افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود آلودگی هوا دست از سر مشهدی‌ها برنمی‌دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای گروه‌های حساس (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) فوت روزانه ۶۰ نفر در مشهد طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد از فردا (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | گروه‌های حساس بااحتیاط نفس بکشند سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد یعقوبی: شهرداری در مدیریت بحران‌ها همواره پیشگام بوده است
سرخط خبرها

همه امکانات شهر، متمرکز بر بزرگداشت دهه کرامت است | مشهد، کانون گرامیداشت سالروز شهادت شهدای خدمت در کشور

  • کد خبر: ۳۳۰۲۹۷
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۰
همه امکانات شهر، متمرکز بر بزرگداشت دهه کرامت است | مشهد، کانون گرامیداشت سالروز شهادت شهدای خدمت در کشور
فرماندار مشهد گفت: هیچ نگرانی در مباحث مختلف وجود ندارد. تجربه بسیار ارزشمندی در حوزه برگزاری رویداد‌های ملی داریم و آمادگی‌های گسترده‌ای هم برای مناسبت‌های مهم آتی اندیشیده شده است. به عبارت دیگر، امروزه به‌طورکامل هر آنچه از زیرساخت و امکانات در شهرستان موجود بوده، همه برای برگزاری شایسته رویداد‌های پیش‌رو متمرکز و بسیج شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دومین جلسه شورای اداری شهرستان مشهد در سال جدید با دو دستورکار «ارائه جزئیات برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت» و «ارائه جزئیات برنامه‌های گرامیداشت سالروز شهادت شهدای خدمت» عصر امروز (شنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۴) با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی عسکری معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی، سیدحسن حسینی فرماندار مشهد و جمعی از مدیران شهری و رؤسای دستگاه‌های اجرایی در اتاق جلسات فرمانداری مشهد برگزار شد.

همه امکانات، متمرکز بر بزرگداشت دهه کرامت

فرماندار مشهد در این جلسه با تأکید بر ضرورت برگزاری باشکوه ویژه‌برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت و سالروز شهادت شهدای خدمت گفت: در روز‌های آتی، مشهدالرضا(ع) به سرتیتر رسانه‌ها و کانون توجهات مردم ایران و حتی ملت‌های منطقه تبدیل خواهد شد. یکی از آن جهت که در مسیر فرارسیدن سالروز شهادت شهدای خدمت هستیم و هم به شکل خاص، دهه کرامت و سالروز ولادت حضرت رضا(ع) این مأموریت حیاتی را بر دوش ما می‌گذارد که پاسدار شأن مشهدالرضا(ع) و زائران امام هشتم(ع) باشیم.

وی افزود: هیچ نگرانی در مباحث مختلف امنیتی، زیرساختی، بهداشتی و خدماتی وجود ندارد. تجربه بسیار ارزشمندی در این حوزه وجود دارد و آمادگی‌های گسترده‌ای هم برای این مناسبت اندیشیده شده است. به‌طور کلی، هشت کمیته و کارگروه تخصصی ذیل ستاد بزرگداشت شهرستان تشکیل شده که از این میان، مهم‌ترین بخش یعنی کمیته اجرایی برعهده شهرداری مشهد است و به‌طور کامل، هر آنچه از زیرساخت و امکانات در شهرستان موجود بوده، همه برای برگزاری شایسته این رویداد متمرکز و بسیج شده است.

حسینی خاطرنشان کرد: بااین‌حال، ازآنجاکه مسئله ناترازی انرژی همچنان گریبان‌گیر مشهدالرضا(ع) است و مدیریت آن هم به‌جهت مشکلات زیرساختی، از طریق مدیران منطقه‌ای و استانی قابل پیگیری نیست، بر همه ما فرض است تا فرهنگ صرفه‌جویی را گسترش دهیم. در طرح ویژه شرکت توزیع نیروی برق شهرستان مشهد، ادارات مکلف هستند حداقل ۲۰ درصد از متوسط مصرف خود را کاهش دهند. این ملاک تعیین میزان صرفه‌جویی است و در شرایطی که با عبور از ناترازی درحال رسیدن به مرحله بحران هستیم، باید دستگاه‌های اجرایی سرخط فراگیری فرهنگ صرفه‌جویی در شهرستان، استان و کشور باشند.

بزرگداشت دهه کرامت در شأن جایگاه مشهدالرضا(ع) باشد

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی هم در ابتدای این جلسه اظهار کرد: اسلام به لحاظ فرایندی اگرچه از بعثت آغاز شد، اما از آن‌جا که غدیر گرامی داشته نشد، کار به کربلا کشید و مسیر کربلا نیز به انتظار ختم شد. اکنون بزرگداشت این مسیر در زمان و مکان ما با گرامیداشت دهه کرامت و سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و به‌ویژه ولادت امام رضا(ع) به اوج می‌رسد و این رسالت کامل می‌شود. بر‌همین‌اساس، راهبرد ما تمرکز کامل همه امکانات بر ویژه‌برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت است تا در روز ولادت حضرت رضا(ع) همه برنامه‌ها در حدواندازه نام پایتخت فرهنگی جهان اسلام و شأن زائران آقا امام رضا(ع) باشد.

وی افزود: با پشت‌سرگذاشتن سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم، به سالروز شهادت رئیس‌جمهور شهید و خدمتگزار دولت سیزدهم جناب آقای رئیسی نزدیک می‌شویم. در این مناسبت نیز ویژه‌برنامه‌های بسیار مهمی تدارک دیده شده تا مشهدالرضا(ع) همان‌طور که واقعیت هم دارد، میزبان مراسمات بزرگداشت شهید جمهور و شهدای خدمت باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->