هند ندارد، مگر اینکه طرف مقابل بخواهد.

به گزارش شهرآرانیوز، خواجه محمد آصف به ریانووستی گفت: ببینید، ما هیچ هدفی برای شروع هیچ اقدامی نداریم، اما اگر عملی [از هند]وجود داشته باشد، واکنش وجود خواهد داشت، و واکنش ما با این عمل مطابقت خواهد داشت.

وی تصریح کرد: بنابراین من فکر می‌کنم که ما نمی‌خواهیم آغازگر چیزی باشیم.

وزیر دفاع پاکستان هم‌چنین گفت: فکر نمی‌کنم درگیری به یک جنگ هسته‌ای تبدیل شود. هند و پاکستان هر دو قدرت هسته‌ای هستند، اما من فکر نمی‌کنم که اوضاع به این سو پیش برود.

تنش میان هند و پاکستان پس از آن بالا گرفته که سه‌شنبه گذشته یک حمله تروریستی در منطقه جامو و کشمیر به کشته شدن ۲۶ نفر منجر شد. پلیس هند اعلام کرد که سه مرد مسلح به سوی گردشگرانی که در دره «بایساران» نزدیک شهر «پاهالگام» مشغول اسب‌سواری بودند، بی‌هدف تیراندازی کردند.

گروهی موسوم به «جبهه مقاومت کشمیر»، وابسته به گروه «لشکر طیبه» مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.

دولت اسلام‌آباد هرگونه نقش در این حمله را رد کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->