حکم قاطع دادگاه کیفری مشهد: قصاص و ۲۱ سال حبس مجازات قتل با نسکافه سمی ثبت دمای بالای ۵۰ درجه در ۷ شهر خوزستان (۷ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای گم‌شدن جنین‌ها در بیمارستان آبان تهران تکذیب شد تلاش برای نجات بزرگ‌ترین ذخیره‌گاه بادام کوهی خراسان رضوی از خشکسالی اهمیت حفظ دمای مواد غذایی در زمان قطعی برق | غذای فاسدشدنی نمی‌تواند بیش از ۲ساعت در دمای محیط باقی بماند آغاز مرمت رباط تاریخی «تُروسَک» تربت حیدریه خراسان رضوی شاخص اهدای خون بانوان ایرانی، بسیار پایین‌تر از میانگین جهانی است با خرید و فروش تاکسیدرمی حیوانات برخورد قانونی می‌شود فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری بارگذاری شد + لینک سایت فروش ۱۰۰ میلیارد تومانی آثار در نمایشگاه ملی صنایع دستی در سال ۱۴۰۳ امضای یک تفاهم‌نامه محیط زیستی برای برگزاری همایش صنعت سبز (۷ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: در پنجمین سال خشکسالی هستیم عابران پیاده نیمی از جان باختگان ترافیکی مشهد توصیه‌های طب سنتی برای پیاده‌روی اربعین صدور هشدار هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا «پاستیل» از پوکی استخوان جلوگیری می کند؟ سرقت دکتر قلابی از مسافران شهرستانی در خوابگاه‌های تهران کاهش چشمگیر آمار داوطلبان کنکور نگران‌کننده است فوت کودک ۶ ساله بر اثر برق‌گرفتگی در کالشور خراسان رضوی ما مردمانی ریشه در خاکیم از حلق بحران‌ها بیرون می‌آییم دانش‌آموزان اعزامی به المپیاد‌های جهانی با چه چالش‌هایی از جنگ ۱۲ روزه مواجه بودند؟ دریافت جایزه قهرمان جوان تالاب‌های جهان توسط یک ایرانی هشدار رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر: مجازات‌های سخت در انتظار زائران حمل کننده مواد مخدر به عراق است درباره اسماعیل آذری‌نژاد، فعال فرهنگی اهل کهگیلویه‌وبویراحمد | قصه معلم قصه‌گو ۵۱۰ میلیون مترمکعب ذخایر سد‌ها در یک‌هفته اخیر، مصرف شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) ۴۸ نماینده مجلس خواستار پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان شدند (۷ مرداد ۱۴۰۴) برگزاری اولین المپیاد جهانی فناوری نانو در ایران
سرخط خبرها

آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد

  • کد خبر: ۳۲۹۲۷۹
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد
مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد آغازبه‌کار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی نعیمیان‌راد، مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، درباره روند برگزاری مسابقات مناظره دانشجویان اظهار کرد: مسابقات مناظره با هدف تمرین اندیشه‌ورزی، تبادل آرای مختلف با حفظ اخلاق‌مداری و تأکید بر بار علمی مباحث برگزار می‌شود. آنچه در این مناظرات دنبال می‌کنیم، ارتقای سطح علمی و تحلیلی دانشجویان است؛ به‌طوری‌که در یک بحث جدی بتوانند محکم از دیدگاه خود دفاع کرده و دیدگاه‌های طرف مقابل را در کمال ادب و با استدلال و تحلیل نقد کنند.

وی افزود: تلاش داریم در این مسابقات اصالت را به اندیشه و استدلال بدهیم. این سیره‌ای است که در سیره حضرت امام رضا(ع) نیز می‌بینیم؛ ایشان در گفت‌و‌گو‌های خود با استناد به متون طرف مقابل و تحلیل منطقی اهمیت می‌دادند. امیدواریم برگزاری این مرحله منطقه‌ای در مشهد گامی درراستای توسعه این فرهنگ باشد.

مدیر اجرایی سازمان دانشحویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در ادامه بیان کرد: موضوعات این مسابقات، کاملاً به مسائل روز جامعه مرتبط است. موضوعاتی که هم‌اکنون در فضای اجتماعی و سیاسی کشور محل بحث و اختلاف‌نظر هستند، در این مسابقات به نقد گذاشته می‌شوند. ما خوشحالیم که میزبان این مرحله هستیم و امیدواریم مجموعه‌های دانشگاهی، دانشجویان فعال و تأثیرگذار که می‌توانند درباره مسائل جاری اظهارنظر کنند، بیش‌ازپیش حمایت شوند.

نعیمیان‌راد با اشاره به ویژگی‌های این دوره از مسابقات مناظرات اضافه کرد: این مسابقات در سه مرحله استانی، منطقه‌ای و ملی برگزار می‌شود. مسابقات امسال، سیزدهمین دوره ملی است که سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی از ابتدا تاکنون برگزار کرده است.

وی ادامه داد: مرحله مقدماتی این دوره با حضور ۲۴ تیم از ۱۳ استان کشور در روز‌های ۲۵ و ۲۶ فروردین‌ماه به صورت مجازی برگزار شد. اکنون مرحله حضوری مسابقات منطقه‌ای با حضور ۱۲ تیم در روز‌های ۸ تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در مشهد برگزار می‌شود. این مرحله در تالار شهید نیک‌پسند دانشکده دندان‌پزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد برگزار خواهد شد. حضور برای دانشجویان و علاقه‌مندان به عنوان تماشاگر، آزاد است.

مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی درباره نحوه انتخاب برندگان توضیح داد: داوری مسابقات توسط سه داور از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد. داوری بر اساس سه معیار اخلاق، فنون مناظره و اصول علمی انجام می‌شود و نهایتاً تیم برتر تعیین می‌شود. تیم قهرمان به مرحله کشوری صعود می‌کند و تیم دوم یا در صورت وجود سهمیه، تیم سوم نیز امکان راهیابی به مرحله ملی را خواهند داشت.

نعیمیان‌راد درباره محتوای مسابقات گفت: برای برگزاری این مناظرات، ۲۰۰ موضوع مبتلابه و به‌روز در حوزه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، علم و فناوری، و محیط زیست استخراج شده است. تیم‌ها نسبت به این گزاره‌ها اعلام موضع (موافق یا مخالف) می‌کنند و سپس در مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند.

وی تشریح کرد: هر تیم در طول مناظره شش‌بار فرصت ارائه دیدگاه خود را دارد و تیم مقابل نیز به نقد و پاسخ می‌پردازد. داوران درنهایت تیم برتر را از نظر استدلال، قدرت تحلیل، اخلاق گفت‌و‌گو و شیوه بیان ارزیابی می‌کنند.

مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی درباره جوایز مسابقات گفت: به تیم اول ۱۲۰ میلیون ریال، تیم دوم ۸۰ میلیون ریال، تیم سوم ۶۰ میلیون ریال و تیم اخلاق ۴۰ میلیون ریال جایزه اهدا می‌شود.

نعیمیان‌راد در پایان بیان کرد: امیدوارم با تداوم برگزاری این مسابقات و حمایت مدیران دانشگاهی، دانشگاه‌ها از حالت انفعال خارج شوند و دانشجویان به‌عنوان نیرو‌های اندیشه‌ورز و تأثیرگذار در فضای اجتماعی کشور نقش‌آفرینی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->