گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد ادامه رشد ورود سرمایه‌گذاران جدید به بازار سرمایه تولید وانت‌بار جدید در خراسان رضوی تأییدیه استاندارد گرفت سهم ۴۷ درصدی بیمه‌های تکمیلی از بازار | جیب مردم، قربانی هزینه‌های درمان تالارهای عروسی در حال ورشکست شدن هستند تأمین سوخت ژنراتور‌های تولید برق صنایع با ۳۰ برابر قیمت رشد قیمت طلا به کانال بالاتر در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر نیرو: آورد سالانه آب تجدیدپذیر کشور ۳۷ درصد کاهش پیدا کرده است

  • کد خبر: ۳۳۰۸۷۶
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۸
وزیر نیرو: آورد سالانه آب تجدیدپذیر کشور ۳۷ درصد کاهش پیدا کرده است
وزیر نیرو با بیان اینکه آورد سالانه آب تجدیدپذیر امروز با کاهش ۳۷ درصدی از ۱۰۳ میلیارد متر مکعب به ۶۶ میلیارد متر مکعب رسیده است، اظهار کرد: این در شرایطی است که آورد سالانه آب تجدیدپذیر در کشور در یک زمانی ۱۳۰ میلیارد مترمکعب بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس علی‌آبادی وزیر نیرو در نشست با مدیران صنعت آب و آبفا کل کشور، ضمن هشدار درباره وضعیت آب در کشور و تهران بر اهمیت پیشبرد دقیق و به موقع پروژه‌های اضطراری آب در سراسر کشور تاکید کرد و گفت: امروز با مشکل تامین مالی برای پیشبرد این پروژه‌ها رو‌به‌رو هستیم.

خاورمیانه کانون بحران جهانی آب

وی با اشاره به برگزاری جلسه با حضور معاون اول رئیس جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه و نیز برخی از وزرای دولت چهاردهم با موضوع «آب»، افزود: بر اساس گزارش ارائه شده در این جلسه با بحران جهانی آب رو‌به‌رو هستیم، در این گزارش خاورمیانه به عنوان کانون این بحران مورد اشاره قرار گرفته است که بیانگر اوضاع نگران کننده آب در ایران است.

وزیر نیرو تاکید کرد: باید از این آدرس‌ها استفاده کنیم و پیشبرد اقدامات را به صورت جدی در دستور کار قرار دهیم.

علی آبادی همچنین با اشاره به اهمیت «آب» در آیات الهی به عنوان مایه حیات و ماده‌ای با ارزش، اظهار کرد: این در شرایطی است که این مایه حیات به عنوان کم ارزش‌ترین ماده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه همه طرح‌های اساسی صنعت آب و آبفا التیام بخش وضع موجود بوده است، افزود: این امر با افزایش تاب‌آوری همراه شده است، اما هیچ کدام مشکل و چالش صنعت آب کشور را به طور اساسی مرتفع نمی‌کند؛ در چنین شرایطی باید با اتکا به راهکار‌های طولانی مدت به توسعه پایدار کشور برسیم.

علی آبادی همچنین ضمن ابراز نگرانی از بارگذاری جمعیت در تهران، مشهد و سایر کلانشهر‌های کشور، اضافه کرد: توسعه صنعت و بارگذاری جمعیتی نیازمند تامین آب است.

بازچرخانی آب با استفاده از فناوری‌های نوین در دستور کار قرار گیرد

وی با بیان اینکه موضوع بازچرخانی آب باید با استفاده از فناوری‌های نوین در دستور کار قرار گیرد، تاکید کرد: نخستین اقدام جدی در مواجهه با این مساله، بازچرخانی آب است؛ متاسفانه بازچرخانی آب در کشور آنطور که باید به صورت جدی اجرایی نشده است؛ هنوز در بسیاری از شهر‌های کشور از آب تصفیه شده برای آبیاری فضای سبز استفاده نمی‌شود.

افزایش ۴.۵ درجه‌ای میانگین دمای هوا کشور نسبت به سال گذشته

وی در ادامه با اشاره به افزایش دمای هوای جهانی و ایران و نیز تاثیر آن بر افزایش مصرف آب تصریح کرد: هم‌اکنون که در اواسط اردیبهشت قرار داریم، وضعیت دمای هوای کشور بیانگر افزایش ۴.۵ درجه‌ای نسبت به سال گذشته است. این در حالی است که دمای هوا در سال گذشته نیز در مقایسه با گذشته ۲.۵ درجه افزایش را به ثبت رسانده بود؛ بنابراین در مجموع طی دو سال اخیر با افزایش ۷ درجه‌ای دمای هوا نسبت به میانگین گذشته رو‌به‌رو شده‌ایم.

به گفته این عضو کابینه دولت چهاردهم، اکنون نرخ افزایش دمای هوا در برخی از شهر‌های کشور تا ۲ برابر یعنی ۱۰۰ درصد افزایش یافته که با افزایش مصرف آب همراه می‌شود.

وی چالش دیگر صنعت آب را خشک شدن اکثر چاه‌های آب برشمرد و افزود: از مجموع چاه‌های مجاز، تعداد قابل توجهی خشک شده و بسیاری دیگر در عمق ۱۵۰ متری خشک شده‌اند.

آورد سالانه آب تجدیدپذیر کشور به ۶۶ میلیارد متر مکعب رسید

وزیر نیرو با بیان اینکه آورد سالانه آب تجدیدپذیر امروز با کاهش ۳۷ درصدی از ۱۰۳ میلیارد متر مکعب به ۶۶ میلیارد متر مکعب رسیده است، اظهار کرد: این در شرایطی است که آورد سالانه آب تجدیدپذیر در کشور در یک زمانی ۱۳۰ میلیارد مترمکعب بوده که تقریبا نصف شده است.

علی آبادی در ادامه با بیان اینکه "آب" ثروت بین نسلی است و باید برای مدیریت آن تصمیمات راهبردی اتخاذ شود، یادآور شد: امروز حجم آب موجود در سد لتیان و سد کرج به ترتیب ۴۷ میلیون متر مکعب و ۶۴ میلیون متر مکعب است.

بارگذاری جمعیت در کلانشهر‌ها مشکل این روز‌های صنعت آب

وی بیان کرد: در چنین شرایطی باید جلوی بارگذاری جمعیت و هدر رفت آب گرفته شود در کنار آن باید همه آب‌های مصرفی به مرحله بازچرخانی برسند.

وزیر نیرو با تاکید بر ورود فناوری نوین در حوزه تولید آب شیرین با کم‌ترین مصرف انرژی و کیفیت بالا، ابراز داشت: طرح‌های اضراری آب باید به فوریت به مرحله اجرا برسد، اما در کنار آن لازم است تلاش و اهتمام ویژه را به کار بست تا آب تازه تولید و مصرف آب مدیریت شود.

علی آبادی در ادامه پیشبرد طرح‌های دراز مدت، بازچرخانی آب و کاهش مصرف آب را سه ضلع اصلی مثلث رفع چالش صنعت آب کشور در شرایط کنونی برشمرد و گفت: در کنار این مهم باید توجه ویژه‌ای نیز بر اقتصاد آب شود.

وی تعیین سرانه مصرف آب برای هر ایرانی را نیازمند توجه به شرایط اقلیمی و منابع موجود آب کشور دانست و خاطرنشان کرد: امروز موضوع "حیات" در کنار "بهداشت" مطرح است و باید تعیین سرانه مصرف آب منطبق با شرایط منابع آبی کشور باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->