عراقچی: اگر تهدیدات اسرائیل ادامه یابد، ترتیبات ویژه‌ای برای دفاع از تأسیسات هسته‌ای اجرا می‌کنیم نشست مشترک ۷ استاندار ایران و عراق با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد اتحادیه اوراسیا از تهیه نقشه راه تجارت آزاد با ایران خبر داد ویدیو | بازدید سرلشکر باقری از پروژه ساخت دیوار مرزی در سفر به سیستان و بلوچستان نامه قالیباف به پزشکیان درخصوص افزایش حقوق کارمندان + عکس (۱ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: در برابر هرگونه اقدام تروریستی از ایران دفاع خواهیم کرد آمریکا برای تحریم بخش ساخت‌وساز ایران آماده می‌شود شلیک یمن به اهداف حیاتی در تل‌آویو و حیفا (یکم خرداد ۱۴۰۴) قاضی‌زاده‌هاشمی: باید از ظرفیت «مردمی‌سازی» در حل مسائل استفاده کرد سردار رسولی: قدرت دفاعی ما در کنار قدرت‌های علمی، اعتقادی و پشتوانه مردمی، از مؤلفه‌های اصلی اقتدار جمهوری اسلامی است الحاق ۳ سامانه پهپادی جدید به نیروی زمینی ارتش استاندار خراسان رضوی: منابع شرکت‌های بزرگ خراسان رضوی به استان بازمی‌گردد | رشد اقتصادی مشهد، دستور صریح رئیس‌جمهور است عملیات «ارابه‌های گیدئون» در غزه تنها برگه نتانیاهو برای تعویق انتخابات کنست وزیر امور خارجه: جمهوری اسلامی عجله‌ای برای روابط مجدد با سوریه ندارد سرلشکر باقری: هرگونه تهدید را در سطح خودش پاسخ خواهیم داد عراقچی در شیراز: موفقیت در خنثی‌سازی تحریم‌ها، در مذاکرات به ما کمک می‌کند دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران: دکترین ایران اقتصادی نیست، بلکه سیاسی و انقلابی است | باید پرقدرت به بازار نفت برگردیم هواپیمای رایگان قطری برای ترامپ رسما به پنتاگون تحویل داده شد آخوندی: تا این لحظه، هنوز می‌توان به نتیجه‌بخش‌بودن مذاکرات امیدوار بود اولین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در شیراز با حضور وزیر امور خارجه آغاز شد (یکم خرداد ۱۴۰۴) دور جدید مذاکرات روسیه-اوکراین در واتیکان برگزار خواهد شد اتهام‌زنی ترامپ به آفریقای جنوبی در کاخ سفید ساعت شروع دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا در رم اعلام شد کشته‌شدن ۲ کارمند سفارت رژیم صهیونیستی در آمریکا بر اثر تیراندازی (یکم خرداد ۱۴۰۴) حمله تانک‌های رژیم صهیونیستی به بیمارستان العوده غزه | ده‌ها فلسطینی به شهادت رسیدند (یکم خرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: مشهد میزبان دبیرخانه دائمی رویداد ملی بورس، بانک، بیمه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری خواهد شد اعلام آمادگی روسیه برای کمک به ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشته‌شدن ۲ نظامی روس در حمله به یک پایگاه نظامی در سوریه (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ناتوانی تل‌آویو در مهار آتش‌سوزی‌ها؛ هزاران شهرک‌نشین آواره شدند + ویدئو و عکس

  • کد خبر: ۳۲۹۹۱۴
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲
ناتوانی تل‌آویو در مهار آتش‌سوزی‌ها؛ هزاران شهرک‌نشین آواره شدند + ویدئو و عکس
آتش‌سوزی‌های گسترده در ارتفاعات قدس و ناتوانی آشکار مسئولان رژیم صهیونیستی در مهار آن، صهیونیست‌ها را مجبور کرد بیش از ۱۰ هزار شهرک‌نشین را از این مناطق تخلیه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های عبری می‌گویند که آتش‌سوزی‌ها در ارتفاعات قدس اشغالی که از روز چهارشنبه آغاز شده، به حدود ۱۹ هزار ۶۰۰ دونم از این مناطق رسیده است.

سازمان آتش‌نشانی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هنوز نتوانسته آتش‌سوزی در ارتفاعات قدس را مهار کند.

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» در ادامه هزینه بازسازی‌ها پس از این آتش‌سوزی‌های گسترده در اراضی اشغالی را چندین میلیون دلار تخمین زد.

یکی از مسوولان ارشد وزارت دارایی رژیم صهیونیستی نیز بر اساس تجربه‌های قبلی خود خسارات وارده در این آتش‌سوزی بزرگ را بیش از یک میلیارد شکِل تخمین زد.

شبکه عبری «کان» گزارش کرد که از صبح چهارشنبه بیش از ۹ شهرک اشغالی با بیش از ۱۰ هزار سکنه به دلیل آتش‌سوزی‌ها تخلیه شدند و حدود ۱۵۰ تیم اطفای حریق در تلاش برای خاموش کردن آتش هستند.

ورق بزنید:

به گزارش این رسانه عبری، آتش، نیرو‌های ارتش اشغالگر صهیونیستی را در داخل پایگاه‌های نظامی، ایستگاه‌های قطار و خیابان‌های اصلی محاصره کرد.

پلیس رژیم صهیونیستی نیز پس از ارزیابی وضعیت توصیه کرد آمادگی‌های عملیاتی جهت تخلیه ساکنان قدس و مناطق اطراف آن ادامه یابند.

شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش کرد، پس از ارزیابی مشترک وضعیت از سوی وزیر امنیت داخلی و کمیسر کل پلیس، تصمیم گرفته شد نیرو‌های پلیس برای جلوگیری از حوادث آتش‌سوزی در تمامی مناطق مستقر شوند.

مرکز اورژانس رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که در نتیجه این آتش‌سوزی‌ها ۱۳ زخمی به بیمارستان‌های مختلف منتقل شدند.

در حالی که مقامات رژیم صهیونیستی هنوز موفق به مهار آتش نشدند، برخی منابع امنیتی در گفت‌و‌گو با شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، از عملکرد پلیس و آتش‌نشانی این رژیم به شدت انتقاد کردند و گفتند: آنها شکست خوردند و درک کاملی از شرایط وجود ندارد.

اینجا ببینید:

این منابع افزودند: آنها هشدار‌های ارتش درباره احتمال آتش‌سوزی را نادیده گرفتند.

سایر رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز گزارش کردند که نیروی هوایی ارتش این رژیم از همان ساعات اولیه صبح چهارشنبه درخواست اطفای حریق داشتند، اما مسوولان آتش‌نشانی این درخواست را رد کردند.

همزمان انتقاد‌های شدیدی از «ایتاماربن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی مطرح شدند.

رسانه‌های عبری اعلام کردند که بن گویر مانع خریداری بالگرد‌های آتش‌نشانی شد که می‌توانست در مهار این آتش‌سوزی بزرگ کمک بسیاری کنند.

درحالی که مقامات تل‌آویو خواستار کمک خارجی برای مهار حریق شده‌اند، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه آمادگی کشورش برای ارائه حمایت‌های مالی به رژیم صهیونیستی برای مقابله با آتش‌سوزی‌ها را اعلام کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->