عراقچی شهریور سال جاری در مشهد | دومین نشست دیپلماسی استانی در شرق ایران برگزار خواهد شد قانون مجلس در تعلیق همکاری با آژانس کاملا روشن و شفاف است شیوه‌نامه تبدیل وضعیت معلمان پیش‌دبستانی هرچه سریع‌تر ابلاغ شود تذکر کتبی نمایندگان مجلس به مسئولان اجرایی: افغانستانی‌های بدون پروانه اقامت از کشور اخراج شوند رئیس سازمان اداری استخدامی: تعطیلی ادارات اولویت ما نبود، اما در شرایط اضطراری اجتناب‌ناپذیر است بزرگداشت ۵۱ شهید اقتدار نیروی زمینی سپاه پاسداران با حضور فرمانده کل سپاه آتش به دروازه‌های چهارمین شهر بزرگ ترکیه رسید + فیلم پهنه صنعتی_معدنی سنگان خواف خراسان رضوی فاقد برنامه جامع برای آب پایدار است استاندار خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم برگزاری تورهای صنعتی در استان برای پیوند نسل جوان با کارآفرینی معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش: مقاومت و پایمردی رمز موفقیت ایران در جنگ ۱۲ روزه بود بیانیه تقدیر نمایندگان درخصوص پیشرفت‌های راهبردی فضایی و ارسال ماهواره مخابراتی ناهید ۲ قالیباف: تعلیق همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی باید طبق قانون انجام شود اسنپ بک را گران به ما نفروشند! تظاهرات گسترده ضد ترامپ در اسکاتلند تشکیل‌نشدن «سازمان بهینه‌سازی انرژی»، خلاف قانون است دسترسی نمایندگان به تلفن همراه در صحن و کمیسیون ممنوع شد مصوبه ویژه مجلس برای مهاجرت معکوس نخبگان ایرانی معاون امنیتی استاندار خراسان رضوی: مرز باید بستر گفت‌و‌گو، تعامل و تصویرسازی مثبت از ایران در سطح منطقه باشد رهبر کره شمالی وعده پیروزی در نبرد ضد آمریکایی داد اختلاف‌نظر در بهارستان درباره همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مشاور مقام معظم رهبری: طرح «دالان زنگزور»، تهدیدی برای وحدت ملی و تمامیت ارضی ایران است موافقت مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی ویتکاف: می‌خواهم در دوره ترامپ به صلحی پایدار در خاورمیانه برسم وزیر امور خارجه آمریکا: مذاکرات با ایران به مسیر خود باز خواهد گشت تأکید قالیباف بر استمرار اعطای بموقع کالابرگ | رفع بهنگام ناترازی انرژی می‌تواند محرک قدرتمند اقتصاد کشور باشد حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» + فیلم هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات
سرخط خبرها

ترامپ بازهم بر پیوستن کانادا به آمریکا در پیام انتخاباتی تأکید کرد

  • کد خبر: ۳۲۹۳۴۶
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳
ترامپ بازهم بر پیوستن کانادا به آمریکا در پیام انتخاباتی تأکید کرد
رئیس‌جمهور ایالات متحده در پیامی به مناسبت برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در کانادا، از مردم این کشور خواست چهره‌ای را انتخاب کنند که با پیشنهاد وی برای پیوستن کانادا به ایالات متحده موافق باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی خود به نام «تروث سوشال» دوباره خواستار الحاق کانادا به ایالات متحده آمریکا شد و از مردم کانادا خواست در انتخابات آتی فردی را انتخاب کنند که بتواند مالیات‌ها را کاهش داده و قدرت نظامی این کشور را با حمایت رایگان آمریکا تقویت کند.

ترامپ در این پیام نوشت که در صورت تبدیل شدن کانادا به پنجاه و یکمین ایالت آمریکا، صنایع خودروسازی، فولاد، آلومینیوم، چوب، انرژی و سایر کسب‌وکار‌های این کشور می‌توانند بدون پرداخت هیچ تعرفه یا مالیاتی چهار برابر شوند. وی تأکید کرد که در این صورت دیگر مرزی مصنوعی میان ۲ کشور وجود نخواهد داشت و دسترسی آزاد میان ۲ سرزمین برقرار می‌شود.

رئیس‌جمهور آمریکا افزود: «آمریکا نمی‌تواند همچنان صد‌ها میلیارد دلار در سال برای یارانه دادن به کانادا هزینه کند. این روند تنها در صورتی منطقی خواهد بود که کانادا به عنوان یکی از ایالت‌های آمریکا به رسمیت شناخته شود.»

ترامپ در پایان اظهار داشت که این الحاق «سرنوشت مقدر» برای ۲ کشور است و تمامی جنبه‌های آن مثبت خواهد بود.

انتخابات فدرال کانادا امروز (دوشنبه) برگزار می‌شود. این انتخابات زودهنگام به درخواست «مارک کارنی»، برگزار می‌شود؛ چهره‌ای که پس از کناره‌گیری «جاستین ترودو» از نخست‌وزیری کانادا، رهبری حزب لیبرال را بر عهده گرفت. کارنی اقتصاددان برجسته است و تلاش دارد با بهره‌گیری از محبوبیت فزاینده حزب لیبرال و در واکنش به تهدید‌های تجاری و اظهارات تند ترامپ، اکثریت پارلمانی را کسب کند.

رقیب اصلی او، «پیر پولیور» رهبر حزب محافظه‌کار است که از سال ۲۰۲۲ این سمت را بر عهده دارد. او بر مسائل اقتصادی مانند هزینه‌های زندگی و کاهش مالیات‌ها تمرکز کرده و از سیاست‌های دولت لیبرال به شدت انتقاد می‌کند. نتیجه این انتخابات نه‌تنها آینده سیاسی داخلی کانادا، بلکه روابط این کشور با ایالات متحده را نیز تحت تأثیر قرار خواهد داد. اظهارات اخیر ترامپ درباره احتمال الحاق کانادا به آمریکا، به موضوعی محوری در کارزار‌های انتخاباتی تبدیل شده و بر اهمیت این انتخابات افزوده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->