وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) مشهد، پیشرو در توسعه اینترنت اشیا بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد فعالیت هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده شهر | هشدار آلودگی هوای مشهد در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ قدرت خرید و ارزش حقوق بازنشستگان روز به روز پایین می‌آید | در شرایط حساس از معلولان حمایت کنید پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: باید الزامات مناسب‌سازی سازی تردد افراد دارای معلولیت در پروژه های شهری رعایت شود پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

همه امکانات شهر، متمرکز بر بزرگداشت دهه کرامت است | مشهد، کانون گرامیداشت سالروز شهادت شهدای خدمت در کشور

  • کد خبر: ۳۳۰۲۹۷
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۰
همه امکانات شهر، متمرکز بر بزرگداشت دهه کرامت است | مشهد، کانون گرامیداشت سالروز شهادت شهدای خدمت در کشور
فرماندار مشهد گفت: هیچ نگرانی در مباحث مختلف وجود ندارد. تجربه بسیار ارزشمندی در حوزه برگزاری رویداد‌های ملی داریم و آمادگی‌های گسترده‌ای هم برای مناسبت‌های مهم آتی اندیشیده شده است. به عبارت دیگر، امروزه به‌طورکامل هر آنچه از زیرساخت و امکانات در شهرستان موجود بوده، همه برای برگزاری شایسته رویداد‌های پیش‌رو متمرکز و بسیج شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دومین جلسه شورای اداری شهرستان مشهد در سال جدید با دو دستورکار «ارائه جزئیات برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت» و «ارائه جزئیات برنامه‌های گرامیداشت سالروز شهادت شهدای خدمت» عصر امروز (شنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۴) با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی عسکری معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی، سیدحسن حسینی فرماندار مشهد و جمعی از مدیران شهری و رؤسای دستگاه‌های اجرایی در اتاق جلسات فرمانداری مشهد برگزار شد.

همه امکانات، متمرکز بر بزرگداشت دهه کرامت

فرماندار مشهد در این جلسه با تأکید بر ضرورت برگزاری باشکوه ویژه‌برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت و سالروز شهادت شهدای خدمت گفت: در روز‌های آتی، مشهدالرضا(ع) به سرتیتر رسانه‌ها و کانون توجهات مردم ایران و حتی ملت‌های منطقه تبدیل خواهد شد. یکی از آن جهت که در مسیر فرارسیدن سالروز شهادت شهدای خدمت هستیم و هم به شکل خاص، دهه کرامت و سالروز ولادت حضرت رضا(ع) این مأموریت حیاتی را بر دوش ما می‌گذارد که پاسدار شأن مشهدالرضا(ع) و زائران امام هشتم(ع) باشیم.

وی افزود: هیچ نگرانی در مباحث مختلف امنیتی، زیرساختی، بهداشتی و خدماتی وجود ندارد. تجربه بسیار ارزشمندی در این حوزه وجود دارد و آمادگی‌های گسترده‌ای هم برای این مناسبت اندیشیده شده است. به‌طور کلی، هشت کمیته و کارگروه تخصصی ذیل ستاد بزرگداشت شهرستان تشکیل شده که از این میان، مهم‌ترین بخش یعنی کمیته اجرایی برعهده شهرداری مشهد است و به‌طور کامل، هر آنچه از زیرساخت و امکانات در شهرستان موجود بوده، همه برای برگزاری شایسته این رویداد متمرکز و بسیج شده است.

حسینی خاطرنشان کرد: بااین‌حال، ازآنجاکه مسئله ناترازی انرژی همچنان گریبان‌گیر مشهدالرضا(ع) است و مدیریت آن هم به‌جهت مشکلات زیرساختی، از طریق مدیران منطقه‌ای و استانی قابل پیگیری نیست، بر همه ما فرض است تا فرهنگ صرفه‌جویی را گسترش دهیم. در طرح ویژه شرکت توزیع نیروی برق شهرستان مشهد، ادارات مکلف هستند حداقل ۲۰ درصد از متوسط مصرف خود را کاهش دهند. این ملاک تعیین میزان صرفه‌جویی است و در شرایطی که با عبور از ناترازی درحال رسیدن به مرحله بحران هستیم، باید دستگاه‌های اجرایی سرخط فراگیری فرهنگ صرفه‌جویی در شهرستان، استان و کشور باشند.

بزرگداشت دهه کرامت در شأن جایگاه مشهدالرضا(ع) باشد

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی هم در ابتدای این جلسه اظهار کرد: اسلام به لحاظ فرایندی اگرچه از بعثت آغاز شد، اما از آن‌جا که غدیر گرامی داشته نشد، کار به کربلا کشید و مسیر کربلا نیز به انتظار ختم شد. اکنون بزرگداشت این مسیر در زمان و مکان ما با گرامیداشت دهه کرامت و سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و به‌ویژه ولادت امام رضا(ع) به اوج می‌رسد و این رسالت کامل می‌شود. بر‌همین‌اساس، راهبرد ما تمرکز کامل همه امکانات بر ویژه‌برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت است تا در روز ولادت حضرت رضا(ع) همه برنامه‌ها در حدواندازه نام پایتخت فرهنگی جهان اسلام و شأن زائران آقا امام رضا(ع) باشد.

وی افزود: با پشت‌سرگذاشتن سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم، به سالروز شهادت رئیس‌جمهور شهید و خدمتگزار دولت سیزدهم جناب آقای رئیسی نزدیک می‌شویم. در این مناسبت نیز ویژه‌برنامه‌های بسیار مهمی تدارک دیده شده تا مشهدالرضا(ع) همان‌طور که واقعیت هم دارد، میزبان مراسمات بزرگداشت شهید جمهور و شهدای خدمت باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->