درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری + فیلم خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟
سرخط خبرها

استفاده از ماسک برای تاکسیرانان الزامی شد

  • کد خبر: ۳۲۹۸۹
  • ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۶
استفاده از ماسک برای تاکسیرانان الزامی شد
مدیرعامل سا مان تاکسیرانی شهرداری مشهد گفت: متاسفانه در روز‌های اخیر شاهد افزایش شدید نرخ ابتلا به بیماری کرونا هستیم که ناشی از عدم استفاده از ماسک و رعایت نکردن توصیه‌های بهداشتی از سوی شهروندان است.
لاله سادات کوثری/شهرآرانیوز- احمد محبی افزود: از همین رو به دلیل حفظ سلامت تاکسیرانان و مسافران و قطع زنجیره ابتلا به کرونا این سازمان همچون سابق و با عزمی جدی‌تر بر لزوم استفاده تاکسیرانان از ماسک و رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی نظارت خواهد داشت.
وی بیان داشت: باتوجه به الزامی شدن استفاده از ماسک از امروز ۱۵ تیرماه استفاده تاکسیرانان ار ماسک در حین خدمت رسانی به شهروندان با قوای بیشتری الزامی شد.

وی تاکید کرد: به دلیل سهولت در دسترس قرار گرفتن ماسک و مواد ضد عفونی این موارد با گشت‌های سیار در خطوط و مبادی ورودی شهر در اختیار تاکسیرانان قرار می‌گیرد.

محبی ادامه داد: ناوگان گردشی نیز می‌توانند با مراجعه به جایگاه‌های مشخص شده همچون میدان شهدا و چهار راه نخریسی و... جهت دریافت ماسک و مواد ضد عفونی اقدام کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->