نائب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اگر هویت شهدای گوهرشاد درست معرفی می‌شد، تاریخ فرهنگی ایران مسیر دیگری داشت ثبت نزدیک به ۹ میلیون تردد از طریق خطوط متروی مشهد در شهریور ۱۴۰۴ سازمان ملل از طالبان خواست دسترسی به اینترنت و خدمات مخابراتی را فوراً بازگرداند آمادگی پارکینگ‌های هسته مرکزی مشهد هم‌زمان با گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله افتتاح ایستگاه بسیج و بهره‌برداری از سکو‌های فاز اول خط ۳ مترو مشهد در سال ۱۴۰۴ هوای مشهد برای همه شهروندان ناسالم شد | مشهدی‌ها، خصوصاً کودکان در فضای بسته بمانند (۸ مهر ۱۴۰۴) ۲ فوتی در تصادف اتوبوس حامل دانشجویان در جاده سمنان + جزئیات و عکس (۸ مهرماه ۱۴۰۴) مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: معرفی آتش‌نشانان شهید به‌عنوان «شهید خدمت» را پیگیری می‌کنیم + فیلم گام شورای عالی استان‌ها برای ثبت قانونی آتش‌نشانان جان‌باخته به‌عنوان «شهید» با دستور رهبر طالبان، اینترنت فیبر نوری در کابل قطع شد پزشکیان: ملت ایران در جنگ ۱۲روزه، همدلی و اقتدار خود را ثابت کرد اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک در سال پنجم شورای ششم اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون بانوان و خانواده در سال پنجم شورای ششم بازسازی معراج شهدا مشهد، در نقطه پایانی | فعالیت فرهنگ‌سرای عروج در معراج شهدا ترمیم تروما‌های یک آتش‌نشان | گزارشی از ضرورت ارائه خدمات روان‌شناسی به کارکنان یکی از سخت‌ترین مشاغل دنیا برای تپش‌های زندگی | گزارشی به مناسبت روز جهانی سلامت قلب و راهکار‌های مراقبت از آن آتش‌نشانان نماد واقعی فداکاری، مسئولیت‌پذیری و ازخودگذشتگی‌ هستند نماینده مجلس: فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم خواهد یافت شهردار مشهد مقدس خبر داد: رضایت ۸۵ درصدی از وضعیت امنیتی و ۶۶ درصدی از وضعیت ترافیکی در مشهد
سرخط خبرها

مشارکت شهرداری مشهد و آستان قدس رضوی برای ساخت مجتمع ویژه جذامیان در مشهد

  • کد خبر: ۳۳۰۰۳۲
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۲
مشارکت شهرداری مشهد و آستان قدس رضوی برای ساخت مجتمع ویژه جذامیان در مشهد
طی توافق چهار جانبه میان شهرداری مشهد، آستان قدس رضوی، دادستانی و دانشگاه علوم پزشکی پروژه ۳۲ واحده مسکونی در ۶ طبقه با اعتبار اولیه ۷۰ میلیارد تومانی ویژه جذامیان در مشهد ساخته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی در آیین کلنگ‌زنی پروژه درمانی المهدی (جذامیان) در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد که ظهر امروز ۱۱ اردیبهشت با حضور معاون دادستان عمومی و انقلاب اسلامی خراسان رضوی، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی، مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جمعی از مسئولان شهری برگزار شد، ضمن تسلیت حادثه تأسف‌بار در بندر شهید رجایی، با تأکید بر نقش راهبردی آستان قدس رضوی در توسعه خدمات عمومی، گفت: این آستان با تکیه بر نیت واقفان و با هدایت مستقیم تولیت محترم، خود را متعهد به اجرای پروژه‌هایی می‌داند که مستقیماً با معیشت، سلامت و کرامت مردم در ارتباط است.

مصطفی فیضی اظهار کرد: شهر مشهد در ظاهر در گوشه شرق کشور قرار دارد، اما در عمل مرکز ثقل مراجعات و نیاز‌های درمانی زائران داخلی و حتی کشور‌های منطقه، است.

قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی، افزود: آنچه امروز در قالب این پروژه درمانی آغاز شد، بخش کوچکی از وظایف گسترده آستان قدس رضوی در قبال مردم و زائران حضرت رضا (ع) است.

وی با اشاره به جزئیات این پروژه، توضیح داد: احداث پروژه در زمینی به مساحت حدود ۳۰۰ مترمربع باتدبیر دانشگاه علوم پزشکی و پس از جلسات مشترک با شهرداری، دانشگاه علوم پزشکی و آستان قدس، با دستور مستقیم تولیت محترم، به آستان قدس رضوی، واگذار شد.

فیضی، گفت: امروز، در جوار مضجع نورانی حضرت امام رضا (ع) و در منطقه‌ای که سال‌ها محل سکونت خانواده‌های مجذومین بوده است، با افتخار، شاهد آغاز احداث مجموعه‌ای هستیم که بتواند بخشی از آلام این عزیزان را، التیام بخشد.

مشهد نیازمند عزم ملی برای خدمات شایسته به زائران و مجاوران

مصطفی فیضی در ادامه، با اشاره به وضعیت نامناسب سکونت این خانواده‌ها، گفت: متأسفانه سال‌هاست خانواده‌های عزیز مجذومین در شرایطی نامطلوب و خارج از شأن انسانی زندگی می‌کنند، در شهری که به نام حضرت رضا (ع) مزین است، روا نیست، رنج و درد این عزیزان، تداوم پیدا کند.

وی، افزود: ما متعهد هستیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن، این واحد‌های مسکونی را آماده کنیم تا خانواده‌ها با آرامش، کرامت و سلامت، در این واحد‌ها ساکن شوند. ان‌شاءالله به‌زودی، شاهد سکونت این عزیزان در فضایی درخور شأن خواهیم بود.

قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی خطاب به نهاد‌های ملی، تأکید کرد: زیرساخت‌های مشهد در حوزه‌هایی همچون اسکان، درمان، حمل‌ونقل و خدمات عمومی، نیازمند نوسازی و تقویت جدی است.

کشور باید پای‌کار مشهد بیاید، چراکه ما هنوز آن‌گونه که شایسته زائران است، به وظایفمان، عمل‌نکرده‌ایم.

احداث ۳۲ واحد مسکونی طی ۲ سال

دکتر محمد موسوی، نماینده دانشگاه علوم پزشکی نیز در حاشیه این مراسم با اشاره به جزئیات این طرح گفت: این پروژه در خیابان المهدی مشهد، با همکاری و مشارکت آستان قدس رضوی، شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال انجام است.

وی بیان کرد: طی جلسات هماهنگی چهار جانبه با آستان قدس رضوی، شهرداری، دادستان و دانشگاه علوم پزشکی داشتیم، توافقاتی در خصوص خرید زمین توسط دانشگاه علوم پزشکی، صدور پروانه توسط شورای شهر و شهرداری و ساخت و تجهیز پروژه توسط آستان قدس رضوی برای مجذومین انجام شد.

موسوی بیان کرد: این پروژه ۳۲ واحده در ۶ طبقه با اعتبار اولیه ۷۰۰ میلیارد ریال از سوی آستان قدس رضوی به مدت ۲ سال به بهره‌برداری خواهد رسید و در اختیار مجزومین عزیز قرار خواهد گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->