وزارت امور خارجه آمریکا: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشور‌ها است شهادت ۸۰ فلسطینی در غزه تنها در ۲۴ ساعت گذشته (۹ تیر ۱۴۰۴) ایروانی: شورای امنیت آمریکا و اسرائیل را به عنوان متجاوز اعلام کند ۶۰۰ میلیون دلار خسارت در نتیجه حمله موشکی ایران به مرکز وایزمن ادارات و بانک‌های خوزستان فردا (سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند عراقچی: رژیم آپارتاید و نسل‌کش صهیونیستی بزرگترین عامل برهم زننده صلح و آرامش است کاخ‌سفید: به صورت مستقیم و غیرمستقیم با ایران در ارتباط هستیم دیدار سخنگوی وزارت خارجه با تنها بازمانده از خانواده شهید‌ در آستانه اشرفیه علت صدای شنیده‌شده در تهران چیست؟ (۹ تیر ۱۴۰۴) «روایت آقا»؛ خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر شد + لینک خرید آیت‌الله کعبی: ولی‌فقیه خط قرمز امت اسلامی است پیشنهادات نمایندگان برای انجام اقداماتی در زمان پساجنگ سخنگوی وزارت خارجه: ایران در برابر زورگویی‌ها سر خم نمی‌کند پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویت ابلاغ شد پسر نتانیاهو احضار شد دنیس فریتس: ایران در برابر آمریکا و اسرائیل پیروز شد رئیس مؤسسه تحقیقاتی وایزمن تل آویو به خسارات ناشی از حملات موشکی ایران اذعان کرد پزشکیان در مراسم بزرگداشت شهید سپهبد باقری حضور یافت ترامپ فرمان اجرایی کاهش تحریم‌ها علیه سوریه را امضا می‌کند بن گویر: در نوار غزه به بن‌بست رسیده‌ایم محاکمه باند قاچاق انسان در بلغارستان به اتهام قتل ۱۸ پناهجوی افغان تاکید پزشکیان بر تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه سازمان پیمان امنیت جمعی حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کرد سخنگوی دولت: ذخایر استراتژیک ما همچنان دست‌نخورده باقی مانده است سخنگوی قوه قضائیه: بسیاری از عناصر نفوذی شناسایی و دستگیر شدند| ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن در بین شهدا صدور حکم اعدام ۲ متهم پرونده ترور آیت‌الله صدر کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه احضار شد (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جنگ هند و پاکستان آغاز شد؟| صدای انفجار در کشمیر پاکستان شنیده شد(۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ویدئو

  • کد خبر: ۳۳۱۰۳۷
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۴
جنگ هند و پاکستان آغاز شد؟| صدای انفجار در کشمیر پاکستان شنیده شد(۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ویدئو
رویترز از شنیده شدن صدای چند انفجار در نزدیکی شهر مظفرآباد در منطقه کشمیر پاکستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی ارتش پاکستان اعلام کرد: هند با شلیک موشک به سه نقطه، پاکستان را هدف قرار داد. ما قطعا پاسخ این تجاوزگری را خواهیم داد.

وزیر دفاع پاکستان پیش از حمله موشکی هند به مناطقی از کشمیر با بیان اینکه درگیری هند و پاکستان قریب‌الوقوع است، گفت: به هند هشدار می‌دهیم که هر گونه تلاش برای تهدید امنیت این کشور با پاسخ کامل مواجه خواهد شد.

وی افزود: اگر هند تلاش کند تا جریان آب به پاکستان را متوقف کند، ما آن سد را ویران خواهیم کرد.

نخست وزیر هند عصر امروز اعلام کرد منابع آبی که از خاک هند به سمت پاکستان سرازیر می‌شود متوقف خواهد شد.

جنگ هند و پاکستان| قطعی برق در مظفرآباد پاکستان

جنگ هند و پاکستان| پرواز جنگنده‌های پاکستان برفراز اسلام آباد

جنگ هند و پاکستان| ارتش هند همزمان با حمله به پاکستان، این ویدیو را منتشر کرد

جنگ هند و پاکستان| لحظه اصابت موشک‌های بالستیک هند به اهدافی در خاک پاکستان

علت وقوع جنگ احتمالی میان هند و پاکستان چیست؟

دوم اردیبهشت ماه سال جاری افراد مسلح با گشودن آتش به سوی گروهی از گردشگران در منطقه توریستی پهَلگام واقع در حدود ۹۰ کیلومتری شهر سرینگر، پایتخت تابستانی کشمیر تحت کنترل هند، دست‌کم ۲۷ نفر را کشتند. مقامات هندی این حادثه را یک حمله تروریستی توصیف کردند.

لازم به ذکر است که هند مدعی دخالت پاکستان در این حمله شد و پس از آن تنش‌ها میان دو همسایه اتمی شبه قاره وارد فاز جدیدی شد است.

کابینه دولت هند در واکنش اولیه خود پیمان مشترک آبی موسوم به «معاهده سند طاس» را تعلیق کرد همچنین دستور خروج اتباع پاکستانی به ویژه وابستگان دفاعی و نظامی سفارت این کشور از هند را صادر و گذرگاه رسمی مرزی خود «اتاری» را نیز به روی پاکستان بست.

وزرای خارجه و دفاع پاکستان اعلام کردند که در صورت اقدام هند برای بستن آب به روی پاکستان این اقدام به مثابه جنگ تلقی خواهد شد.

کمیته امنیت ملی پاکستان نیز پنجشنبه در پاسخ به اقدامات هندی‌ها، ضمن بستن فوری حریم هوایی خود به روی تمامی پرواز‌های هندی گذرگاه مرزی «واگه» را نیز تعطیل اعلام کرد.

اسلام‌آباد همچنین تمامی فعالیت‌های مستقیم و غیرمستقیم اقتصادی با دهلی نو از جمله تجارت ترانزیت به مقصد این کشور از مسیر پاکستان را نیز ممنوع کرد.

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->