پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

«ایرانِ امام‌رضا(ع)» در قلب مشهد | شهروندان و زائران، میزبانان جشن بزرگ خیابانی

  • کد خبر: ۳۳۱۱۷۶
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴
«ایرانِ امام‌رضا(ع)» در قلب مشهد | شهروندان و زائران، میزبانان جشن بزرگ خیابانی
مشاور شهردار مشهد در امور هیئات مذهبی و تشکل‌های مردمی، از برگزاری ویژه‌برنامه‌های جشن خانوادگی «ایرانِ امام‌رضا(ع)» در مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ هم‌زمان با شب میلاد امام‌رضا(ع) خبر داد.

محمدرضا صفایی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، درخصوص ویژه‌برنامه‌های میلاد امام‌رضا(ع) در مشهد اظهار کرد: در آستانه فرارسیدن میلاد امام هشتم، مشهد آماده استقبال از زائران و مجاوران است و خیابان امام‌رضا(ع)، شریان اصلی شهر، در این ایام فرخنده به محل برگزاری جشن خانوادگی «ایرانِ امام‌رضا(ع)» تبدیل خواهد شد.

وی افزود: با همت هیئات مذهبی، شهرداری، آستان قدس رضوی و مساجد، حدود ۳۰۰ موکب در این مسیر برپا می‌شوند که از پنجشنبه، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ هم‌زمان با شب میلاد امام‌رضا(ع) پذیرای زائران و مجاوران خواهند بود. این موکب‌ها توسط مردم مشهد و دیگر شهر‌های کشور برپا می‎شوند و به ارائه خدمات به زائران می‌پردازند.

مشاور شهردار مشهد در امور هیئات مذهبی و تشکل‌های مردمی بیان کرد: علاوه بر این، حدود ۵۰۰ ایستگاه صلواتی در سطح شهر و جاده‌های منتهی به مشهد، به زائران و مسافران خدمت‌رسانی می‌کنند. برگزاری جشن در حسینیه‌ها و تکایا، راه‌اندازی کارناوال‌های خودرویی، اجرای جشن‌های خیابانی و پویش‌های مردمی از دیگر برنامه‌های این دهه است. گلباران حرم مطهر رضوی در شب و روز ولادت نیز با حضور هیئات مذهبی انجام می‌شود.

صفایی تصریح کرد: فضاسازی شهری با مشارکت شهرداری و هیئات مذهبی در حال انجام است و فرمانداری و شهرداری مشهد نیز حمایت‌های ویژه‌ای را برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسمات در نظر گرفته‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->