کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس نشست امنیتی-انتظامی برگزار خواهد کرد عارف: کاغذبازی موجب کاهش درآمد ایران از ترانزیت شده است اعتراف رژیم صهیونیستی به قابلیت‌های تولید موشک و پهپاد در ارتش یمن رئیس جمهور در گفت و گو با فاکس نیوز: ایران به ان‌پی‌تی متعهد است وزیر خارجه امارات در نیویورک با نتانیاهو دیدار کرد دادستانی با برهم زنندگان امنیت روانی جامعه در پی فعال سازی مکانیسم ماشه برخورد می‌کند ترامپ: صحبت‌های بسیار سازنده درباره مساله غزه داشتم رئیس موقت سوریه: در آمریکا شاهد پافشاری بین‌المللی بر وحدت سوریه بودم انتقاد اسلامی از عدم محکومیت حمله به تاسیسات اتمی ایران از سوی آژانس انفجار و آتش سوزی در مرکز داده‌های کره‌جنوبی 600 سامانه دولتی را از دسترس خارج کرد بیانیه سپاه در اولین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله: دشمنان مقاومت رسوا و تحقیر خواهند شد جزئیاتی از طرح ترامپ برای غزه دیدگاه برخی نمایندگان مجلس در واکنش به فعال شدن مکانیسم ماشه تاکید رئیس جمهور عراق برعدم تمایل ایران برای داشتن سلاح هسته‌ای مهاجرانی: «بیانیه ملی ایران در نیویورک»، نقطه عطفی در دیپلماسی کشور است مجلس، اجرای سال نخست برنامه هفتم توسعه را مورد بررسی قرار خواهد داد واکنش ایروانی به سخنرانی نتانیاهو: جنایتکار جنگی نباید در مجمع عمومی سخن بگوید پزشکیان از نیویورک عازم تهران شد (۵ مهر ۱۴۰۴) آیا شماره پلاک خودروها لاتین می‌شوند؟ | فایده این طرح چیست؟ توییت رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از پایان جلسه شورای امنیت واکنش عراقچی به اتهام‌زنی فرانسه علیه ایران: بازرسان آژانس در ایران حضور دارند سخنرانی عراقچی در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه: آمریکا به دیپلماسی خیانت اما اروپا آن را خاک کرد تعلیق همکاری با آژانس در صورت فعال سازی مکانیسم ماشه واکنش ایران به سخنرانی «نتانیاهو» در مجمع عمومی سازمان ملل در مقابل صندلی‌های خالی ادعای آلمان درباره بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران پزشکیان: بازرسان آژانس می‌توانند از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کنند مکانیسم ماشه فعال می‌شود | در نشست شورای امنیت درباره تمدید اسنپ‌بک چه گذشت؟
سرخط خبرها

پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد

  • کد خبر: ۳۲۹۲۵۷
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۶
پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد
وزارت خارجه چین روز دوشنبه با درخواست از همه کشور‌ها برای حفظ ثبات راهبردی جهانی، بر لزوم جلوگیری از گسترش سلاح‌های هسته‌ای تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ افزایش تنش‌های نظامی بین هند و پاکستان و تهدید هر دو طرف به آغاز جنگ، با واکنش دولت پکن همراه شد.

وزارت امور خارجه جمهوری خلق چین امروز (دوشنبه) گفت: ما از هند و پاکستان می‌خواهیم که خویشتنداری نشان دهند و در اسرع وقت تحقیقات بی‌طرفانه‌ای انجام دهند.

طبق گزارش شبکه سی‌جی‌تی‌ان، سخنگوی این وزارتخانه توضیح داد: همه کشور‌ها باید ثبات راهبردی جهانی را حفظ کرده و از گسترش سلاح‌های هسته‌ای جلوگیری کنند.

وزارت خارجه چین در ادامه با رد انجام شدن تماس تلفنی بین روسای جمهور چین و آمریکا، اظهار داشت که هیچ مذاکره تجاری نیز صورت نگرفته است.

بر این اساس، سخنگوی این وزارتخانه افزود: ما با استفاده واشنگتن از زور اقتصادی برای آسیب رساندن به منافع سایر کشور‌ها مخالفیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->