آخرین بازدید سرلشکر پاسدار شهید حسین سلامی از مرز شلمچه + فیلم عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت (ع): اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی جایی برای صلح جهانی باقی نمی‌گذارد مشاور وزیر فرهنگ: نقش مساجد در آرام‌بخشی و امیدآفرینی در بحران‌ها برجسته‌تر می‌شود همایش پیاده‌روی حرم تا حرم کاشمر به‌مناسبت عید غدیرخم، ثبت ملی شد قائم‌به‌فرد نیست قیام مقاومت مرد میدان‌های سخت | برای شهید سردار حسین سلامی؛ شهید راه مقاومت که به دست رژیم صهیونی به شهادت رسید اضافه‌شدن ایستگاه جده برای سرعت انتقال حجاج از شهر مکه، از سه‌شنبه (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) جایگاه حسن خلق در ایمان مؤمنان در بیان امام کاظم (ع) همکاری با ظالم هرگز | مروری بر سیره حضرت موسی‌بن‌جعفر(ع) واکنش متفاوت میثم مطیعی در شرایط بحرانی امروز جامعه قرآنی کشور: مجاهدان جهاد تبیین در شرایط جنگ وظیفه امیدافزایی و یأس زدایی دارند حجاج ایرانی وارد کربلا شدند (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آرامش کامل در حرم امام رضا (ع) | جای هیچ نگرانی برای زائران نیست (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم عاشقی که شهادتنامه‌اش را از امام رضا(ع) گرفت مراسم تشییع شهدای حملات اخیر در روز سه‌شنبه لغو شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) بیش از ۸ هزار تن از حجاج خراسان رضوی وارد خاک عراق شدند (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش احساسی زینب سلیمانی به شهادت فرماندهان و یاران پدر شهیدش برای سرلشکر محمد باقری، خادم امنیت وطن | تا پای جان برای ایران نه‌گفتن به طاغوت، درس اول توحید
سرخط خبرها

اختتامیه بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی امام‌رضا(ع) با تجلیل از مادر شهید جمهور در مشهد برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۰۵۲۷
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۳
اختتامیه بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی امام‌رضا(ع) با تجلیل از مادر شهید جمهور در مشهد برگزار می‌شود
مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام‌رضا(ع) گفت: مراسم اختتامیه بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی امام‌رضا(ع)، در شام میلاد حضرت و با تجلیل از مادر شهید جمهور در مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی سعیدی‌زاده، مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام‌رضا(ع) امروز (۱۴ اردیبهشت‌ماه) در نشست خبری اختتامیه بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی امام‌رضا(ع) در مشهد، ضمن اشاره به سابقه شکل‌گیری بنیاد بین‌المللی امام‌رضا(ع) و برگزاری جشنواره‌های بین‌المللی امام‌رضا(ع) از سال ۱۳۸۱ تاکنون گفت: مأموریت بنیاد بین‌المللی امام‌رضا(ع) راهبری زیست‌بوم فرهنگ‌وهنر در حوزه تولیدات فرهنگ رضوی است و اصول حاکم بر جشنواره امام رضا(ع) عبارت است از توجه به سبک زندگی اسلامی‌ایرانی، توجه به جریان‌سازی فکری و معرفتی مبتنی بر فرهنگ رضوی در عرصه زیست‌بوم فرهنگ و هنر و تولید آثار فاخر در این عرصه، ارتباط با کنشگران و ایجاد شبکه تخصصی با کنشگران زیست‌بوم فرهنگ و هنر، توجه به استعدادیابی و تربیت کنشگران و ارتباط با کنشگران و حلقه‌های فرهنگی در عرصه بین‌المللی.

وی افزود: اهداف این جشنواره نیز عبارت از شناسایی ظرفیت‌های تولید آثار فاخر و اثرگذار و فراوری محصولات فرهنگی و هنری فاخر در زیست‌بوم فرهنگ و هنر با موضوعات رضوی است.

سعیدی‌زاده به برگزاری ۱۱ رشته فرهنگی و هنری در بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) اشاره کرد و گفت: در مجموع از ۷۱۰۷ اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره از ۴۶۵۳۰ هنرمند و گروه هنری، ۱۳۷ اثر برگزیده شد و ۵۶۴ اجرای میدانی نیز برای عموم مردم برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌های هفته پایانی و اختتامیه جشنواره بیست‌ویکم نیز شامل برگزاری سومین محفل ملی شعر ارادت رضوی، رونمایی از سه کتاب شعر، برگزاری اختتامیه جشنواره هنر‌های تجسمی رضوی، برگزاری نشست هم‌اندیشی جایگاه دیپلماسی فرهنگ رضوی در عرصه بین‌الملل با حضور خادمان بین‌المللی امام‌رضا(ع) و رونمایی از سند بین‌الملل بنیاد امام‌رضا(ع) و برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره بیست‌ویکم در شام میلاد امام رضا(ع) است. سعیدی‌زاده افزود: در برنامه اختتامیه که جمعه ۱۹ اردیبهشت‌ماه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مشهد برگزار می‌شود، علاوه بر تجلیل از ۱۲ خادم ملی و بین‌المللی فرهنگ رضوی، از سایت «پنجره ۸» مشتمل بر ۳ هزار اثر تولیدات بیست دوره برگزاری جشنواره بین‌المللی امام‌رضا(ع) رونمایی می‌شود. همچنین در این مراسم از مادر خادم‌الرضا‌(ع)، رئیس‌جمهور شهید سیدابراهیم رئیسی نیز تجلیل ویژه به عمل خواهد آمد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->