سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد یعقوبی: شهرداری در مدیریت بحران‌ها همواره پیشگام بوده است ۷ پروژه بزرگ ترافیکی مشهد با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان تا پایان ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود سلیمی: دستورالعمل‌های اجرایی آیین‌نامه «مشهدِ دوستدار سالمند» در حال تدوین است «آیین‌نامه جامع بازآفرینی شهری» برای نخستین‌بار در کشور به‌صورت آزمایشی در مشهد اجرا می‌شود مقابله با آلودگی هوای مشهد، نیازمند عزم ملی و برنامه‌ریزی منسجم افزایش فرونشست در مشهد با برداشت‌های بی‌رویه آب از چاه‌ها | شیب تند فرونشست در بافت مرکزی شهر چشم انداز نوین برای ورزش وجوانان خراسان رضوی نقش شورای اسلامی شهر مشهد در توسعه فضا‌های ورزشی رئیس‌جمهور، فردا (۲۸ مهر ۱۴۰۴) به دانشگاه تربیت مدرس می‌رود همه چیز درباره جشنواره عطر و طعم پاییزی ۱۴۰۴ در مشهد + زمان و محل برگزاری دستور دادستان مشهد برای شناسایی عوامل هنجارشکنی فرهنگی در سطح شهر آلودگی، همچنان همراه پاییز مشهد | هوای شهر برای کودکان و سالمندان خطرناک است (یکشنبه، ۲۷ مهر ۱۴۰۴) انتخاب شهرداری مشهدمقدس به‌عنوان دستگاه منتخب حوزه «توسعه خدمات شهری و خدمت‌رسانی برتر» مصوبات صدوشصت‌وسومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس + فیلم برگزاری سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» در مشهد از اول آبان‌ماه ۱۴۰۴ کریمدادی: باوجود خشکسالی، وضعیت فضای سبز شهری مشهد در شرایط خوبی حفظ شد هم‌افزایی شهر‌های زیارتی، گامی در مسیر ارتقای حکمرانی شهری در حوزه زیارت بافت فرسوده آبکوه با نقش‌آفرینی پررنگ مردم مشهد متحول خواهد شد
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) پای کار مردم ایران در مشهد بوده و هست + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۰۱۶۱
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۶
شهردار مشهد مقدس: قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) پای کار مردم ایران در مشهد بوده و هست + فیلم
شهردار مشهد مقدس گفت: اگر قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) وارد پروژه‌های مشهد نمی‌شد، الان اینجا نبودیم، داشتیم با پیمانکار‌های مختلف سروکله می‌زدیم و دچار اختلاف قضایی می‌شدیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف امروز، ۱۳ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، در آیین بهره‌برداری از ایستگاه پایانی خط دو قطارشهری (شهید فکوری) مشهد اظهار کرد: امروز روز خوبی برای همه ملت ایران و زائران و مجاوران است؛ خدمتی دیگر در ایامی خاص، ایام دهه کرامت و در آستانه ولادت امام‌رضا(ع) تقدیم آن‌ها می‌شود.

وی افزود: این افتتاح‌هاست که دل همه را شاد می‌کند. از استاندار به عنوان مدیر عالی دولت در استان تشکر می‌کنم، حدود ۶ ماه گذشته و در این مدت به‌طور مستمر پیگیر مسائل شهری و پروژه‌ها هستند و گزارش هفته‌ای می‌گیرند. فرماندار همیشه همراه ما هستند. از نمایندگان مجلس نیز تشکر می‌کنم. اعضای شورای شهر خودشان متولی، همراه، همدل، برنامه‌ریز و پیگیر هستند که از اعضای شورا نیز تشکر می‌کنم.

قلندرشریف بیان کرد: برای این ایستگاه قطارشهری، ۱۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده که در کلام ساده است. ساخت هر کیلومتر قطارشهری ۵۰ میلیون دلار هزینه دارد. ما بودجه دولتی نداریم، همراهی بانک‌ها ما را قوی‌تر و ریسک‌پذیرتر می‌کند. بانک‌های ملت، ملی، صادرات، تجارت و رسالت با ما همراهی کردند، اما بانک ویژه، بانک شهر است که در خریدوفروش اوراق مشارکت رکورد زدیم.

شهردار مشهد مقدس ادامه داد: مشهد در سال ۱۴۰۲ با ۳۹۰۰ میلیارد تومان رکورد اوراق مشارکت را زد. در سال گذشته، ۵۳۰۰ میلیارد تومان داشتیم که تهران هم به ما نرسید، امسال نیز ۷۹۵۵ میلیارد تومان است. در مجموع این دوسه سال، ۱۷ هزار میلیارد تومان را تضمین کردند.

وی خاطرنشان کرد: اگر ما داریم با آرامش کار می‌کنیم دستگاه‌های امنیتی، نظارتی و قضایی حامی ما بوده و هستند. یکی از کارویژه‌های شورای شهر که خود را درقبال آن مکلف می‌کنیم و مطالبه مردم هم است، این بوده که امسال ۴۷ کلان‌پروژه را به بهره‌برداری خواهیم رساند، سر‌پروژه آن فاز یک خط سه است که به‌زودی با حضور رئیس‌جمهور افتتاح خواهد شد. همراهی و تعامل حوزه‌های مختلف شهرداری این را به نتیجه می‌رساند.

قلندرشریف اضافه کرد: اگر قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) وارد پروژه‌های مشهد نمی‌شد، الان اینجا نبودیم، داشتیم با پیمانکار‌های مختلف سروکله می‌زدیم و دچار اختلاف قضایی می‌شدیم. قرارگاه خاتم پای کار مردم ایران در مشهد بوده و هست. تنها شهری در کل کشور هستیم که سه خط ریلی در آن فعالیت می‌کنند که خط دو امروز به اتمام می‌رسد. الان قرارگاه سازندگی خاتم مدال افتخار سازندگی را دارد و در جای‌جای کشور پروژه اجرا می‌کند.

شهردار مشهد مقدس با بیان اینکه مهم‌ترین بخش ما نیرو‌های خدوم و متخصص مخصوصاً کارگران هستند، عنوان کرد: ۴ هزار نفر زیر زمین کار می‌کنند، اما هیچ‌کس آن‌ها را نمی‌بیند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات بزرگ ما ترافیک است، تصریح کرد: بولوارهای احمدآباد، کوهسنگی، کفایی، پاستور و سایر بخش‌هایی که در آن‌ها مجتمع‌های پزشکی وجود دارند، یکی از آزاردهنده‌ترین مناطق شده‌اند و راه‌حلش ایجاد شهرک سلامت با ۱۳۸ هکتار و انتقال مطب‌ها و کلینیک‌های تخصصی به آن است. مردم مشهد با ارزان‌ترین و سریع‌ترین زمان ممکن می‌توانند به شهرک سلامت عزیمت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->